Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 26 670
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Откакто не ям глутен, си правя кексово тесто и пека. Слагам каквито брашна имам - по 3-4 вида максимум, яйца и понякога козе кисело мляко. Нямам рецепта. Всичко ми е "на око". То може ли кекс да не се получи Grin
Нарязвам на квадрати и слагам протеин между тях. Импровизиран сандвич за из път.

Ползвам брашно от елда, коноп, лен, орехи и всякакво друго безглутеново, за което не ми се досвидят парите. FlushedПреди слагах царевично и оризово, ама...махам ги.

# 181
Аз я избягвам, откакто съм на режим, че много вгх в нея, а и не зная с инсулина какво ще стане.
Сега ме присетихте, че четох в уикито, че била от сем.Лападови, ехеее.
Ще си пробвам пак, после ще меря поне кз как е.
Имам една рецепта , прочетена в друг форум от съфорумка и много я правих . Дори сега, за Бъдни вечер, изпъкнах с нея.
Ще я споделя тук, който иска, да пробва, на мен ми е вкусно, че и мм бях приучила.
Само дето аз не я варя елдата, само я накисвам за няколко часа.
В обичаен стил, на око ми е всичко, но елдата да е около 150 гр.
Другото е- задушава се праз лук, моркови и селъри, добавя се накиснатата елда и се обърква, мазнината ми беше кокосова, копър и лимон. Тва е Blush

# 182
На мен ми свършва Омега 3 и се оглеждам за някоя промоция. Гледам в Гален има тази, която купих последно на 68 кинта, аз я взех последно за 61 на промо.
https://galen.bg/natural-factors-searich-omega-3-za-zdrava-sarde … 2q0HHx9WMCPVTIoGw
Има и една, която повече ме блазни, защото е с още по-голямо съдържание на EPA/DHA,  ама е почти 100 кинта Disappointed
https://galen.bg/neycharal-faktor-omega-3-high-epa-sea-liciuous- … v2Qsnau4HyK21P4lU

# 183
Ох, добре че е темата да ме подсети да пия тая омега 3. Седи си в хладилника. От седмица не съм пила.

# 184
  • София
Ей го моето "сладко" изкушение Stuck Out Tongue Winking Eye

Харесвам Бон Джоуви и на концерта в Румъния ходих Joy

Шарпи, много скъпа тази втората, бре.
Тази струва в момента 46 лв. и има сертификат IFOS, но е с по-малко съдържание в дневната доза, де, бях си я поръчала преди и още една, която сега е 32 лв.

# 185
  • София
А тази е и на промоция. И може и да се дозира, за който не му трябва такова количество.

# 186
Да тази последната омега е с много добра цена в на този етап.В момента пия от нея.Единствения недостатък е силната миризма на риба,въпреки посочения аромат на лимон.Интересно ,че сме отворили и по-голямата опаковка с по ниска концентрация на същата марка и рибен вкус и мирис почти не се усеща.Явно е до концентрация на рибеното масло.

# 187
Не знам iHerb дали е вариант за тези течните, но там със сигурност ще е по-евтино ако може да се поръчат. Тук направо главите ни режат с цените на добавките...

# 188
Аз точно от там съм ги поръчала.Както и всички други добавки,които пия.

# 189
Аз точно от там съм ги поръчала.Както и всички други добавки,които пия.
Ами първата от линка Natural Factors SeaRich Omega 3 ми я дава в iHerb намалена от 37 и нещо на 33 и нещо... къде са 68 кинта (намалена от някаква безумна цена 85лв), то при нас свят да ти се завие от цени. Двойни и тройни разлики. И не е само за тази марка, естествено.
За тези течните не бях сигурна, че мярках някъде че точно рибени масла не доставяли до нас, но пък тук в темата стана дума че няма такова нещо.

# 190
Да тук цените са безумни,в пъти разлика.Специално рибено масло не може до Германия(с превозвач).Но така или иначе поръчвам винаги директно до тук с безплатна доставка.Долу горе ми излиза едно и също като цена.

ПП Извинявам се за спама.От телефон трудно мога да скрия текста пък и смятам,че би било полезно за някой.

# 191
А тази е и на промоция. И може и да се дозира, за който не му трябва такова количество.
Тази наистина е супер, четейки съдържанието на EPA/DHA. С риск да ме вземете за индианец, не знам ка ксе поръчва от там. Бих си платила предварително на някой да ми поръча, изобщо не съм наясно.
С риск да съм нахална Relaxed, dt, би ли ми поръчала една такава? Всичко ще си платя предварително.

# 192
Не искам да се ангажирам.Има тема във форума за поръчки от там.Всичко е описано подробно.Много е лесна регистрацията и има и допълнителна отстъпка за първа поръчка.

# 193
Ок, ще потърся тази тема.

# 194
  • here, there, everywhere
Аз преди пиех, но от години спрях да пия омега. Четох доста публикации, че е нестабилна и бързо се окислява. Реших, че ще си спестя парите за гранясала мазнина. Реално трудно може да се провери как се произвежда и още по-трудно как е съхранявана след това. Това го пиша само за да може всеки да си прецени за себе си какво ще прави. Няма нищо задължително:).

Общи условия

Активация на акаунт