Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 219
  • 806
  •   2
Отговори
# 585
Аз сив плик нямам в пратката. Искам да върна една дреха.

# 586
  • София
Сив е пликът, в който си получила пратката или ползваш това, в което си получила пратката (кашон, плик)

# 587
Аз сив плик нямам в пратката. Искам да върна една дреха.
Пликът е така направен, че ако е отворен по правилния начин /чрез издърпване на една лента/ може да се използва 2 пъти /има допълнителна лепенка за залепване/. Етикетът за връщане се лепва върху стария, така че да се вижда. Blush

# 588
Някой с код за отстъпка, който няма да ползва? Благодаря предварително!

# 589
Здравейте,
Детските дрехи на Tommy Hilfiger отговарят ли на размерите си или са умалени/уголемени?

# 590
Здравейте,
Детските дрехи на Tommy Hilfiger отговарят ли на размерите си или са умалени/уголемени?
Моето си отговаря на размера

# 591
  • Пловдив
Момичета,случвало ли ви се е да успявате да влезете в приложението,да слагате в кошницата без проблем,но когато пристъпите към касата,да върти и да мисли,и да не позволява да се пристъпи към плащане.От около седмица е така и не мога да поръчам.Деинсталирах приложението, рестартирам телефона,и пак не става.Първоначално си помислих, че са ме блокирали нещо,но през компютъра нямам проблеми с поръчването.

# 592
  • sofia
Аз го имах този проблем с приложението дълго време, не се оправи и махнах приложението. Сега поръчвам през телефон, но профилът ми е през сайта.

# 593
Здравейте,

Отговарят си.

# 594
  • Варна
Здравейте! Как стои въпросът с рекламациите? Купих си една чанта на Patricia Pepe преди може ни 10на дни, но днес за пръв път я сложих. Половин час по-късно, отварям да си вадя нещо от чантата и гледам ръбът на вътрешния джоб разпран. От Fashion days са ми връщали пари за едни обувки, които бяха станали на нищо от едно слагане, някой има ли опит с aboutyou в такива случаи?

# 595
Здравейте! Как стои въпросът с рекламациите? Купих си една чанта на Patricia Pepe преди може ни 10на дни, но днес за пръв път я сложих. Половин час по-късно, отварям да си вадя нещо от чантата и гледам ръбът на вътрешния джоб разпран. От Fashion days са ми връщали пари за едни обувки, които бяха станали на нищо от едно слагане, някой има ли опит с aboutyou в такива случаи?
Никакъв проблем. Писах мейл,върнаха ми отговор с документи за рекламация, описах в тях какъв е проблемът и си върнах раницата. Доста бързо ми възстановиха парите.

# 596
  • Варна
Аз обаче не пазя опаковката и листа за връщане... Отворих я, харесах я, прибрах я и изхвърлих останалото. Като чета инструкциите все пише, че трябва да се върне с тоя лист и оригиналната опаковка. Какво правя в този случай?

# 597
Те първо трябва да уважат рекламацията, после ще мислите в какво да връщате.
Поне в Обувки БГ първо се попълва рекламация, пращат се снимки и накрая , ако е одобрена, се връща продукта.

# 598
Проблемът с документите не е фатален, когато влезеш в поръчките си, има бутон за връщане и мисля там излиза опция да се разпечата лист за връщане на стоката с адрес и т н. Но първоначално наистина трябва от сайта да се разбере дали одобряват връщането и какво искат да се направи.Успех!

# 599
  • Варна
Благодаря ви, пуснах запитване. Просто в секцията за въпроси свързани с рекламации пишеше, че директно пращаш и чакаш одобрение, но в крайна сметка писах за потвърждение.

Общи условия

Активация на акаунт