Запушен слъзен канал

• 11 019
  • 62
  •   2
Отговори
# 45
Операцията е по здравна каса и се доплащат 500 лв. за професора, нали така. Колко време се лежи в болницата или същия ден си тръгваш?

# 46
Д-р Карен Джамбазов ли? И аз знам, че той е невероятно кадърен и най-добрият избор за операция на дакриоцистит.
Да, същият.
Но няма свободни часове и се чака с месеци.
Здравейте момичета! Сега чета, как са Ви прехвърлили от лекар на лекар. Аз бях по същият начин, ноо благодарение на един очен лекар, който ме посъветва да се свържа с Проф. Карен Джамбазов, защото освен с операция по друг начин няма как да се излекува хроничен дакриоцистит. В момента съм втори ден след операцията и се чувствам добре. Проф. Джамбазов ме оперира в МБАЛ Се. Кузма и Дамян в Пловдив.
За да се запишете за операция при Професора трябва да си направите онлайн консултация. Превеждат се 200лв. по сметката на болницата, описвате проблема, орикачате снимки на окото направени с телефон на дневна светлина и до ден получавате отговор и номер на който ще ви дадат дата за операция. При мен всичко се случа  за една седмица. Успех Ви желая.

Операция след онлайн консултация.  Това сериозно ли .

# 47
  • Варна
Д-р Карен Джамбазов ли? И аз знам, че той е невероятно кадърен и най-добрият избор за операция на дакриоцистит.
Да, същият.
Здравейте момичета! Сега чета, как са Ви прехвърлили от лекар на лекар. Аз бях по същият начин, ноо благодарение на един очен лекар, който ме посъветва да се свържа с Проф. Карен Джамбазов, защото освен с операция по друг начин няма как да се излекува хроничен дакриоцистит. В момента съм втори ден след операцията и се чувствам добре. Проф. Джамбазов ме оперира в МБАЛ Се. Кузма и Дамян в Пловдив.
За да се запишете за операция при Професора трябва да си направите онлайн консултация. Превеждат се 200лв. по сметката на болницата, описвате проблема, орикачате снимки на окото направени с телефон на дневна светлина и до ден получавате отговор и номер на който ще ви дадат дата за операция. При мен всичко се случа  за една седмица. Успех Ви желая.

Бихте ли споделили повече информация ? Каква беше цената на операцията? Лежахте ли в болницата и колко време? Как се чувствате сега ?  Благодаря предварително, насочила съм се и аз натам, но не събирам смелост да изпратя документи за онлайн консултацията Simple Smile

# 48
Да, същият.

Операция след онлайн консултация.  Това сериозно ли .
И мен това доста ме озадачи....
Не може ли да се направи консултация на живо при професора, за да види реално как стоят нещата. Може състоянието да не е за операция. По снимка малко трудно ще се разбере.

# 49
  • Варна
Преди още да пише жената, бях  се запътила към тази онлайн консултация. До момента, където и ходих, ме гледаха дали имам  подутина в ъгъла на окото. Вероятно това искат да видят на снимката. Честно да си кажа, на мен ми хареса варианта с онлайн разглеждането на документите, защото ще спести малко време. Предполагам също, че като върнат отговор, може да се изиска реална среща с доктора, преди да се направи операция.

П.П. Моето око е на същото положение. Сълзи си - напоследък повече, вероятно от студа. Ужасно ми е тъжно, направо ми стана тик цял ден да го масажирам (с цел да не се задържа сълза там и да не става инфекция) Sad

# 50
Аз съм в същото положение, сълзи и това е...
Няма облекчение. Но пък много ме е страх от операция!

# 51
  • Варна
събрах смелост и пуснах за онлайн консулт. Поискаха ми нова томография. Тази седмица ще направя и ще видим заключението на лекаря

# 52
Е, нали само искат да прикачате снимки на окото направени с телефон на дневна светлина?
Каква томография искат?

# 53
събрах смелост и пуснах за онлайн консулт. Поискаха ми нова томография. Тази седмица ще направя и ще видим заключението на лекаря

Съберете смелост за офталмолог - успех.

# 54
  • Варна
От офталмолозите започнах Simple Smile
В момента този консулт е последната стъпка, която мога да направя.
Monii - предния УНГ ме изпрати на комп.томография на нос и околоносни кухини. Прикачих изследването, вкл снимки, вкл амбулаторните листи от всички препоръчани доктори, професори и доценти, които посетих през изминалата година. Върнаха ми веднага отговор, че искат по-актуална томография (моята е от м.ноември).

# 55
Разбрах, но мен не са ме карали да правя томография и за това исках да знам дали там  се вижда има ли запушване, къде е ...
Жалко, че момичето, което каза, че е правило операция не сподели подробности.
#BGMлоялнапрограма

# 56
  • Варна
Нямам идея какво виждат. Бях разпитала и ми беше обяснено, че слъзния канал е много малък и без контрастно вещество не се вижда "къде" е запушването. Защото такова има - при положение, че при промивка не преминава разтвора.
Но УНГ искат тази томография, според мен, за да се види физиологията на носната кухина. На амбулаторния ми лист от проф.Сапунджиев пише следното  " препоръка за компютърна томография на нос и околоносни кухини за уточняване/изключване на хроничен риносинузит и локална анатомия"

Повече от това за себе си, не мога да направя :/ ще се снимам пак и ще чакам отговор

Разбрах, но мен не са ме карали да правя томография и за това исках да знам дали там  се вижда има ли запушване, къде е ...
Жалко, че момичето, което каза, че е правило операция не сподели подробности.
#BGMлоялнапрограма

# 57
Много благодаря за информацията!
Моля те, пиши какво са ти отговорили и как се развиват нещата при теб!
Аз нямам смелост още за операция...
Успех, каквото и да предприемеш!

#БГМлоялнапрограма

# 58
Операцията е по здравна каса и се доплащат 500 лв. за професора, нали така. Колко време се лежи в болницата или същия ден си тръгваш?

# 59
  • Варна
Можете ли да ни споделите повече информация. Записала съм се за операция Simple Smile Как се чувствате сега?

Общи условия

Активация на акаунт