София, жк Младост - тема 35

• 57 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Повечето кучкари за мен са дразнещи, неприятни и яко сбъркани. Това да казваш на кучето си "пиле" или "зайче" ми е много психопатско (а съм чувала). Не бих се разправяла с такива.

# 226
  • София
Повечето кучкари за мен са дразнещи, неприятни и яко сбъркани. Това да казваш на кучето си "пиле" или "зайче" ми е много психопатско (а съм чувала). Не бих се разправяла с такива.
Аз пък редовно чувам "маме" и/или "иди при татко си". Animal Dog2

# 227
В парк 100 години София ходим редовно, дразнещите кучкари са основно рано сутрин и привечер. Принципно е забранено уж за кучета, а без каишка съвсем, но никой не прави забележка. През деня са по-разбраните, с малки кучета. В долната част към кучешката градинка гледам да преминавам бързо, там са откачалките.
В събота виках полиция в парка. Седим си кротко около батута, основно родители с малки деца. Внезапно се появява крещяща баба с две големи внучета. Явно беше много изтормозена, едното дете - крясъци, съблякоха се, започнаха да ритат силно топка точно до мен и до другите деца. Направих забележка, по-спокойното дете го накара да се изнесат встрани, започнаха да ритат на алеята. По едно време започнаха да пускат по алеята от онези гърмящи топчета, които са като малки фойерверки.
Полицията дойде след около 20 мин, бяхме си тръгнали, казаха, че ще им направят забележка. Следобед видях, че остатъците от гърмящите им топчета са почистени.

Да кажа и аз за Т- маркет. В този магазин до РУМ купих развалено месо, преди месец беше. Откровено вмирисани две пържоли, които ми пробутаха с други, те бяха уж неразвалени, на ръба отиваха. Като им ги върнах само взеха бележката и пакета, върнаха ми веднага парите без дори да погледнат какво има. Явно си знаят.
А ако е същата продавачка, за която си мисля, тя е адски крива, недоглежда, не може да се оправя с ПОС - терминала и сега като се замисля все при нея нещо има проблем, връща, сторнира, а може и нарочно да го прави.

# 228
  • София
София ТехПарк. Там пространство колкото искаш. Няма кучета, няма бутащи се хора. Идеално е.
Идеално, за там не се бях сетила.

# 229
  • София
Търся пресен кориандър.По веригите няма,на пазара Младост 1 също няма.Някой да е виждал някъде?

# 230
  • СОФИЯ

# 231
Прекрасно просто! Поредния ремонт на ремонта.....

# 232
  • София
Къде мога да намеря кутийки за бижута- изчистени и стилни? Нещо подобно.

Скрит текст:

# 233
  • София
В Евроленд съм виждала подобни кутийки.Но дали сега има изчистени не знам.

# 234
  • София
Имам въпрос и за ценовия диапазон на букетите от Небукети в Младост 4. Ориентировъчно.

# 235
  • София
Имам въпрос и за ценовия диапазон на букетите от Небукети в Младост 4. Ориентировъчно.

Скоро не съм ходила при тях, идват ми извън бюджета дори за специални хора.
Миналата година за това ми взеха 120лв.
Важно уточнение: чашата си е моя!

# 236
Без да се обиждаш, ама да ти бяха дали 120 лв. или поне да ги бяхте изпили и изяли....

# 237
Това е красиво, ама 120 лв?

# 238
  • Замък сред облаците
Веднъж тръгнах да правя сама подобен небукет и материалите са си скъпи, една дървена касетка от този тип беше само 40лв, сега сигурно и повече, като сложиш всичко останало плюс труда се оскъпява и 100+лв е реална цена.
Бутиков продукт е само заради това даже…

# 239
Абе, то хубаво, ама пък защо....?!? Честно да си кажа, за мен това е безмислен подарък за 120 лв. Но аз предпочитам да получа нещо, което да ми бъде от полза (пари, ваучер, нещо, от което имам нужда) пред подобни луксозни глезотии... В които няма нищо лошо, разбира се, стига да му допада на човек.

Общи условия

Активация на акаунт