София, жк Младост - тема 35

• 57 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Абсолютно обективни сме, цял живот живеещите особено.

# 271
Ми за мен и ВСЯКО лято без вода по 5-7 дена е прекалено. Още повече, че не всички имат бойлер. А тук през ден, през два се пускат съобщения за спиране на водата.

# 272
В 21 век да оставиш половин столица без топла вода дори и за седмица си е за оставки....!!!!

# 273
  • София
Младост е голям и се състои от няколко части. При аварии и други изключвания рядко се изключва целия квартал, а само отделни негови части. Понякога страдат само няколко блока. Живея тук и не помня кога съм бил без топла вода.

# 274
  • София Младост 3
Живея в Младост 3 от 45 г., винаги е имало профилаткика всяка година, хубавото е, че не е месец или повече, както беше навремето с тенджерите, кофите с огромните бързовари и сега с бойлерите. На фона на безбожно скъпите апартаменти не одобрявам и нуждата от място за бойлер, който ще се ползва дори само за 1 седмица. Винаги гледам да си пусна отпуска в този период на профилактика, така решавам проблема с липсата на бойлер.

# 275
Здравейте,
За пръв път ще пиша в тази тема, вероятно няма да бъде много на място въпросът ми, но съм малко в безизходица.
Бременна съм в 9 месец и не мога да открия добър педиатър, при когото да мога да запиша бебето си като се роди. Дали може да ме посъветвате как се действа? Като цяло опитах с телефонни разговори, но уви никой не приема нови пациенти. Разширила съм периметъра на търсене до Дружба, но не виждам много възможности.
Ще есъм благодарна за съвети.
Благодаря предварително и извинете, че сменям темата със спирането на топлата вода, което се случва всяка година. Simple Smile

# 276
По телефона не приемат. Ще трябва да се разходите на място и пак е трудно, но има повече шанс. Успех!

# 277
Добрите педиатри наистина са кът и не приемат нови пациенти.
Ние решихме да запишем нашето дете при педиатър, който приема пациенти и има добро отношение, за рутинни прегледи, ваксини и т.н и паралелно да ходим на часни прегледи.
Аз като търсих, ходих на място да питам. И в двата кабинета, които пробвах приемаха. Ако искаш ми пиши и мога да ти кажа кои са и впечатления.

# 278
Търся фирма за дограма, по възможност да има офис в Младост. Или поне да работи в района, без да се налага да чакам седмици. Счупи ми се вратата на спалнята към терасата и трябва спешно да се поправи или направо да поръчвам нова.
Заб. Не държа на ниска цена, а  на качество.

# 279
Здравейте, има ли точилар някъде в Младост? Благодаря предварително за отговора. 💐

# 280
  • София-Младост
Търся фирма за дограма, по възможност да има офис в Младост. Или поне да работи в района, без да се налага да чакам седмици. Счупи ми се вратата на спалнята към терасата и трябва спешно да се поправи или направо да поръчвам нова.
Заб. Не държа на ниска цена, а  на качество.
Наличието на офис в Младост няма да засили поръчката. Най-добре е да повикате същата фирма, която е монтирала дограмата. Дано не се налага нова само, защото до колкото знам, само врата не правят, сменя се цялата с рамката. Не казвате обаче каква е дограмата.

# 281
Ала-Бала, искам да ида бързо на място, да обясня и да запиша час да дойдат. По опит - с телефона на другия край на София не става. Ще ида утре до Ролпласт. Абсурд да викам фирмата, която е монтирала. Нямам идея коя е, така съм купила апартамента и може би вече не съществува, а и качеството на дограмата хич не е добро. Бих сменила целия прозорец с вратата, ако може да стане без къртене от външната страна, че там имам изолация, която още е в гаранция. Преди време така ми смениха вратата на банята, тогава намерих наслуки фирма с офис до Кауфланд в Младост 3, но на няколко пъти бъркаха часове, графици, бавиха се ... Иначе качеството е добро. Затова питам за друга фирма Simple Smile

# 282
  • София
Здравейте, има ли точилар някъде в Младост? Благодаря предварително за отговора. 💐

В Младост 1А, в дългия блок между Била и Еконт. В едно магазинче, в което продават май оръжия. На витрината отвън имаше бележка, че точат ножове - 3 лв./бр.

# 283
Препоръчвам Ролпласт. Имат офис до Кауфланд в Младост 3 и близо до ГМ и хотел Вега. Качеството поне преди беше добро, но може и да се почака.

# 284
До кауфланд в Младост 3 там има едно до друго няколко магазинчета за дограма, може да видите кое най-бързо ще ви свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт