🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 258
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
Побутват си ги, от първи ден е видно.

# 136
  • София
Жената трябвало да се изказва като жена каза Татяна. Винаги ще предпочета някого като Божана пред човек с разсъжденията на Татяна. Дори не включвам това, че е в тежест на племето.

# 137
Добре бе, мамка му. 2 часа и половина дават как играят игри и на племенния съвет 30 минути обсъждат пак същите шибани игри. Това е нечовешко, хахахахахахахааххаах. Сериозно, тези хора са идиоти. Говоря за продуцентите, които шепнат в слушалката на Ваня Джаферович какви въпроси да задава. Не е реално това. Трябва да спра да си го пускам това, даже и за фон, че е мазохизъм.

# 138
Трети съвет Ваня се опитва да внесе разкол в синьото племе. Едно и също.

# 139
Е как за Крум ще гласуват тези, това не мога да го повярвам(( Дано не го махнат. Много загубени и изгубени тези войни направо.

# 140
Айде пак сценарият с лошия мъж и горките жени 🤣🤣. Сигурно е било идея на Жени

# 141
  • София
Радвам се, че заветът на Жени живее във всяка тема. Heart

Но стратегията при липса на отборна игра е много по-лесна. Не е никаква идея на Жени, по-удачно е да изгонят мъж, защото те имат повече силни жени, които могат да вземат точки от жените на другото племе, а при мъж по-малко едва ли ще изправят някого от "Известните" срещу жена - или няма да играе или някои от по-силните мъже войни ще минава още веднъж.

# 142
  • София
Много по-добре е да изгонят мъж, както и Мария, де, ама тя може и да не е лесна за гонене. Мъжете от известните са по-силни от тези на воините, Елина им е от силните жени и е ценна.

Крум е добра мишена, другите мъже носят храна, че и се заяжда наред. Логичен избор.

# 143
  • София
Много по-добре е да изгонят мъж, както и Мария, де, ама тя може и да не е лесна за гонене. Мъжете от известните са по-силни от тези на воините, Елина им е от силните жени и е ценна.

Крум е добра мишена, другите мъже носят храна, че и се заяжда наред. Логичен избор.
Абсолютно. Изобщо, това, че всички игри ще са по двойки и то винаги разпределени по пол, улеснява изграждането на стратегия и в игрите, и извън тях.

# 144
Кога са казали и сигурно ли е, че игрите ще са по двойки и няма да са според броя на участниците как се паднат (примерно както е в Игри на волята) Ако е като там...то нямат сметка да си оголват племената откъм сила още в началото за мен поне няма логика. Ако е винаги и само жена срещу жена и мъж срещу мъж или твърдо по двойки мъж и жена срещу мъж и жена...вече може и да сте прави, но ме съмнява да е така. Не съм чула и разбрала да има такова правило.

# 145
Логичен избор е номинацията на Крум. Явно дразни повечето жени в своето племе, не блести в игрите.

Георги много ме дразни. Също и Божана.
Стефан започва да ми става симпатичен. Много умерен.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 23:38 от Fortuna

# 146
  • Sofia
На кой бяха тез съдрани сини гащета?
На Благо,още миналия епизод ги беше съдрал.

Добре им вървеше играта на воините в началото,докато продукцията не реши да омеша двойките.
Нещо и тук правила в движение...
Стори ми се и,че някои двойки доста по-бързо трябваше да вдигат крака,ръце...,но това може и да е от монтажа.
Не гледах много внимателно,но към края ми направи впечатление,че като че ли двойките бяха свързани с общо въже.Специално при известните на два пъти видях,че когато единия е по-назад,въжето му е доста по-късо,а при другия е по-дълго и му позволява да е значително по-напред..Което си е хитра тактика /освен когато не са абсолютно изправени/.

За номинираните - логичен беше Крум,но ми се щеше Мария да е на мястото на Елина.
Струва ми се,че утре пак ще падат.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 00:20 от avi10

# 147

Марго е ужасно слаба на всяка игра, всеки път се чудя защо са я вкарали, нито е интересна, нито е топ красавица.

Е как защо са вкарали Марго? Заради това, че има дар слово;) Очакват да прави добри анализи на играта😀Освен това помага на водещият. Когато заговори Марго всички ще си кажат "Ваня не говори чак толкова лошо български"Simple Smile

# 148
  • София

Survivor - епизод 4 (26.02.2023)

# 149
Простете за невежеството, но Марго Купър с какво е известна? За пръв виждам този образ (щях да кажа “чувам”, но се поправих).

Общи условия

Активация на акаунт