София, жк Младост - тема 35

• 57 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря, да, наистина в Окръжна май ще отидем. Чакаме още кръвните, не са излезли. Пуснахме ПКК, суе, срп. Иначе е отпаднал, мрънка постоянно, унася се нон стоп, само на кърма го кара от вчера на обяд - от хремата много се дави и тръгва да повръща и отказва друго. Но си цока постоянно. Температурата по едно време през нощта беше 39, иначе е 38-38.2-38.4, най-много до 37.5 я сваля Sad

# 646
И при нас, като бяхме с ковид, бебето, тогава на 10 месеца беше така, отпаднал, мрънкащ и изцяло на кърма. Но при него падаше много бавно и беше много висока, близо 40 градуса.
Стискам палци да му мине бързо 🍀

# 647
  • София
Благодаря Ви 💙 Дано.

# 648
Отивайте в спешното. Висока температура поддържа за толкова малко бебе.

# 649
  • sofia
Здравейте, къде мога да занеса принтиран учебник и да ми сложат спирала и корици ламинирани? 🤔

# 650
Младост 3, бл. 319 - Копирен и фото център Black&White не съм сигурна обаче, но според мен би трябвало да могат да сложат спирала и корица на учебник.

# 651
  • София
Такива услуги предлагат в Мания в Студентски град.

# 652
  • София
Някой виждал ли е в магазин  да се продават тези кори?

# 653
По-обикновено опаковани чипровски кори съм виждала на Женския пазар, в долната част. Търсила съм на други места и не мога да намеря. Но са ми излизали като картинка на спонсорирани постове за онлайн хранителни магазини.

# 654
  • София
Някой виждал ли е в магазин  да се продават тези кори?

Защо си мисля, че в Млекаря или в магазинчетата около пекарната на Нена (пазар Младост 1) съм ги мяркала, ама да не се излъжа.

# 655
Този ли е магазина? Поне преди време са ги продавали:

https://www.facebook.com/Vkusnoto.magazinche

# 656
Читави пантофки за девойка на 4 г. къде мога да намеря? По възможност с Елза и Ана... Unamused

# 657
  • София
Читави пантофки за девойка на 4 г. къде мога да намеря? По възможност с Елза и Ана... Unamused
Пффф, Спорт депо или DD steps наблизо. Иначе в Скай мол бях видяла магазин с детски обувки и пантофи, но не обърках внимание.

п.с. Пробвай и в Косара или в Андре (до салон Пъзел в Младост 3),

# 658
Спрях да купувам от Косара, обувките са с много лошо качество, а не са евтини.

# 659
  • София
Да знаете,че слагат мантинела на околовръстното на светофара на Технополис.Няма да има ляв завой в посока Драгалевци-Горубляне.Както и ляв завой за излизане от квартала на светофара посока Горубляне.За надясно не знам дали ще запазят изхода.

Общи условия

Активация на акаунт