София, жк Младост - тема 35

• 57 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Има вече и при нас, ама е гадна още....

# 436
  • София
Добре дошли в Младост. В 21 век по цели дни без вода.
Младост е голям софийски район. Състои се от 5 части: 1, 2, 3, 4, 1А. В Младост 1 водата не е спирала.

# 437
Снощи като се прибирах изкопа на Софийска вода до ХИТ си стоеше - видимо все още не са свършили. Кой знае кога ще ни изненадат пак.

# 438
Изкопът до Хит стои от месеци, ако не и година. Само се мести тук-там. Сега има изкоп и до метростанцията.

У дома в кухнята водата още е слаба и мътна, направо мръсна. В банята е горе-долу добре, но на моменти пак тече мътна.

# 439
Това до метростанцията не е ново.
А горе до ХИТ - даже е затворен пътя.

# 440
Здравейте!
Искам да попитам за препоръка за църква за кръщене на дете. Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват!

# 441
  • София
Младост или в Горубляне .

# 442
Манастирчето?

Продават ли се някъде в Младост допълнителни светлоотразители за детско колело и светлоотразителни стикери за дрехи?

# 443
От Декатлон купихме ето такива ленти и ги слагаме според нуждите - на крака, ръката, раницата.
https://www.decathlon.bg/p/515-238317_svetlootrazyavashta-lenta- … -yarkozhalta.html

# 444
Аз за колелото поръчах от нета светлоотразителна лента на ролка. Има различни цветове. Сега взех синя, а от миналата година имам бяла и жълто-зелена, че облепях и бебешката количка. Колелото стана много хубаво шарено. Иначе видях в софармаси продават рекламни светлоотразителни фигурки тип ключодържател (6-7см високи)- оранжево лъвче и бяла май детелина беше.

# 445
Ленти не съм купувала, но мисля от Озон поръчвах детска светлоотразителна жилетка (елече).

# 446
Момичета, някой да знае нещо за спирането на водата от този момент в Младост 2, докога ще е, авария ли е?

# 447
  • София
От сайта на Софийска вода:

Зона на спиране-ж.к.Младост 2-ул. Св. Киприан, бул. Андрей Ляпчев, бул. Александър Малинов, ул. Андрей Сахаров
Тип:   Аварийно спиране
Начало:  9 Октомври 2023, 20:30 ч.
Край:   10 Октомври 2023, 00:30 ч.

# 448
Здравейте! Може ли, да ми препоръчате хотел или апартамент за една нощувка около УМБАЛ" Св. Анна"? Благодаря Ви!

# 449
Някой ходил ли е скоро на технически преглед в СБА в Младост 3? Дали работят без записан час? Че не вдигат телефона.

Общи условия

Активация на акаунт