Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 184
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А не е ли по-добре някой обущар да зашие джоба и да си я ползвате, щом си я искате и ви харесва? Вътрешният джоб не е видим, че да е проблем един тигел.

# 661
Аз връщах по рекламация дамска чанта, която бях взела и изхвърлила тагове, опаковки, всичко, защото нямах намерение на връщам, но даде дефект. Получих приблизително същият имейл, на който върнах отговор, че не пазя кутия и нищо, защото не съм възнамерявала да я връщам. Казаха ми да я занеса така и еконтаджиите щели да си я опаковат, така и направих и парите вече са си при мен

# 662
  • Варна
yovanka, точно това си мисля и аз вече. Надявах се да може да се смени (или там върне и поръча наново), ама те нямали такава чанта в момента. Пари пък съм щяла да чакам 6 седмици...ми то май наистина не си заслужава да се занимавам. Харесвам я и ми е удобна, просто оставам с малко горчив вкус от покупката си заради всички тия условности.
✧ Celestia, благодаря, полезна информация. А ти 6 седмици ли чака пари?

# 663
Не , за около седмица- две дойдоха.

Напоследък сравнително бързо ми връщат парите.

# 664
  • София
Миналата година за ботуши бях пускала рекламация, някъде след месец ми върнаха парите.

# 665
  • близо до брега на морето
Здравейте! Ще помоля за мнение на марката LTB, размерите отговарят ли си? Харесах си една дънкова пола,та да съм сигурна- не ми се занимава с връщане. Благодаря предварително! Хубав ден!

# 666
Един петък бях изпратила рекламираната тениска и на следващият петък парите бяха преведени.

# 667
Мисля, че са добавили нови неща в намалените артикули.

Някой пита за Edited. Поръчвала съм основно рокли и са ми допадали повечето. Номерацията обаче си зависи от модела. Всъщност една от любимите ми рокли е на тази марка

https://m.aboutyou.bg/p/edited/roklya-joanna-7838809

Показвала съм я и преди. Харесвам такива ракроени рокли и тази я обожавам. Не е за носене при вятър, че.... Друга любима рокля на тази марка е тази

https://m.aboutyou.bg/p/edited/roklya-fadia-7838861

И понеже съм прасенце, още на първото обличане се сдоби с петна от зехтин. Дадох я на химическо и я оправиха.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 23:34 от Пълнолуние

# 668
И аз да споделя впечатления от LTB . Отговарят си на номерата . Имам яке и дънки  и си ги харесвам.
Пълнолуние , не мога да се удържа и ще си поръчам зелената рокля . Да видя този път дали ще ми пасне номера. Бях се отказала от тях , но ето - твоят опит е различен.

# 669
  • Къде ли не...
Момичета, някой код да ви се намира за намаление, че искам да поръчам едни обувки? Благодаря🤗

# 670
Снощи работеше POLLY15, но не знам докога е валиден. Ако е изтекъл , предполагам, че ще се появи днес, утре нов.

# 671
Само аз ли забелязвам, че всички манекени в женската секция са момчета?
Scream
POLLY15 на мен ми изписва, че не е валиден.
Кожени боти RL, 37
https://m.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/kasi-botushi-arianne … _campaign=product

# 672
# 673
Medika, стана ми любопитно, влязох на произволни от моите любими, но са си жени по снимките. 🤔

# 674
  • гр. София
Ботите на РЛ са чудни! Дали са за тесен крак или стават и за нормален?
Имате ли забавяне на поръчките? Моята последна е от 30 март, на 4 април получих съобщение, че е подготвена за предаване на куриер и до момента си е с този статус.

На нито една снимка от дрехите, които са ми в "любими"  няма мъж.

Общи условия

Активация на акаунт