Шумни съседи 🤯

• 22 438
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тази нощ имаше някакъв пиян, който държа речи и крещя в 5:45. Сигурно през 3 етажа е бил. Даже нямам идея откъде. Това не е реално. И никой не викна полиция или нещо да направи забележка. До 7 и нещо. Никой. А със сигурност пряко засегнатите си го знаят кой е и що е.
Това е абсолютно ненормално. Какви хора.. и няма как да знаеш какво ще е.  Къса клечка не ами..

# 166
Тази нощ имаше някакъв пиян, който държа речи и крещя в 5:45. Сигурно през 3 етажа е бил. Даже нямам идея откъде. Това не е реално. И никой не викна полиция или нещо да направи забележка. До 7 и нещо. Никой. А със сигурност пряко засегнатите си го знаят кой е и що е.
Това е абсолютно ненормално. Какви хора.. и няма как да знаеш какво ще е.  Къса клечка не ами..
Точно от такива олигофрени, които кани комшийката се оплакваме и ние.Само че тя живее под нас.Силен смях след 22ч надвикване,буботещи мъжки гласове.Абе с две думи, шумни пиянски компании.Точно когато хората лягат да спят, те тогава се събират някъде към 21ч.до към 12-1-2ч сутринта зависи от сбирката.А любимия и номер е да почне да чисти а прахосмукачката точно в (14-14:30)Няма да ви обяснявам, как стърже по-земята и стените със тръбата на прахосмукачката.Какво блъскане се чува, прехвърля разни неща, тропоане явно мести мебели.Това е всеки ден когато трябва да се почива на обяд.Още малко и бебчо ще се появи.Жена ми се заканва, че ще слезе и ще и извие врата, ако на обяд или вечер още практикува тези неща и буди бебето.А всички вие знаете, първите месеци майките, колко са изтощени и недоспали заради бебоците.И за капак такава съседка която не и пука какво и говорим

# 167
Здравейте! От 2 седмици вече търпим отвратителен шум от 20-годишни наематели. Като се почне от 2 и до 6:30 чалги, крясъци, скандали. Те са точно до нас (стаята ми по-скоро леглото ми) и се чува и като говорят високо и направо е ад. Вчера удрях по стената и момичето крещи да спра, а момчето ѝ вика, че ще спре да ѝ дава дрога и тя рязко млъкна. Ама тази нощ не се спряха въобще. Проблема е, че те са от съседния вход и нямам ключ за долната врата и дори да извикам полиция то няма кой да  отключи. Какво мога да направя?

# 168
  • Варна
Ще извикаш полиция. Не е твоя грижа как ченгетата ще влязат във входа. Ти сериозно ли заради това не им се обади?!

# 169
Обясняваш по телефона, че са от съседния вход и те да се оправят..То не е твоя работа как ще влязат, те си знаят работата..Иначе да, ужасно е когато живееш покрай такива индивиди.

# 170
Благодаря Ви! Сега видях, че са и откраднали звънеца на вратата ни и отлепили етажните стикери 😀. Тази вечер ще звънна на полиция да се укротят вече.

# 171
Благодаря Ви! Сега видях, че са и откраднали звънеца на вратата ни и отлепили етажните стикери 😀. Тази вечер ще звънна на полиция да се укротят вече.

Ефекта ще е нулев,ако и изобщо дойдат.
Спасенията са две,изнасяне или взимане нещата в свои ръце по грубия начин.
По втория начин,има доста под варианти.
Просто живеем в бананова държава и една микроскопична част от обществото могат безнаказано да тормозят всички останали.

# 172
Кажи какво стана после.

# 173
Здравейте! От 2 седмици вече търпим отвратителен шум от 20-годишни наематели. Като се почне от 2 и до 6:30 чалги, крясъци, скандали. Те са точно до нас (стаята ми по-скоро леглото ми) и се чува и като говорят високо и направо е ад. Вчера удрях по стената и момичето крещи да спра, а момчето ѝ вика, че ще спре да ѝ дава дрога и тя рязко млъкна. Ама тази нощ не се спряха въобще. Проблема е, че те са от съседния вход и нямам ключ за долната врата и дори да извикам полиция то няма кой да  отключи. Какво мога да направя?

Олее... все едно е моя случай. До преди няколко месеца имаше квартиранти над нас 4ет. ние сме 2ет. Момиче барманка на 20г. и момче (циганин) също на толкова. И двамата взимат наркотици и пият алкохол. Всеки месец се биеха и се караха. Но бяха приятели със съседката под нас която е леля на хазяйката им. Бяхме вдигнали ръце от тях. През вечер вдигаха купони и идваха най-различни съмнителни индивиди. Тичаха като коне по стълбите. На няколко пъти за малко да се стигне до бой. Последно преди да се изнесат цигането шчупи един  прозотец на входа. И понеже лелята на хазяйката уреди въоросните квартиранти да се настанят над нас.Съответно една вечер купона е под нас на следващата над нас. Беше нещо страшно. Една вечер видяхме през шпионката как свалят столове и тави с ядене по стълбите долу в комшийката. И не след дълго сбирката започна. Няколко пъти сме викали полиция но само ги предуореждават. Половината пъти полиция даже и не идва за сигнала. Циганчето понеже  много се карахме започна да си набива петите в пода.Но за  какво тропане ставаше на въпрос.Ние сме на 2 ет. те на 4ет. а 3 етаж е празен не живее никой. Вкъщи като си легнем и този индивид като се прибере. Така силно се чуваше думкането от краката му че даже тапи за уши не помагат а сме през 2 етажа!!!  Шмъркаше амфетамини и тичаше като кон до сутринта без да спира без да седне. От единия край на апартамента до другия правеше по 1000 обиколки на вечер без да спре. И си набиваше петите със всичка сила в пода. Често се случваше да започне тропането от 23 до към 3-4 сутринта. И много често нещо тежко падаше та подскачахме всяка вечер. Няма управия стея наркомани лошото е че 50% от тези които завършват СОУ са такива и подръжават на такива утрепки.

# 174
Какво се случва с главната хубавица? Бебешкият рев кротна ли я?

При мен има надграждане. Вече в две стаи се чува телевизор по цяла нощ. Скоро се виждам участник в централните новини. Sad

# 175
Шмъркаше амфетамини и тичаше като кон до сутринта без да спира без да седне.
Откъде знаеш какво и как точно е приемал?

# 176
Шмъркаше амфетамини и тичаше като кон до сутринта без да спира без да седне.
Откъде знаеш какво и как точно е приемал?

Знам отлично защото съм бил между такива хора. Даже съм ги чувал как шмъркат в хола. И после викат като невменяеми "бааа брат много се нажулих". А неговото гадже беше казала на жена ми че като опънела 2 черти се биела като Джеки Чан. Пълни отрепки. А колкото до комлийката под нас се кротна от както бебето се роди. Но ще видим до кога...

# 177
Малее и аз се оплаквам от моята дива селянка..то при вас е още по-зле 🤦 Моята иначе се поспря напоследък, дано така задържи 🥹

# 178
Малее и аз се оплаквам от моята дива селянка..то при вас е още по-зле 🤦 Моята иначе се поспря напоследък, дано така задържи 🥹

И при нас засега спряха купоните за щастие. Чува се силното им говорене ама търпя все пак не мога да им забраня да говорят. Дано се изнесат по-скоро🥲

# 179
Тъкмо вчера се похвалих че моята комшийка под нас вече се е кротнала и познайте. Пребирам се от работа и минавайки покрай тяхната врата чувам мъжки гласове и чалга. Стана 22ч  и купона започна. Поздрави за цялата компания музика. И в 22:30 започнаха певческите си изяви. Двама пияни мъже започнаха да вият на микрофона. Мазна сръбска и гръцка чалка. В 23ч нервите ми не издържаха и звъннак на нашето РПУ. Само да уточня че имаме 3 деца батко на 7г който днес стана първокласник още един батко на 2.5г и бебе на 3м. Патрула дойде на 7мата минута. Качиха се почукаха няколко пъти никой не излезе после потретиха. И чак тогава им отвориха. Представиха се и ги предупредиха. И хоп някой се подаде на вратата и единия полицай му вика. Ее ми ти кво правиш тука бе. И комшийката вика ама ние сме се събрали тая вечер че изпращаме приятели в за чужбина. Мъжът който се подаде започна да си говори с единия полицай сладко сладко. И накрая полицая му каза айде спирайте се че чак от улицата ви чухме. Щото сигнала минава през началството не през 112. И при втори ще трябва да пишем актове нали да не се стига до там. И те им отвърнаха добре добре няма пролем лека вечер. Полицивта си замина и в 00:30 отово започна викането и пеенето. Така до към 2ч сутринта. Спират почват после пак спират пак почват. Тази сутин едвам станахме за да се оправим сега е 12ч и тя още спинка. По същия начин стана вечерта преди да направим кръщенето на средното ни дете. Държаха ни до 3ч тогава после в 6ч станахме за да се подгатвяме за кръщенето. Обаче съм решил ако още един път стане така че аз ще раздавам правосъдие!

Общи условия

Активация на акаунт