Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 64 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • пустинята Гоби
И лъщенето не е дефект в твоя случай. Много си си добре!

# 406
Чудесен глоу е това! То си личи, че кожата не е мазна.

# 407
Супер си!♥ Прекрасна кожа!

# 408
И нито една бръчка на челото! Не знам на колко години си, но изглеждаш чудесно!

# 409
  • София
Благодаря, момичета! Имахме една колежка, която казваше, след 40 имаш или дупе или лицe Mr. Green

И нито една бръчка на челото! Не знам на колко години си, но изглеждаш чудесно!
Не е за казване, чак не ми се вярва, но станаха 47, снимката е от миналата седмица Simple Smile
Аз и около очите нямам, присвила съм очи срещу слънцето.

# 410
  • Бургас/Пз
Изглеждаш прекрасно Над Simple Smile определено подкожните мазнини имат благоприятен ефект, но той е основно за бръчките, а при теб цялостното състояние на кожата е невероятно! Поздравления за добрата грижа! ❤

# 411
Пожелавам на всички на тази възраст да изглеждаме така изпънати! ДХЗ , ако не се лъжа също беше качвала снимка с прекрасна кожа на сходна възраст, ако греша извини ме! Страхотни сте, предизвикахте лека (благородна) завист у мен! Blush

# 412
Нямам бръчки, да, съвсем малки вече започват да се формират, на 46 почти съм:
The Rose ♥

# 413
  • София
Над, първо реших, че си качила снимка на дъщеря си и се наложи да прочета втори път, че си ти! Чудесна кожа и излъчване въобще имаш!

# 414
  • Amsterdam
nad_tab, изглеждате феноменално! Супер, топ, прима - не просто кожата, и излъчването!!! Не мога да видя кожата в детайл, но по това, което виждам, никога не бих Ви дала повече от 30... Сериозно!!! )

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:55 от don’t

# 415
Dont, за бузите- радвайте им се, с тях лицето младее и в последствие.С годините овалът ще стане малко по-остър и ще сте благодарна, че имате бузки.Моето лице е същото и преди много се ядосвах, че нямам скули, брадичка, фин нос, но сега се харесвам как се развива.За назолабиалните- те пак зависи на какво лице са, на по-едри лица не се виждат натрапчивоПридобих ги и аз с годините и ги боря, но не ме дразнят така, както ако лицето е много слабо.Тогава състаряват според мен.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 07:35 от ДХ3

# 416
Много ви се радвам, че започнахте да се показвате Smiley. Само не мога да разбера защо се триете.

# 417
Ние от години се показваме, но с цел да не се веем из форума вовеки, се трием:)

# 418
Че как да не се завеем вовеки, хич няма да се затрием, чак до дълбоки пенсии ще си хортуваме тука Joy

# 419
  • Amsterdam
Супер изглеждате, аз най-обичам снимки без филтри!!! //Даже не знам как се слагат филтри, но това е др. въпрос. За мен, досега, дамите, които сте се показали, изглеждате страхотно!!! ДХЗ, имате със сигурност супер пори, НЛБ изобщо не се забелязва, супер блясък на лицето - топ! Тук при мен дамите, дали от климата (валежи и вятър) или от ген, след 40 започват да изглеждат видимо зле, особено в контраст с тези искрящи лица, които имат на младини. Защото са предимно със сухи кожи (в сравнение с юг - ние сме повече със смесен/мазен тип кожа), лицата им стават много насечени, особено по страните на лицето и около уста, очи, чело. А бе, то това май си е цялото лице хаха Затова аз самата винаги съм искала мазна кожа, ама това е положението. Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт