Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 203
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Напоследък все по-често се случват дефектни продукти и грешки.
В петък получих страхотни боти на Rieker,които ги взех и с много голямо намаление. В момента,в който докоснах ципа,ми остана в ръката -някой се е опитвал да го заварява,но супер нескопосоно. Обадих им се,пратиха ми формуляр и утре ги връщам.
На всичкото отгоре са ми пратили и друг пуловер,а не този,който съм поръчала. Изпросих си код,за да го поръчам отново -естествено сега е на по-висока цена.

# 601
  • София
Тази година дават ли код за рожден ден? Миналата година така ме зарибиха - почти цял месец важеше кода и аз мнооого добре се възползвах Smirk.

# 602
  • гр. София
За моя РД преди седмица не са ми пращали.

# 603
  • София
Да не чакам значи. Тюх, сменят тактиката явно.

# 604
  • гр. София
Може избирателно да дават. Знае ли човек.

# 605
  • Варна
Аз имам рожден ден след седмица, не съм получила за момента известие за код за рожден ден.

# 606
Тази година дават ли код за рожден ден? Миналата година така ме зарибиха - почти цял месец важеше кода и аз мнооого добре се възползвах Smirk.

Аз имах рожден ден миналия месец. Беше ми активно 15% намаление до края на месеца.

# 607
Да, както вече писах, два кода ми дадоха в приложението - за 20% и за 15 %.  В края на февруари беше.

# 608
  • на земята
Аз има РД на 13 март и получих код две седмици преди датата.

# 609
  • София
Ех, явно са решили тази година, че не заслужавам подарък.

# 610
  • Пловдив
Някой дали има код, който няма да използва, да ми прати на лично?

# 611
  • гр. София
Има ли любители на рокли? Simple Smile
Тъй като идва сезонът на роклите, давам отзив за някои от тези, които си накупих. Обожавам рокли, ако можех, само така облечена бих ходила.

https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/roklya-9082263
Скрит текст:

Моделът стои чудесно, едновременно е кукленски и шик, кройката придава хубава форма на тялото. Няма подплата, но не прозира. Чудесно може да се съчетае със сандали.

https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/roklya-tip-riza-8715716
Скрит текст:

Рокля тип риза. Изключително лека и приятна за носене. Няма подплата, но не прозира, защото е тъмна. Може да се съчетае и с кецки и да се носи като ежедневна рокля, а ако се съчетае със сандали ще стане и за работа в офис или по-официална среда. Копченцата са облечени със същия плат, което аз лично намирам за много хубаво.

https://www.aboutyou.bg/p/vila/roklya-adeline-8364197
Скрит текст:

На живо десенът е разкошен! Има едни светло зеленикави петна, които на снимките се губят. Много нежни цветове, които се преплитат хармонично. Изключително приятно се изненадах, когато разопаковах пакета. Нежно, пролетно, чудно! Моделът пада свободно, не прилепва по тялото, което го прави много лек за носене. Като се стегне с коланчето стои чудно без да стяга. Има подплата.

https://www.aboutyou.bg/p/oasis/roklya-8932632
Скрит текст:

Разкошна рокля! В горната част платът е двоен, което кара роклята да прилепне по тялото (стои малко като корсаж, защото двойният плат дава плътност). На снимката стои хлабаво, но вероятно е така, защото манекенката е доста кльощава. Има плътна, черна подплата, а частта с жълтите цветя е прозирна и е гладка на пипане. Има едва загатната лъскавост - толкова, колкото за шик. Заради начина, по който са изрязани ръкавите, презрамките на сутиена се виждат, което налага носене на сутиен без презрамки.

Спирам, за да не съм досадна Simple Smile

Успешни покупки на всички! Wear DressWear High HeelWear Handbag

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 22:58 от Зимна роза

# 612
  • София
Не си досадна и прекрасни рокли! Със здраве да си ги носиш. Аз открих носенето на рокли скоро и не мога да се спра. Миналото лято доста накупих, най-вече от този сайт, а зимата на разпродажбите допълних още. Не знам кога ще ги износя.

# 613
А откъде знаят кога ни е рожденият ден?
Редактирам се,сега видях, че го има в профила. Миналата година не са ми пращали код. През май ще чакам за тази.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 22:27 от Poni69

# 614
  • София
А откъде знаят кога ни е рожденият ден?
Попълнено е в профила.
Между другото да споделя, че от други два сайта ме уважиха за празника с кодове, само АЮ се подмотват.

Общи условия

Активация на акаунт