🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 217
  • 465
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря, Ирис!
Навремето четох интервю на Дренски с какви здравословни проблеми се сдобил след Сървайвър и съвсем се отказах от идеята да се пробвам.

# 391
  • София
Да, Нончо Воденичаров. Истинска трагедия. И избраха да продължат снимките, под претекст, че участниците така решиха.
ужас...

# 392
Тук може да оценим епизод 6

# 393
  • София
Survivor - епизод 6 (28.02.2023)

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 23:42 от Mari_Mar

# 394
  • София
Радвам се, че Крум отпадна, нищо не показа. Заел е само мястото на някой по-мотивиран. Най ме дразнят участници без хъс и желание да са в предаването. Толкова хора се явяват на кастингите и им е мечта да преживеят Сървайвър, пък макар и в такава форма.

Мари_мар, днес ти благодари Туджаров в Надкаста за Ергенът, каза, че така е успял да гледа из Азия.

Интересно, че Павката още не го броят твърдо към другите. Малко не ми хареса, че се бъркат с тези въпроси в стратегията
Особено за Едис, че бил в средата, имаше натиск, а не тънки намеци като в американския Сървайвър. Както и че директно Ваня каза кой за кого е гласувал, вярно, че се знаеше, но все пак няма нужда да го потвърждава. Затова вотът е таен, дори и близки приятели може да гласуват един срещу, друг, въпрос на стратегия.

# 395
Ваня е казал кой за кого е гласувал пред всички??? Егати Сървайвъра честно!

# 396
Но всъщност думите нямат значение в случая, кой как ще го нарече. Факт е, че са направили грешен избор, което ще им струва пари, а и ще хвърчат глави от екипа на бТВ ангажиран с проекта. Особено пък сега с продажбата на медията. Новите собственици надали ще запазят хора загробили успешен проект.
Ще поживеем, ще видим.

Там е въпросът че проекта не беше успешен. Ако беше успешен нямаше да променят нищо. Истината е, че миналият сезон не беше от най-гледаните.

# 397
А кой изготвя тези анкети в Сърви Мънки? В смисъл... от екипа на предаването ли? Или някой фен оттук?

# 398
Ваня е казал кой за кого е гласувал пред всички??? Егати Сървайвъра честно!

Мда...безобразен гаф. Или монтажът пак е “на ниво” и са пропуснали момента, в който хората са си казали за кого са гласували на самия съвет.

Вече започвам да установявам какъв им е проблемът и защо не виждаме нищо от социалната игра. Снимат основно в трите дни, в които има игри. Тогава участниците са скапани и най-много да се скарат за това кой да събира съчки. В другите 4 дни, в които няма изпитания, вероятно се формират коалициите и социалните динамики, които ние констатираме при някой изненадващ 7-2 вот на съвета. Но тогава няма кой да снима.

# 399
  • София
Мари_мар, днес ти благодари Туджаров в Надкаста за Ергенът, каза, че така е успял да гледа из Азия.
Радвам се, че съм му била полезна и не само на него, а и на всеки,  за който тези линкове са спасение или просто по-удобни.

# 400
А кой изготвя тези анкети в Сърви Мънки? В смисъл... от екипа на предаването ли? Или някой фен оттук?

Аз.   Нямам нищо общо с продукцията.   

На мен ли ми се струва или има някаква по-така симпатия между Мария и Цецо?

На мен ми се стори, че най-енергично Цецо скача да прегръща Ермина,  а по-скоро на него му скача Мария.

Ваня се самовъзторгна от лафа който измисли:  "Марго е Майкъл Джордана в племето на  известните" та  го каза и на състезанието и на съвета. Самата Мария ми е типичен пример за 'инфлуенсър' който се смее на собствените си шеги, което е брутален автогол.

Ваня  не ставал за водещ пък се набутал... ама да не забравяме българската мъдрост за виновния и зелката.

# 401
Не знам как съумяват, но btv успяват да вкарат втори сезон подред хора с изключително нисък интелект, придружено с никаква запознатост с формата и ми става лошо. Неизвестните са интелектуална клоака. Те буквално номинират успешните си съобторници в игрите и казват - "стратегия". Каква стратегия бе братче...Силните играчи се гонят точно преди сливане на племената или директно след. Като си обезкървиш племето и останете само некадърници ще ви изгонят един след друг и ще останат само другото племе.Известните ще ги бият непрекъснато разкарат ли Марго, защото най-малкото са съобразителни. А за Марго няма да коментирам. Тя прави Мани от Игри на волята да изглежда като олимпиец. Цецо пари да ми дават няма да повярвам, че е футболист. Това момче няма никаква мускулатура в краката. Какъв е този футболист с тези две клечки за зъби.

# 402
Някой писа "богомолка" имайки предвид мутрата, но истинската богомолка е друга, то просто стойката и е на богомолка, жал ми беше да я гледам в епизод 6 как подтичва с вдигнати ръце, как главата ѝ тръгва да мине откъм външната страна на обръча и се притеснявам какво ще стане като я дръпне предният. Самата и походка и особено ситното притичване с присвити колене и изгърбена е илюстрация за антипод на грация.
Дето писахте - играла ли е някога физическо.  Ако е играла, коментарите на съучениците надали са били меки като моите.

# 403
  • Варна
Скрит текст:
Но всъщност думите нямат значение в случая, кой как ще го нарече. Факт е, че са направили грешен избор, което ще им струва пари, а и ще хвърчат глави от екипа на бТВ ангажиран с проекта. Особено пък сега с продажбата на медията. Новите собственици надали ще запазят хора загробили успешен проект.
Ще поживеем, ще видим.

Там е въпросът че проекта не беше успешен. Ако беше успешен нямаше да променят нищо. Истината е, че миналият сезон не беше от най-гледаните.
А сегашния как върви?

# 404
Скрит текст:
Ще поживеем, ще видим.
А сегашния как върви
Цъфнал и вързал. Smiling Imp Trollface Trollface

Общи условия

Активация на акаунт