Вместо Коледно звънче да зазвънка ЯНУАРСКО бебешко гласче !!!

• 12 966
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • Ку-куландия
Ей напълни се с бебета Heart Eyes. На всички които вече си гушкат сладките бебоци честито  bouquet да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!

# 31
Видях снимките на Дани, сладур и половина. Не мога да преценя на кого прилича само на снимки съм виждала Клеми Grinning
Сега се връщам от консултация, не съм наддала на кг., даже по-лека излязох Mr. Green нещо кантарчето май не теглеше правилно. Взех си направлението за раждане.

setakap, как се казва приятелката ти от Варна, включвала ли се е в темичките ни?
 Grinning

# 32
Голямо БРАВО на DaVinci и DamaKupa!!!Да са ви много здрави и послушни, а вие да сте най-засмяните и спокойни майки на света!   bouquet
Мамчета, верно Magnoliamm липсва доста време вече... Май и е раничко още, ама знае ли човек newsm78 ???
Аз тази вечер съм на консултация, нетърпелива съм да видя бебка  Rolling Eyes
На болничките - пазете леглата и скорошно оздравяване, на всички останали - дано все така безпроблемно се появяват все повече бебоци!
П.П. Анджелина, някъде бях чела, че бременните в последните си дни вместо да качват, свалят малко о т теглото си... Май наближава  Thinking

# 33
  • София; Дружбето
Честито на DaVinchi и Damakupa Аз изключвам компютъра и незнам кога ще се появя. Надявам се утре пак да го вържа. Ако някой заражда - леко раждане и здрави бебоци само да имаме в темичката  bouquet

# 34
Видях снимките на Дани, сладур и половина. Не мога да преценя на кого прилича само на снимки съм виждала Клеми Grinning
Сега се връщам от консултация, не съм наддала на кг., даже по-лека излязох Mr. Green нещо кантарчето май не теглеше правилно. Взех си направлението за раждане.

setakap, как се казва приятелката ти от Варна, включвала ли се е в темичките ни?
 Grinning
Не, не се включва, защото е без РС... Надявам се, да дойда на 30-ти и да успея да я видя

# 35
Честито на DaVinchi и Damakupa  bouquet
Момичета,перете ли плюшените играчки или само ги дезинфекцирате,също
сушите ли ги в сушилна.Аз вече имам доста такива и не знам какво,да ги правя Thinking
Ако ги оставя,да съхнат така на въздух само,няма ли да станат твърди?

# 36
Сега си доопаковам багажа за болницата и реших да си стерилизирам помпата за кърма, не че ще остане стерилна, но да е чиста. За болницата си взех от таблетките за стерилизация, та имам въпрос.  newsm78 След като се стерилизират какво ги правите? Аз реших да ги извадя от уреда и ги оставих на една чиста хавлийка да се отцедят. Кажете как се процедира по принцип. По-добре ли е да стоят в уреда?!

# 37
galina Според мен трябва да ги оставиш в стерилизатора, защото иначе се губи смисъла на самата стерилизация. Това е според мене де, нека и други да се включат, но иначе за какво е този стерилизатор, както и има спициални капачки за стерилизирани биберони например за пътуване.

P.S Сега видях на моя стерилизатор какво пише: Съдържанието на стерилизатора остава стерилно до 24 часа в случай, че капака не се отваря. Така, че Галя така или иначе за самият ден пак ще я стерилизираш, но да си знаеш де за инфо.

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 16:54 от Bilyana

# 38
  • У дома... някъде
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ДА ВИ РАДВАТ МНОГО И ЧАКАМЕ РАЗКАЗИ!!!! newsm53

# 39
Честита Елица на ДаВинчи и Мартин на Дама Купа - да са им живи и здрави, красиви и умни, много да си радват мамите и татковците!
Coffee, дано това за смъкването на килограми да не е вярно, че аз днес като се теглих и видях, че съм с 1/2 кило надолу, а пък съм още в осмия...... (не че би ме очудило, с тия мойте контракции).....

# 40
Кажете ми от къде сваляте "Бягство от затвора"?

# 41
Честито бебчета на ДаВинчи и Дама Купа!!![/color][/size]
Здравейте коремчета-за тези който са 2 в 1  Laughing
Я ме светнете какво се разчита по тоновете,че аз нещо не съм в час Cry
Гале,относно стерилизацията не трябва да ги вадиш от стерилизатора,още по кофти -върху хавлия

# 42
Клеми, голям ми е хубавец зетчето, да ви е живо и здраво (пу-пу)!
Я кажи, с какво е облечен в болницата, че са му такива големи ръкавите и едвам му се виждат ръчичките?! Grinning newsm78

# 43
Честито на новите мами Да винчи и Дамакупа. Да са ви живи и здрави дечицата!
На Klemy юнака е страхотен!

# 44
  • У дома... някъде
КЛЕМИ,МАЛКИЯ ДАНИ Е МНОГО СЛАДЪК!!!
МОМИЧЕТА,КАК СА ВИ РЕБРАТА?? #CrazyМОИТЕ НАПРАВО МНОГО МЕ БОЛЯТ,ВСЕ ЕДНО СА СТАНАЛИ НА СОЛ #Cussing out.БЕБКА СИГУРНО МНОГОООО ПОДПИРА И НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ,А ЗА ГЪРБА ДА НЕ ГОВОРЯ КАК ОПЪВА.АЙДЕ ОПЛАКАХ СЕ ХУБАВО ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт