Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
+1 за прах Бинго за цветно, в момента с него пера. Остатъчен аромат след пране няма, което е добре. Само си мирише на изпрано (суша прането навън).
Омекотител не ползвам, че нещо ме дразнят ароматите в последно време. Отделно, че не омекотяват, не действат антистатично, а само има някакъв остатъчен аромат. (кога поносим, в повечето случаи - не). Лошото е, че и като вървя по улици, а дори и в гората при разходки, винаги мога да кажа дали хората, с които се разминавам, "ухаят" на омекотител. Weary

Или дрехите им са прани с капсули. Няма парфюм, няма козметика, такава силна миризма са тия капсули - отрова.

# 391
  • Бургас
За първи път ползвам капсули и то защото ми ги пратиха към една поръчка от Лили. Ще е и за последен. Капсулите са SAVEX SUPER CAPS EXTRA FRESH. Леле това нещо мирише отвратително. 5 са в опаковката, а аз ползвах 2. Дори и след омекототел вони гадно.

# 392
Оф, и на мен ми сложили в ккашона до персилите от тези капсуляци...

# 393
Здравейте.
Имам ходене до италианския аутлет на магистралата и си чудя кои прахове да взема за бяло и цветно?
Качвам снимки от сайта и моля за съвети 🙂🤗

# 394
Даш естествено.

# 395
Ама той е за бяло нали?
За цветно кой да взема

# 396
  • Пловдив
Ама той е за бяло нали?
За цветно кой да взема

Даш за цветно е само течен или капсули,Даш прах за пране няма,в Италия перилните препарати за цветно са само в "течно състояние"(по католическия Великден обикаляхме с ММ из Северна Италия и разгледах препаратите във вериги супермаркети,които не знаех).

# 397
Ама той е за бяло нали?
За цветно кой да взема
От показаните няма за цветно.

# 398
Ама той е за бяло нали?
За цветно кой да взема
От показаните няма за цветно.
Гес,би ли ми предложила италиански прах за цветно или течен Даш да взема

# 399
+1 за прах Бинго за цветно, в момента с него пера. Остатъчен аромат след пране няма, което е добре. Само си мирише на изпрано (суша прането навън).
Омекотител не ползвам, че нещо ме дразнят ароматите в последно време. Отделно, че не омекотяват, не действат антистатично, а само има някакъв остатъчен аромат. (кога поносим, в повечето случаи - не). Лошото е, че и като вървя по улици, а дори и в гората при разходки, винаги мога да кажа дали хората, с които се разминавам, "ухаят" на омекотител. Weary
Това Бинго за колко пранета стига?Вчера набързо само видях дозировката на опаковката,че нямах никакво време-240мл???Правилно ли съм видяла?

# 400
Момичета имам ли шанс някак да махна това петно? Капна ми от кола маската и аз взех че го изпрах без да третирам с нищо, понеже от памук ми се е изпирало така на 40 градуса без предварително третиране, ама явно от дънки не става:grinn:

# 401
  • Русе
Това Бинго за колко пранета стига?Вчера набързо само видях дозировката на опаковката,че нямах никакво време-240мл???Правилно ли съм видяла?
Мисля, че не. 2 кг прах е за 20 пранета. От произведените прахове за турския пазар се слага по толкова. Този дори не съм сигурна дали е произведен в Турция. Гес може да каже. Но на пакетите съм виждала да пише Хайат България кемикъл Варна.

# 402
  • Бургас
Момичета имам ли шанс някак да махна това петно? Капна ми от кола маската и аз взех че го изпрах без да третирам с нищо, понеже от памук ми се е изпирало така на 40 градуса без предварително третиране, ама явно от дънки не става:grinn:

Случвало се е да си накапя стола с кола маска от професионалните патрончета. Наквасих обилно с бебешко олио понеже този тип кола маска е масленоразтворима, после чоплих усърдно с нокът и накрая "мих" текстила като първо сложих обезмазнител, а после сапунисвах  с блокче против петна. Изчисти ми се.

# 403

Случвало се е да си накапя стола с кола маска от професионалните патрончета. Наквасих обилно с бебешко олио понеже този тип кола маска е масленоразтворима, после чоплих усърдно с нокът и накрая "мих" текстила като първо сложих обезмазнител, а после сапунисвах  с блокче против петна. Изчисти ми се.
Благодаря, ще пробвам Blush

# 404
  • оттам, откъдето започва България
believe_, по 100 мл за 4-5 кг. сухо пране слагам от Бингото.

Общи условия

Активация на акаунт