Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 194
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Не си досадна и прекрасни рокли! Със здраве да си ги носиш. Аз открих носенето на рокли скоро и не мога да се спра. Миналото лято доста накупих, най-вече от този сайт, а зимата на разпродажбите допълних още. Не знам кога ще ги износя.

О, сродна душа! Аз заради едните рокли живея Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
И аз от АЮ хванах намаление на някои от нещата, които си бях отбелязала в любими, и като видях, че са им паднали цените и.... като луд с картечница.

# 616
Благодаря на Зимна Роза за изчерпателното инфо за роклите!
Много ме впечатли третата, а като видях цената и наличен размер, веднага я поръчах!

# 617
Преди два дни имах рожден ден, но не получих код. Това е първата година, в която не получавам. Много разочароващо...

# 618
  • Бургас
Благодаря на Зимна Роза за изчерпателното инфо за роклите!
Много ме впечатли третата, а като видях цената и наличен размер, веднага я поръчах!

И аз не се стърпях. Синьо и зелено са ми любими цветове, а тази комбинация веднага ме грабна. Щом на живо е още по- хубава роклята не му мислих много.

# 619
Зимна роза, много хубав пост, да си носиш роклите със здраве и кеф! Аз харесах последната, но като й видях цената и наличен номер и...не я поръчах...😁
И аз съм рокльоманка, особено зима и лято хич не ми се обува панталон. Ето сега като стана по- топло обаче ми в жега с плътните чорапогащи и боти, а с обувки или кецове рядко ми идва музата за съчетания с рокли/ поли.

# 620
Последната също я погледнах от любопитство . Скъпа ми е, а и не е мой тип.
Като третата , много сходна, но солей, мерих завчера в едно магазинче. Цената беше двойна, качеството на изработка не ме впечатли и най- вече ме спря много късата подплата. Два дни я мисля, защото ми допадна все пак.
Та тази ми дойде като по поръчка. 😂

# 621
  • гр. София
Много се радвам, че сте си харесали нещо от поста ми Hug
Надявам се като пристигнат роклите ви и на живо да ги харесате и най-вече да се харесате като ги облечете Heart

Цъфс, за боти и на мен ми е топло вече. Обувам обувки-половинки (така ли се казват?). А роклите от снимките как са ги съчетали с боти, умът ми не го побира. Тънка, лятна материя и изведнъж,бам!, боти. Все едно палто с джапанки Joy

Mateah, аз миналото лято купих една дълга рокля-солей. Много е хубава, обаче не си струва парите. Над 100 лв. беше, хем намалена. Като я огледах по-подробно вкъщи -  ами подплатата е толкова крива, все едно второкласник в час по рисуване с тъпа ножица я е рязал. Хубава рокля, но недостатъчно добре изработена за тези пари. Смятай, щом още й помня цената! Joy

# 622
  • Пловдив
Аз поръчах тая рокля... Simple Smile не съм носила такъв модел, то въобще рядко се харесвам с рокля, ма ще се пробвам пак. Беше 50лв.
https://www.aboutyou.bg/p/moves/roklya-mollie-8481111

Ей една евтина...ама на мен ми идва къса Confused ровечето са все с такава дължина...
https://www.aboutyou.bg/p/vila/roklya-sun-8346742

# 623
  • гр. София
Ох, и двете са много красиви!
А втората може да не ти е къса -  зависи колко си висока. Пише, че моделът е с ръст 175 см.

# 624
  • Пловдив
Ох, и двете са много красиви!
А втората може да не ти е къса -  зависи колко си висока. Пише, че моделът е с ръст 175 см.
170 съм.

# 625
  • гр. София
О, стройна жена! Heart
Значи ще ти е малко под средата на бедрото, съдейки по това как стои на модела.
Ако много ти харесва, можеш да си я вземеш за море Simple Smile

# 626
Дължината лъже. Аз върнах рокля на Вила, която ми беше до петите.

# 627
  • Бургас
Момичета, дали има инфлуенсърски кодове, които да работят в момента?

# 628
Момичета, за това яке си промених мнението, но са му минали 100те дни.

В момента е 97 лв, моето го давам

Размерът му е 48 европейски, талия до 96, гръдна до 113.

Мекичко е и приятно за носене, и цветът е много сладък Simple Smile

# 629
Някоя да е поръчвала тези обувки? Чудя се дали са удобни?

Общи условия

Активация на акаунт