София, жк Младост - тема 35

• 57 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Да не те излъжа, но май съм виждала в Евроленд в Хита. Ама преди месеци ще да е било....

# 256
Не съм виждала скоро аз. Нали заради новата директива на ЕС спряха да продават пластмасови сламки, вилици, лъжици. Чашите май и те влизат в директивата.

# 257
  • София
В Джъмбо в Дружба май виждах по едно време.

# 258
Възможно е да има в левчето (Хубави неща) в блока зад пътеките Мл 1А (под фризьорския салон).
Също има левче в РУМа, но там не съм ходила скоро.

# 259
  • София
Утре цял ден ще сме без вода...

Начало:   5 Юли 2023, 10:00 ч.
Край:   5 Юли 2023, 22:00 ч.
Описание:   Ремонт на спирателен кран
Местоположение:   зона на спиране-.ж.к.Младост 4 -района между ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, бул. „Александър Малинов “ и ул. „Румен Цанев“.

# 260
фитнес титаниум в младост 3.
бях при боби. допадна ми, има индивидуален подход. вече не ходя, но по други причини.

# 261
Здравейте, можете ли да препоръчате козметичка за кола в някоя част на Младост? Някоя, която работи бързо и качествено?

# 262
Дами, имате ли представа дали някъде в квартала мога да купя стек големи пластмасови чаши (300-500мл) за фрапе?

Благодаря. 😊
[/quote
Вътре в хит-а . Има рафт с пластмасови чинии и чаши. Вчера ги гледах, но забравих да пиша.

# 263
Здравейте, можете ли да препоръчате козметичка за кола в някоя част на Младост? Някоя, която работи бързо и качествено?

в Младост 2 на Кипрян до Софийската баница

# 264
Мейл от Топлофикация току що:
Уведомяваме Ви, че поради възникнала авария на 10.07.2023 г. 20:50 в район Младост 1

Целият квартал.

има прекъсване на услугата по топлоподаване/ подаване на топла вода.

Нашите екипи работят по отстраняване на повредата. Очаквано възстановяване: 12.07.2023 г. 12:00.

"Топлофикация София" ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство!

Това е автоматично генерирано съобщение, моля, не отговаряйте на този имейл!

-----

# 265
  • София
Да сте виждали някъде тази сол https://www.ebag.bg/morska-sol-famileks/574412

# 266
Не, ама от Атанасовско езеро на много места има сол. Дребна, едра... Ето как изглежда:

http://www.saltfactory-bourgas.com/infobg/10

От Фамилекс не бих купила нищо, кой знае с какво са я смесили. Преди време подавах сигнал срещу тях в БАБХ за захар, която не беше захар.

# 267
Няма да има топла вода 1 седмица в края на месеца

https://toplo.bg/SI_2023

# 268
Вече не живея в квартала, но все още следя темата, защото се случва да ми се наложи да питам нещо. Обаче, аз съм потресена от тези непрекъснати спирания на водата и топлоподаването, хора Sad Това просто не е нормално! Съчувствам, защото много добре помня какво беше да няма цяла седмица топла вода лятото... Дано някой ден приключи това безумие Sad

# 269
Малко преувеличавате да ви кажа. Аз живея от 5 години в Младост. За тези 5 години сме ползвали бойлер точно 1 (един) ден.
За да съм съвсем обективна, веднъж имаше авария зимата за 3-4 дни, но ние тогава бяхме извън София и разбрахме от бележка на входната врата.
Изключвайки големите планови ремонти, като миналата година в някои части на Младост, не сме чак толкова за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт