🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 493
  • 465
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ох, Валентинов беше безумен с това My family, не знам защо се мъчи с този английски език. Да си кара на български.

Умират от жега на това слънце с тези дълги игри.

# 121
Само чуйте Кроманьонеца  какви  звуци издава.

# 122
За водещия съществува само един отбор- Вижте Благо, Божана, Снежана..

# 123
Абе, тая Божана е психично болна май, нещо много сериозно не е ок там. Нерви ли са, какво, не знам, но second hand embarrassment усещам като я гледам.

# 124
  • София
А Мария защо ги замери така с пясък, много грозно изглеждаше. Валентинов пак на бой скача, ако нямаше камери, щеше да е набил някого досега.

# 125
Някакви навеси да бяха направили поне за тези, които не участват в битката. То се опекоха там и без битка. Жалко, моите войни май ще паднат. Благо не е толкова силен, а борчето какво се прави на спортсмен толкова. Само няколко разпознавам, другите са ми мъгла участници все още. Учудващо Светльо изнесе битката за войните до момента наистина. Стараят се, ама..дано успеят. Да я видя Божка тогава.

# 126
Да им бяха сложили по една тента, чадъри, ще изпукат на тази жега. Едно, че се напъват да теглят, после седят под слънцето, не само ще се бият ами и ще припадат.

# 127
А Мария защо ги замери така с пясък, много грозно изглеждаше. Валентинов пак на бой скача, ако нямаше камери, щеше да е набил някого досега.

Щото  са  ги подбрали идеално, австралопитеците накуп.

# 128
Ужас, Божана отново е на транквиланти!
Крещи, мята пясък, седи в молитвена поза забола глава в пясъка с горещи молби към повелителя на тенджерите да им донесе победа…
Валентинов е еволюирал от неандерталското стадо, в първобитно- общинното семейство… поздравява най-възрастния…
А Благо се облече и тегли яко, за сметка на прехваления Булкин, който се провали и в трите си сблъсъка. Мария ми е трагична, като желе са се отпуснали двете с Марго. Татяна се очертава като бъдеща черна овца в племето.
Тази вечер или е по- добра продукцията, или ние свикваме с посредствеността?

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:46 от ellis

# 129
  • София
Ако не е Божана в отбора на "Известните" да носи хора като Марго и Татяна на гърба си, то жените от това племе няма да отбележат точка.

След новополучена информация относно Ермина, която не е свързана с Надкаста, не бих могла да я подкрепям, така че по default съм винаги да другия отбор в женски битки, а и мъжете от Известните повечето ми допадат. От "Войни" не харесвам Светослав, но пък и много от тях не помня. Допада ми Едис засега.

Не знам дали е оптична измама, но Сините винаги бяха в позиция, по-близка до знамето, докато не си размениха позициите, т.е. едната позиция ми се струва на по-малко разстояние от самото начало.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:39 от La Vikinga

# 130
Еййй каква битка. Браво на Едис)) Не се отказа)) Чак аз се напрягах да дърпам)) Браво, браво, не се отказа това момче, хареса ми.

# 131
почва да  дрЪпа

# 132
  • София
Божана се държи грубо, но наистина им, трябва за игрите. Тя не е силна, но има хъс. Известните мъже са по-силни, но им трябват и женски победи.

# 133
  • София
Днес Георги произнесе няколко речи като за Оскарите. Поздрави на всички от Стара Загора. Flowers Hibiscus

# 134
Ермина си е направо спортистка в тяло, страхотно оформено. На лекоатлетка ми прилича, но...Усещам побутване на известните, а това стоене до флагчето от Благо не знам дали беше удачно и да е позволено.

Общи условия

Активация на акаунт