Билла,Метро,Фантастико,Хит,Т-маркет и др. - ТЕМА 15

• 69 000
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Хихи, не знам кога точно се е случило и защо, но тия дни влизам в Била и отивам да си взема един от техните мъфини "червено кадифе" дето нямат нищо общо с червеното кадифе, но аз поради някаква причина все още си ги харесвам, и гледам са ги преименували на "Love". Адски смешно ми стана, може би единия българин дето знае какъв е истинския вкус им е написал достатъчно гневно писмо, че да се засрамят.

От февруари месец така се казват. В седмицата на Св.Валентин в брошурата бяха намалени този мъфин и няколко вида понички - поничка сърце, поничка не знам каква.. пак с някакви измислени имена.
Мъфинът изобщо не се появи тогава, аз го търсех тогава, но нямаше. Благодаря за споделеното, няма да купувам значи щом не става.
Поничките бяха ок.
Забелязвам, че в различните Били има различни неща на пекарната.
Поничките май съм ги пробвал...бяха по-хубави от повечето от тези в Била, даже бих ги сложил на нивото на Кауфланд, макар че най-вероятно са от един и същ производител. Иначе аз имам някаква си слабост към мъфина, но чисто обективно си е ужасен. Тестото е едно такова леко лепнещо, а вкуса е...сладък. Някак никакво, без капчица шоколад, плод - а бе все едно направено от вторични материали. Малко е встрани от темата, но ако търсите червено кадифе - най-вероятно в някоя чуждестранна верига или по-луксозна сладкарница.

Иначе и аз това съм го забелязал, някои вкусове ги виждам само веднъж на едно място и после така и не ги намирам. Така стана и с донътите с ябълка (не си взех тогава) и яйчен ликьор (изплюх го, и въпреки всичките ми морални ценности, отидох да го изхвърля в кофата) в Кауфланд. А относно чийзкейковете - бягайте надалеч! Готов съм да се хвана на бас че и пълен недъг в кухнята може да направи по-добър чийзкейк с кисело мляко,  бисквити и първия плод дето намери в хладилника от тези в Била. Само в най-тъмните ми години съм си позволявал тази "глезотия" и все още си искам парите обратно.

# 691
Щом кодът е еднакъв, защо не го публикувате и с проба-грешка ще се разбере дали може да се ползва от всеки или не.
Точно щях да публикувам моя код, но видях, че важи до днес. Ако са еднакви, ще има ли такъв срок? Пише, че е свързан и с конкретната карта. Ето все пак, ако някой иска да опита:
Скрит текст:
Същият е кода на моя ваучер,само че с друга валидност.

# 692
  • Пловдив
Да знаете къде има капсули за Долче густо намалени? Може и Коста или Лаваца...съвместими са Simple Smile

# 693
  • София
Колко дни след покупка можеш да върнеш продукт в МЕТРО?

# 694
Да знаете къде има капсули за Долче густо намалени? Може и Коста или Лаваца...съвместими са Simple Smile
Здравейте, в Билла има Коста на промоция - 9.39 е кутийката.

# 695
  • Пловдив
Ей, одеве взех ненамалена Лаваца, ама ще мина и за Коста...дано има Simple Smile
Мерси!

# 696
Ей, одеве взех ненамалена Лаваца, ама ще мина и за Коста...дано има Simple Smile
Мерси!
Ще ви трябва карта на Билла.

# 697
  • Варна

Във вашите Били има ли я тази хартия?
3 магазина в събота обиколихме - никъде я нямаше. Пък излиза на изгодна цена.

# 698
Има я при нас. Тя е със звезда. Продуктите със звездата се предлагат само в определени магазини.
На брошурата по спомен пишеше.

# 699
  • Варна
Има я при нас. Тя е със звезда. Продуктите със звездата се предлагат само в определени магазини.
На брошурата по спомен пишеше.

В 3 Били проверихме - нямаше я. Явно не са били от "звездните" 🤣
Накрая си взехме Емека от Булмаг 24+6 бр за 16.49лв.

# 700
Някой може ли да даде отзив за тази юфка? Ние вземаме само ,,Крина" и ,,Етър",до скоро нямахме и близка Billa и не съм запозната ,а цената на тази е много добра,500гр. за тази е по-евтино от 200гр.за другите,които вземам. Малко ме е страх  да експериментирам ,особено с такова голяма количество,понеже вуйна ми взела преди 2 седмици някаква юфка,която се оказала много зле,но не помни марката😢Благодаря предварително🙏🏻
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 19:43 от Alfeya

# 701
На мен ми харесва, вземала съм много пъти от всички макаронени на Клевер, добре са.
За супите например ползвам само клеверските спагети 👌
Наскоро имаше промоция на Била тоалетна хартия, от нея също съм много доволна 👌, и от към качеството и от към цена.
За тази хартия говоря:
Скрит текст:

# 702
  • София

Преди 10-на дни я взехме от Метро - по спомен на същата цена

и да съм полезна и с друго Simple Smile -  кафе на зърна Lavazza Rossa 1000+500гр. за около 38лв

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 06:37 от denis©

# 703
  • Буркина Фасо

имаше, но свърши Smiley

# 704
И в Кауфланд имаше същия пакет хартия.

Днес една касиерка, която е от поне година и нещо в Билла, не искаше да сложи 30%та отстъпка на кисело мляко, защото имало 25% по брошура. Казвам й, че нейни колеги добавят -30% и то е след другото намаление, което е за всички продукти. Не, та не... Викам й - ми тогава ще си взема мляко с по-дълъг срок, щом ще е една и съща цената. Оставих ги и хич не съм се връщала, не ми е за това, а за това, че се направи на интересна и отказа да сложи -30%. Пак казвам - изобщо не е нова, а и нова да беше следва да пробва, ако не може, да помоли друг колега. Защо ги правят тия тъпотии, вместо да си вършат работата не знам... Като искат намалени продукти за тях, да си взимат. Тези млека си бяха на витрината и си имаха цена, а някои с допълнителен етикет за изтичащ срок.

Общи условия

Активация на акаунт