🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 489
  • 465
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
На Владо Карамазов му е пълен инстаграма със молби да се върне.
Няма шанс обаче да сменят Ваня.
В Сървайвър Австралия направиха смяна, но след като мина целия сезон.
Проблема не е във водещия.
Не са обявили ясно правилата, не показват отношенията между участниците и залагат на игрите, те не са ни интересни обаче, защото повечето още нямаме фаворити на които да стискаме палци..

# 106
Тази вечер май щели да се дърпат с въжета. Възможност Валентинов да покаже "мускули" и да блесне с груба физическа сила. Nerd
Ще ми липсва меренето с топки и чувалчета с пясък от два метра по кенчета и прочие. Satisfied

# 107
# 108
  • Буркина Фасо
започна предаването

# 109
  • Sofia
На кой бяха тез съдрани сини гащета?

# 110
  • София
Явно епизодите официално ще започват в 19:55, защото отново започнаха по-рано, с излияние на въпросния Крум.

Има сюжетна линия и съответно: монтаж с миене на зъби. Най-интересното за мен от този сезон досега беше подкастът с Жени. Именно той предизвика и най-голяма дискусия. Smile

# 111
  • София
Гледам със закъснение, на речта на Крум съм. Очаквах от него повече, уж фен на Сървайвър, не личи, едва ли ще изскочи заек от този образ. Обаче явно са я надушили Елина, жалко, най-интересна ми се струваше, надявах се да играе на тихкя фронт. Има потенциал тя.

Радвам се, че Снежана не си замълча на Божана, очаквах да са си партия. Чефо също.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 20:23 от Niya-

# 112
  • София
Браво на Божана и Снежана за точката!

# 113
Този епизод започва доста по-добре. Отделиха 20 минути на отношенията в племената. После Ваня обясни правилата. Играта също е интересна. Явно е, че правят кризисен мениджмънт в продължение на действието и добре, че са адаптивни.

# 114
Ваня винаги обяснява правилата.
 В началото показаха нещо от живота на племената, което е добре. Но играта пак ще е безкрайна.

Айдее, и ще се карат двата отбора по между си.

# 115
  • София
Пак ли ще са до 10 точки, че изпуснах?

Марго е ужасно слаба на всяка игра, всеки път се чудя защо са я вкарали, нито е интересна, нито е топ красавица.

И на мен ми хареса, че показаха конфликтите в двете племена.

# 116
Ваня също си е взел бележка и сега коментарът на игрите е много по-премерен и приятен. Браво, учи в движение и бързо реагира.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:37 от Дидичка

# 117
  • София
Отново играят до 10 точки.

Този Георги, ако излезе от предаването без да е нападнал физически някого, ще е победа за всички замесени.

Edit: "Божана все едно е сама в тази битка, но Марго и тя дава всичко от себе си." Laughing

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:02 от La Vikinga

# 118
Аз съм за войните. Тази Божана не я дишам направо. То хубаво хъс да имаш, ама нейното е... Пък и не са ми толкова известни, та все едно са някакви. Играта ми харесва, но не разбирам как правят двойките и кой колко пъти участва. То и след толкова дни ги забравих участниците

# 119
  • Пловдив
Този епизод ми харесва, битката е оспорвана.
Със сигурност няма да гледам Капките, предпочитам Сървайвър, пък бил той и от Али експрес.

Общи условия

Активация на акаунт