София, жк Младост - тема 35

• 57 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София-Младост
Благодаря!

Направо ще се разходя да питам може ли да дойдат на място, че иначе още поне два пъти трябва да викам пътна помощ да ми дадат ток и не се знае като спра на някой светофар дали няма да остане там. Старите по толкова ги вземат - 15-20 лв., зависи как се движи цената на оловото и какъв вид е.
Свалете и го занесете да ви го замерят.

# 601
Поръчах нов. Нито мога да го сваля, нито да го нося. Благодаря!

# 602
  • на тавана в кошницата
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шофьорска школа в Младост, ако имате добро мнение за някоя.

# 603
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шофьорска школа в Младост, ако имате добро мнение за някоя.
Чувала съм добри отзиви за: Учебен център "Росен-85" срещу пазара на Младост 1.

# 604
Аз съм си карала курсовете в Росен-85, но в другия им офис, в Хаджи Димитър. Много бях доволна. Хубави коли, търпеливи преподаватели, учат те наистина и не те претупват.

# 605
И аз препоръчвам школата "Росен 85".

# 606
  • на тавана в кошницата
Много благодаря за отзивите.

# 607
На Младост 3 са започнали да заграждат пътечката от метрото, която отива към Кауфланд.
И там ли ще има блок?
Сега по-вляво строят блок, вдясно също има блок.
Пътечката е между тях и импровизирания паркинг.

# 608
Ох, то там ще има доста блокове, така че тепърва ще заграждат и от двете страни на булеварда ( и не само там).
Ето тука например. Парцелите повечето са с вече задвижени разрешения за строеж https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=a3cv4s&f1=1
Убедена съм, че всеки от темата ще намери близката градинка до тях в този сайт...

# 609
Значи полянката срещу Хит скоро няма да я има и под прозорците на блоковете ще цъфне нов строеж... А в Младост 3 и Младост 1 накъде повече ще уплътняват?

# 610
В Дружба също не е по-розово положението Sad По ул.Обиколна, която е под Експо центъра е ужасно. Буквално блок върху блок. Двете огромни сгради на Артекс дори и не ги коментирам. Да не говорим за блока, който се строи точно на изхода с тунела на метрото. А отстреща какви апетитни поляни имаааа.... Cry

# 611
  • София
На Младост 3 са започнали да заграждат пътечката от метрото, която отива към Кауфланд.
И там ли ще има блок?
Скрит текст:
Сега по-вляво строят блок, вдясно също има блок.
Пътечката е между тях и импровизирания паркинг.
Естествено и то не един. Парцелите са разграфени и са с входирани искания за разрешения за строеж.

Значи полянката срещу Хит скоро няма да я има и под прозорците на блоковете ще цъфне нов строеж... А в Младост 3 и Младост 1 накъде повече ще уплътняват?
В Младост -3 скоро ще строят под прозорците на живущите в к-с Гардения (писаха някъде). Точно на кръстовището на Балан вече копаят. На следващото кръстовище на Малинов (при Кауфланд) копаят. На кръстовището след тенискорт Дима, точно на ъгъла, копанят, а за пътеки смятам е ясно. Освен това копаят на мястото на Кондор (до 25 ДКЦ).

# 612
  • София
Ами да вземат да разкопаят и за някоя нова детска градина и за някой паркинг защото новодомците трябва да се замислят къде ще ходят децата им на детска градина и къде ще паркират колите си!
Да не говорим за площадки за игра и други подобни екстри.

# 613
  • sofia
Здравейте, знаете ли къде в Младост мога да си заредя тонера?

# 614
Мога да ви кажа къде да не го зареждате. Втори път опит при компютърджиите в РУМ - след едва няколко страници отказва да работи. При това втория път го занесох с молба да прегледат целия принтер, платих за диагностика, защото реших, че е счупен.

Общи условия

Активация на акаунт