Юлска мама скубе коси - "Защо това дете не ще да спи!" - Родени Юли 2022 - тема 6

• 19 918
  • 812
  •   1
Отговори
# 105
ясно, може и това да е причината, да. Сега гледах някаква млечна каша на Хип, на която пише, че има омега 3, просто съм “имала късмет” с точно това видео

Ще ги разгледам скоро като ида на пазар

# 106
И аз съм гледала само такива, в които казва, че трябва да са с ам, заради омега. Но, Маги, млечните на хип, които съм гледала, са си с тяхното мляко и затова са си обогатени е с омега. Аз от началото си взимам безмлечни и ги правя с млякото на Яна. Хем не се чудя с какво мляко е млечната каша 😀, хем и за нея е по-добре, че образува газове от всичко и ме беше страх да й давам различни видове мляко.
ясно, може и това да е причината, да. Сега гледах някаква млечна каша на Хип, на която пише, че има омега 3, просто съм “имала късмет” с точно това видео

Ще ги разгледам скоро като ида на пазар

# 107
Аз минавам да се оплача - миналия понеделник пуснах Александра на градина за пръв път от декември месец. В сряда си я взех с температура 38, 6. Минахме през гърло, сополи в момента има все още кашлица. Мъжа ми също се разболя от нея, много зле беше. Имах някакви надежди, че ще ни се размине с Виктория, но уви ... Снощи надвечер започна да киха, да и тече носа и да плаче за всичко. Посреднощ вдигна естествено и температура. Цяла сутрин плаче от много газове и очевидно я боли корема. Ще ходим на лекар естествено ... Направо тези 2 дни сега ще ми излизат яко. И проблема е, че не знам какво да правя занапред - или трябва да я държа постоянно вкъщи и да не стъпва, или сега като оздравее и отново да ходи , и да изкара всички възможни вируси. Ще ми гръмне главата вече ... Сигурно ви досаждам ама трябва да се оплача.

# 108
  • София
Честита Баба Марта! При нас е същото, само че Калин не ходи на градина от януари и пак сме си болни. Сега ще го пускам на 6 март и пак почваме въртележката. С когото и да говоря с дете в училище или детска градина тая зима е едно и също навсякъде. 🤷♀ Дори чух коментари за дифтерия от украинците, не знам колко са адекватни, но ми е много притиснено за последните две ваксини и докато не ги бием няма да мирна.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:27 от Десислава``

# 109
  • Замък сред облаците
Честита Баба Марта! Да минава месеца и да намали броят на разболяванията с идването на пролетта!

И Йоан е тази сутрин с леки сополки, ние се мъчихме вчера цял ден с маски покрай него ама няма как. Поне не е с толкова запушено носле както моя и на баща му. Днес ще го промивам и ако се влоши ще ходим при ЛЛ пак.
Засега има апетит и му се играе.
Отлагам попарата щото забравих да обезсоля сиренето 😄

# 110
Честита Баба Марта, момичета, румени и засмени да сте вие и прекрасните ви дечица!
АА, дано всичко е наред с бременността.
Допълвам се с по-гъстичко пюре на Холе е с броколи и ориз.
Разбирам ви напълно с по-големите деца и омагьосания кръг, играем го тоя филм през цялото време, но няма как. Дано поне малките после не са толкова податливи на всички вируси. При нас инхалациите са спасението, без тях съм загубена.
При нас кашите и плодовите пюрета са абсолютно табу, не ги иска по никакъв начин. На каката съм правила основно безмлечни с вода и съм смесвала с плод, слагах кокосово масло, но винаги съм докърмвала. Тя заместено ядене много късно имаше. С нея ползвах и ГХИ, сега мисля директно масло са използвам. За момента слагам само мазнината на Холе за захранване.

# 111
  • гр.Пловдив
Уж грипа бил преминал,ано мен ме натисна от събота с много висока Т,не мога да я смъкна 3 дни,2 антибиотика,директно удря в гърдите ,наложи се да си отменя плановата операция заради това ,но важното е децата да са здрави,засега се разминаха само с кашлица и сиропи..

Чета,че каши много коментирате,аз сега ги погледнах ,въртя 4 различни ,за да не й омръзват и само 1 е безмлечна -плодова на Ганчев,другите са на Hipp,DM Baby love млечна с банан и Слъчно банан с бисквити..ми яде ги,правя ги с вода на око,вътре стържа и по 1 бучка колкото бучките захар обезсолено сиренце на Боженци или слагам по 3-4 бисквити от турските Cici bebe....в общи линии каквото ми дойде на ум ..Thinking

От днес е на кухня между другото и ще видя как ще е положението ,но каквото и да е за месеца е 30лв храната..

# 112
  • София
Изобщо не е бил преминал, по мои наблюдения сега е пика в София. Като ходих в лабораторията за изследването имаше опашка от хора за тестове за грип. При личната също нон стоп и се обаждаха, че деца са с грип и във Вела като чакахме също правеха тестове нон стоп и излизаха с грип А….

# 113
И аз изкарах нещо тия дни. Неделя бях цял ден с температура и ужасни болки в гърба, кръста и краката. Понеделник само температура и това беше. Бях с маска и странях от детето, ама дано не съм го заразила.. Сега ще треперя няколко дни.

# 114
При нас каката се разболя миналата сряда, мъжа ми чак в неделя, а малката снощи. Не знам какво е това нещо 😏

# 115
Теди,на.държавна кухня ли сте? При нас в Пловдив държавната е от 10 месец.

Уж грипа бил преминал,ано мен ме натисна от събота с много висока Т,не мога да я смъкна 3 дни,2 антибиотика,директно удря в гърдите ,наложи се да си отменя плановата операция заради това ,но важното е децата да са здрави,засега се разминаха само с кашлица и сиропи..

Чета,че каши много коментирате,аз сега ги погледнах ,въртя 4 различни ,за да не й омръзват и само 1 е безмлечна -плодова на Ганчев,другите са на Hipp,DM Baby love млечна с банан и Слъчно банан с бисквити..ми яде ги,правя ги с вода на око,вътре стържа и по 1 бучка колкото бучките захар обезсолено сиренце на Боженци или слагам по 3-4 бисквити от турските Cici bebe....в общи линии каквото ми дойде на ум ..Thinking

От днес е на кухня между другото и ще видя как ще е положението ,но каквото и да е за месеца е 30лв храната..

# 116
  • гр.Пловдив
Хоупче,няма как да е друга за 30лв на месец ,да от 10-ти месец е,но масово майките взимат от 8-9 и играе пасатора ,нищо страшно ,храната е разкошна днес взех супа спанак с ориз,заешко със зеленчуци и крем киви

# 117
А как се записахте тогава? При нас искат копие от акта за раждане, което доказва реално, че не е на 10 месеца все още 😅

# 118
Честита Баба Марта! Бели и червени, румени засмени да са ни дечицата! Hug

Днес моето момченце има имен ден! Освен това го броя и за месечко, защото миналия месец нали беше кратък и нямаше 30то число. Та..честити ни 8 месеца! Heart
Гледам го, че вече се надига нагоре на 4 крака и се върти, тупва настрани, боксува на едно място, застава на планк. Продължава и да се опитва да се изправи до седеж, но не успява напълно.
Прави боц с показалчето, учим го да дава 5(пет) с ръчичка.
Много обича кучета, котки и гълъби. Седим до прозореца и само ги дебне. Като ги види, започва да чука по него и подскача от кеф. Така изпраща и баща си на работа, само че тогава не е толкова щастлив. Като става въпрос за баща му, само да му чуе гласа и няма търпение да отиде при него, да го вземе и тогава вече е истински щастлив.
Чакам ги следващите зъби, защото на моменти е крив.
Вчера му дадох кайсия за първи път с ябълка и каша от царевица и той пък толкова я хареса, че си изяде всичко за първи път. Още вкарвам жълтък, утре ще дам половинка.

Утре ще пускам брат му на градина. Беше си вкъщи 10 дни. Не, че ми се иска да ходи, но е 4та група и малко му остана.
Валена, не е гаранция, че няма да се разболее и ако не ходи на градина, но все пак вероятността е много по-голяма ако ходи. Аз задържах брат му януари вкъщи, после ходи 2 седмици и сега 10 дена пак вкъщи изкара.

Болните да се оправят бързо! Hug

Скрит текст:

# 119
  • гр.Пловдив
А как се записахте тогава? При нас искат копие от акта за раждане, което доказва реално, че не е на 10 месеца все още 😅

Хоупче,без проблеми,никой нищо не ми е искал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт