София, жк Младост - тема 35

• 57 823
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз пък търся фирма за пране на дивани. И ориентировъчни цени?!?

# 286
  • Замък сред облаците
И аз се присъединявам към питането на Хепи Simple Smile ще се радвам на отзиви от майки с малки дечица, чиито дивани са били изцапани с каквото се сетите и могат да препоръчат читава фирма за почистването им.

# 287
  • София
Няколко пъти съм викала този млад господин и съм доволна:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063707256535

А когато децата бяха наистина малки, дивана ми спасиха една фирма, която вече не работи- "Respect-G". Жалко, че се отказаха, пак бяха две млади и чевръсти момчета със супер машинка и препарати.

# 288
  • София
На ъгъла на Васил Карагьозов и Балан има(ше) голям теч, водата буквално бликаше от шахтата. Обадихме се на "Софийска вода" преди няколко часа, засега никой не е дошъл, нито има информация на сайта. Междувременно някой е завъртял крана, за да не тече. Ако живеете наоколо, имайте едно наум, че може доста време да няма вода.

# 289
На ъгъла на Васил Карагьозов и Балан има(ше) голям теч, водата буквално бликаше от шахтата. Обадихме се на "Софийска вода" преди няколко часа, засега никой не е дошъл, нито има информация на сайта. Междувременно някой е завъртял крана, за да не тече. Ако живеете наоколо, имайте едно наум, че може доста време да няма вода.
В сайта на Софийска вода пише, че се планира ремонт и спиране на водата до осем вечерта.

# 290
Зона за спиране- ж.к. Младост 2- бл.203, бл.204, бл.205, 39СУ Петър Динеков и обединено детско заведение Карлсон

Край: 17 Юли 2023, 20:15 ч.

# 291
  • София
Да, вече получих SMS. Допреди минути нямаше нищо.

# 292
Здравейте! Някой да е следил трета сливица при д-р Йорданова в Младост 1? Вече имаме препоръка за махане от специалист с добри препоръки, но все още имаме колебания

# 293
  • sofia
Здравейте ,шофьорската ми книжща изтече,дали може да ми кажете къде трябва да отида
В общината,където се вадят лични карти ли или друг вход?🤔
Благодаря

# 294
Да,  там или в КАТ. Ако имаш наказателни постановления - само КАТ за да ти ги връчат.

Редактирам, не знам като е изтекла дали може в общината.
Задължително трябва да имате медицинско.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 13:49 от ravi

# 295
  • София
Да, в общината, на гишето за лични документи. Няма значение, че е изтекла. 

# 296
  • София
Преди време ми беше излезнал пост във фб за нов магазин за месо в Младост 3 бивш магазин Джиев.
Знаете ли къде се намира? Някой посети ли го вече?

# 297
  • София
Преди време ми беше излезнал пост във фб за нов магазин за месо в Младост 3 бивш магазин Джиев.
Знаете ли къде се намира? Някой посети ли го вече?
В уличката срещу входа на ДГ "Здравец" беше Джиев.

# 298
Считано от 26.07.2023 г. се удължава маршрута на електробусна линия № 73 до крайната станция в ж.к. Младост 1 както следва: от ж.к. Овча купел 2 по действащия маршрут до кръстовище бул. „Цариградско шосе“/ул. „Йерусалим“, надясно по ул. „Йерусалим“ и надясно по бул. „Андрей Сахаров“ до обръщателното колело в ж.к. Младост 1 двупосочно.

В посока ж.к. Младост 1 електробусите ще се движат по действащия маршрут в централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“.

Връщането към ж.к. Овча купел 2 става както досега в локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ (от ул. „Йерусалим“ с ляв завой по маршрута на тролейбусна линия № 5).

Електробусите ще спират на всички съществуващи автобусни и тролейбусни спирки в удължения участък от маршрута.

За линията се закрива двупосочната спирка с кодове 0860 и 0861 „Южен парк“.

# 299
  • София-Младост
Това, къде точно в Младост-3 го мислят...на онези поляни ли?
https://stolica.bg/raion-mladost/nov-park-shte-iznikne-v-stolich … L96XSDZtLPOiNc55Y

Това за 73 много ми харесва:)

Общи условия

Активация на акаунт