Започвам с това, че съм с изключително стриктен цикъл, никога не е закъснявал, нито подранявал-26 дни/5 от които активни. За последно ми дойде на 11.01.23г и от тогава никакъв го няма. Опити за бебче не правим, ако се случи ще го приемем с отворени обятия.
.На 25.01 усетих секундна болка ниско долу в дясно, но отмина. Отмина и деня, в който трябваше да ми дойде този месец-вече 19 дни закъснение и 44 от последният цикъл. За този период имам 4 направени теста-отрицателни,като единствено на Престо видях съвсем бледа черта, но я от дадох като плод на въображението и желанието ми. Имам и една кръвна картина от преди седмица със стойност <1.0.
Притеснява ме обаче емоционалното ми състояние, както и вагиналния секрет, който имам-той е доста засилен и гъст по време на овулация, а сега е почти постоянен и "сополив", както и това че съм изключително чувствителна-рядко плача, а от скоро ми прави впечатление, че се разплаква от най-малкото
.Имам странно тъпи болки в десния яйчник, некомфортно ми е, когато седя на стол, колана в колата ме дразни и кръста страшно ме наболява. На всичко това-гърдите ми са изключително чувствителни-не ме болят, но ми е некомфортно, когато приятелят ми ги докосне, а никога не съм ги чувствала така.
Работя на място, на което съм в постоянно движение, никога не съм се изтощавала физически, а сега през 20,30 минути ако не седна ми се завива свят. Обонянието ми е като на хрътка-по принцип съм пушач, а сега дима на околните ме дразни, направо в гърлото си го усещам, всякакви силни аромати ме дразнят.
Записах си час за гинеколог за утре-24.02, но тъй като изчетох доста теми и коментари във форума, реших да попитам за мнение.
Възможно ли е да има бебче, но да не се показва на тестовете..