София, жк Младост - тема 35

• 57 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
В Младост 1 а, на ул Ана Ахматова има едно магазинче за тонери ( не знам дали само, но пише, че зареждат). Не съм ги ползвала.
534 ул. „Ана Ахматова“
https://maps.app.goo.gl/wGx9L8iw9WYGTY9i9

# 616
Здравейте, знаете ли къде в Младост мога да си заредя тонера?
След получена препоръка точно в тази тема, ползвах услугите, а сега и аз препоръчвам -
бл. 262 на ул."Св. Киприян",  до фотото

# 617
  • sofia
супер сте ! Благодаря!

# 618
Някой знае ли колко е месечната карта във фитнеси Флайс Младост 1 и Младост 4?

# 619
55 лв в мл. 4
освен ако не са я увеличили от днес

# 620
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате заведения с вкусна храна в Младост?
Аз знам само Хепи, Лъчони, Kitchen Si и Пърленките (ако все още съществуват).

# 621
Пак търся място за тонери. Това на бл 262 не съществува вече.

# 622
  • Замък сред облаците
Не е в Младост, но съм доволна от Мистър Тонер. Идват на място, взимат и зареждат/ремонтират тонери и принтери, досега фал не сме имали с тях 5-6 години, фирмено ги ползваме.

# 623
  • София
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате заведения с вкусна храна в Младост?
Аз знам само Хепи, Лъчони, Kitchen Si и Пърленките (ако все още съществуват).

Турски ресторант "Дилайт" (метростанция "Балан" до SoPharmacy) - любимо място, само че вече много вдигнаха цените и сме поразредили посещенията.

Mr Pizza на бул. "Йерусалим" (Младост 1) - в последните два месеца го посетих няколко пъти и останах приятно изненадана от качеството на храната и обслужването.

Пицария "Ветрило" (Младост 1 до бл. 144) - много прилично качество и интериор.

Веранда (Младост 1 до бл. 43) - не съм ходила скоро, но последно беше добре там.

# 624
За заведение - Пикник в Младост 4. Прясно и разнообразно е,но е по-скоро да седнеш да хапнеш набързо или да поръчаш за вкъщи.

# 625
📣Временна промяна в организацията на движение се въвежда от 6 януари заради строителството на метростанция 6 на локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ между ул. „Димитър Моллов“ и транспортния изход на McDonalds.
 ‼От 06.01.2024 г. до 05.07.2024 г.                 /включително/ се забранява влизането на пътни превозни средства по локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ между ул. „Димитър Моллов“ и транспортния изход на McDonalds.
🚎Скъсява се маршрутът на тролейбусна линия № 5: до „УМБАЛ Св. Анна“- ухо (крайна станция на тролейбусна линия № 3) както следва: от надлез „Надежда“ по действащия маршрут до кръстовището на локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ - ул. „Димитър Моллов“ и надясно по ул. „Димитър Моллов“ до крайната станция на тролейбусна линия № 3 двупосочно.
🚌Автобусна линия № 73 - маршрутът ще се удължи до ж.к. „Младост 2“:
👉в посока ж.к. „Младост“: от ж.к. „Овча купел 2“ до крайната спирка по действащия маршрут спирка с код 0662 „Ж.к. Младост 1“ на крайната станция „Ж.к. Младост 1“, където ще се извършва престой шест минути, от крайната станция надясно по ул. „Андрей Сахаров“ и по ул. „Свети Киприян“ по маршрута на тролейбусна линия № 5 до крайната станция в ж.к. „Младост 2“ двупосочно;
👉в посока ж.к. „Овча купел“: от ж.к. „Младост 2“ по маршрута на тролейбусна линия № 5 до спирка с код 0661 „Ж.к. Младост1“, продължава по действащия маршрут до кръстовище ул. „Йерусалим“ - ул. „Митрополит Серафим Сливенски“, наляво по ул. „Митрополит Серафим Сливенски“ до ул. „Д-р Стефан Чомаков“, наляво по ул. „Д-р Стефан Чомаков“ (през крайната станция на тролейбусни линии №№ 3 и 5), надясно по ул. „Димитър Моллов“ и наляво по локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ по маршрута до ж.к. „Овча купел 2“.
➡Тролейбусите от линия № 5 и автобусите от линия № 73 ще спират на всички съществуващи автобусни и тролейбусни спирки в променените участъци на маршрутите.
➡Спирка с код 1192 „УМБАЛ Св. Анна“ в посока център  се измества  на ул. „Димитър Моллов“, на 40.00 метра преди локалното платно на бул. „Цариградско шосе“.
‼🚌Автобусни линии №№ 84 и 184 ще имат променени маршрути:
✔в посока летище София: от ул. „Ген. Гурко“ по действащите маршрути до спирка „Хотел Плиска“, от спирката направо по централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ до пътния възел с бул. „Александър Малинов“ и надясно по бул. „Христофор Колумб“, по действащите маршрути до летище София двупосочно.
‼🚌Нощна автобусна линия № Н1 ще се движи в посока ж.к. „Люлин 1,2“ от ж.к. „Младост 4“ по действащия маршрут до кръстовище бул. „Александър Малинов“ - бул. „Андрей Сахаров“, направо по бул. „Александър Малинов“, надясно по централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ и от Площад на авиацията по действащия маршрут до ж.к. „Люлин 1,2“ двупосочно.

# 626
  • София

Понеже няколко пъти питах за пици, та да похваля пиците... ам, до новото място на пощата на мл. 2 и 3, между пощата и магазина за домашни животни - много читави пици бяха направили. Тънички, хрупкави, вкусни. Е, ами, не са пици фрици, ноооо... SadSadSad

# 627
Може ли да ми помогнете с нотариус, който да работи в събота. Локацията ми е Младост 4

# 628
Нотараиус има в Бизнес парка, срещу лабораторията на Цибалаб.

# 629
  • София
Който Не работи в събота.

Общи условия

Активация на акаунт