Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 188
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
За детенце препоръчвам /особено при много ниска цена/да поръчаш наведнъж няколко, да изберете и да върнеш. Моята голяма, вече си е дамска номерация, но за малките винаги поръчвам по два, понякога и двата са ок, понякога 1 връщам. Горе долу преценявам, кои модели са ни ок. С ластици за много удобни за нас- аз купувам за тодлъри, та не съм в класацията. Каката сама си избира- аз съм само филтър цена и качество.

# 646
Здравейте, виждате ли дата, на която се очаква да ви се възстановят парите за върната поръчка? Миналата седмица върнах две поръчки, но не виждам кога да очаквам превод на парите, а преди се виждаше.

# 647
  • Пловдив
Ако е генериран документ за връщане през сайта, не се вижда.

# 648
Здравейте, виждате ли дата, на която се очаква да ви се възстановят парите за върната поръчка? Миналата седмица върнах две поръчки, но не виждам кога да очаквам превод на парите, а преди се виждаше.
на 24.03 върнах поръчка. В профила беше отбелязано дата за възстановяване на сумата 04.04. Днес 05.04 ми бяха възстановени парите.

# 649
  • sofia
Моля за мнение за марката Edited? Поръчах един шлифер и се надявам да е с нормално качество.

# 650
Качеството е нормално ,но аз при тях имам проблем с номерата. Два-три пъти съм поръчвала и обичайният ми номер е силно умален. Някой писа , че при него си бил нормален номера. Аз дори мислех, че дрехите им не са по европейската , а по италианската номерация. Поне тези , които аз бях поръчала.
  Да похваля "Vans", за които писах по-горе , че скърцат. Днес се осмелих да изляза с тях. Навън наистина скърцането изобщо не се чува. А дори и вкъщи когато се прибрах ,не се чуваше. Откъм удобство - нямат грешка. Ходих много , но никакъв дискомфорт не усетих,  както при  някои нови обувки.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 18:02 от Анонимен

# 651
  • Варна
Получих следния отговор относно скъсания вътрешен джоб на чантата Patrizia Pepe. За каква кутия става въпрос? Трябвало е да пазя оригиналната кутия на aboutyou, в която ми е изпратена ли? Пазя ѝ само противопраховата торбичка и там разните тагове и сертификати, всичко останало изхвърлих. Документи са ми пратили, ама кутия? То аз вече направо почнах да се чудя да я връщам ли или да си я занеса някъде да я оправят. 6 седмици ще чакам сума, а и няма друга налична да ми я сменят...пък ми харесва да му се невиди...
Скрит текст:

# 652
  • Варна
Помниш ли дали ти я изпратиха в кутия с надписи на марката?

Ако не, сложи я в друга кутия, която намериш.
Сещам се, че в Еконт може да имат кутия от about you ,  от някой клиент, който я е изхвърлил при тях, за да не я носи.

# 653
  • Варна
мммм почти съм сигурна, че си беше кутия на aboutyou и вече вътре си беше чантата с притивопрахова торбичка и найлон

# 654
Аз скоро връщах дрехи. Бях поръчала по два размера и излишният върнах, но без кутията, само в плик на Еконт.

# 655
Във всякаква кутия от About you, отгоре залепваш етикета. Аз така започнах да връщам обувките, да не търся конкретна кутия. Като лепнеш етикета няма значение.

# 656
  • Варна
Трябва чантата да е в кутия, за да се запази при транспортиране.

# 657
Не го мисли, няма значение, пъхай в плик. Теоретично, да в кутия се запазват, но аз съм получавала чанти в плик. Сега получих обувки в плик, кутията на производителя е на мекичка. Не ми пречи, без това ще я хвърля, но ако я връщах?

# 658
  • Пловдив
Да не са резнали кодовете? Днес получих това,  но си е само бутон "осребри". Хммм, много промени въведоха напоследък...

# 659
  • Варна
Аз не бих рискувала да я изпратя без кутия при положение, че са го написали черно на бяло, че я искат в кутия.

Ще я получат на мекица и рискува да не й уважат рекламацията.
И това заради една кутия, като може да се използва всякаква.

Общи условия

Активация на акаунт