Вместо Коледно звънче да зазвънка ЯНУАРСКО бебешко гласче !!!

• 12 973
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Дани няма проблем.Но когато си вземаш направлението е добре да си с новата-по лична карта

# 61
Леле колко бебета  baby_neutral са се родили  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ СЪС СЛАДКИ БЕБОЦИ   bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !
 ЧЕСТИТА  КОЛЕДА  НА ВСИЧКИ Heart Eyes

Аз се позагубих от нет пространството,понеже Хриси ми беше болна (още не е съвсем здрава,но е много по-добре  Wink) после и аз пак закъсах със синузита,все още кашлям, направо е ад  ooooh! пием чайове и разни бъркочи, надявам се много скоро да сме здрави съвсем  Simple Smile
Мъж ми и той се прибра най-после след дълго отсъствие, та ме отменя много с детето,та да мога да полягвам доста по-често, пък и доста се позаседява на компа,та много-много не ми остава време за форума  Confused
Контракциите ми станаха многоо на често, но продължавам с магне-то и лежачката  Wink
Празнувахме в тесен семеен кръг (само бабите) моя РД на 21.12 (поздрави на бебоците,родени тогава  Hug страхотна дата  Peace )и на Хриси РД-то на 24.12. (исках да е някъде с дечица,но като видях,че тия сополи не спират и 2 дни преди това беше с 39.5 Т се отказахме засега от парти  Sad Като оздравее, ще си поканим дечица в някой детски клуб,както сме й обещали и това е  Wink Иначе поне подаръци доста получи, един вид като компенсация  Laughing

Последно на консултацията док. каза на мъж ми,че вижда пак девойка  Mr. Green женско царство  Joy той реагира съвсем естествено  Wink никога не ми е казвал,че държи да има  момче , но аз все си мисля,че няма мъж,който да не иска  Rolling Eyes дали съм права, не знам  Whistling
Все пак 100% ще се разбере,като се роди бебето, само да е живо и здраво  Peace
Пък и с тая бременност все не исках да знам какво е бебето,че предния път така се бях нстроила за момче (от един 3д видеозон  Shocked) ,че едва ли не се разочаровах,като ми казаха "честито момиченце"  Laughing
Та така с мен  Flutter и моите преживелици  Grinning
Шубето ме е спекло яко, чудна работа  newsm78 лесно и бързо родих Хриси,що ме е страх ся, де да знам  Sad
Едни сънища сънувам, как раждам..., после бебе цяла нощ се разпъва в корема ми,ставам до wc през 1 час...ох, още малко  остана Wink

Желая здраве на всички бъдещи и настоящи вече мами и на техните бебоци!

Леко раждане да ни предстои и бързо възстановяване   bouquet

# 62
  • София
Аз се разболявам!  Tired От обяд съм с гърло и съм като парцал, хрема за сега нямам, нито кашлица.  Sad Пия Парацетамол, Стрепсилс и чай с лимон и плодове. Дано да ме размине и да не стане по-зле, че много се притеснявам за беба.  Praynig Още някакви съвети какво да пия? Утре ще звъня и на док, дано се съгласи да ме консултира по телефона, че ако се вдигна от тук навън на преглед, считайте че ще съм още по-зле после.

# 63
ним по-добре отиди на лекар,че аз така като теб се лекувах и сега съм с кашлица и пия сироп Мукосилван,а преди това бях само с болки в гърлото.
Момичета кажете ми като ви мерят тоновете какво ви казват,ако ви казват нещо разбира се.

# 64
Ним засега доколкото знам това се пие.Аз преди да мина на антибиотици пиех същото,ама почнах късно,така че подобре че си започнала навреме.Обади се и на док. и бързо оздравяване...

# 65
 Hug Hug
Браво имаме ново попълнение .Честито на мама Давинчи.
Положението май стана сериозно и няма мърдане.
Дано да остискам до януари,доктора  каза че може да е по рано, ама иска да хване евробебе.И аз искам да е през януари-но никой не ме пита май Joy Joy Joy
Когато и да е да е живо и здраво.Защо толкова много памперси  ви искат в болницата?
На мен ми искат 5 броя и едн при изписването.Все повече се обеждавам,че насякъде е различно и вече не питам. Thinking

# 66
Цитат
Момичета кажете ми като ви мерят тоновете какво ви казват,ако ви казват нещо разбира се.

Vesi, аз сега се прибирам от ЖК и записвахме тонове. Доки пак не е доволна, че пулса на бебка е около 130 - каза ми само, че нормата е м/у 120 до 160, и понеже не й харесват, утре пак ще ходя на запис  Sad Не че имам против, ама според мен е излишно - щото сме гледали сърчицето на бебка и при Томова, и при Велковски - никой от тях не видя проблем, та гледам да се самоуспокоявам де! Като цяло сме правили досега 2-3 записа и винаги пулса е около 130 и това тревожи доки, ама сега ми каза, че пулса на бебето се влияе малко и от моето кръвно, а то редовно е 90/60, днес беше дори 80/50. И все пак ми е едно такова чоглаво и гадно - не обичам така, като лекарите са ми недоволни от показателите на бебенце... smile3518 Момичето, верно - споделете вашите тонове как са?

# 67
аз също съм била на фетална и се видя,че всичко е наред.пулса  е 140-149 и ми казаха,че е наред,а моето кръвно е като твоето-ниско Crazy
но защо се прави този запис,мен вече ме мързи да ходя по доктори,дори днес им казах че повече на ЖК няма да отида да не ме чакат Whistling
а ако пренося чак тогава,ще отида,но се съмнявам в това newsm78

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 20:54 от vessi78

# 68
  • София
Еха бебчетата започнали да валят като снежинки!

Честито на Светланка, mim40, DaVinci и damakupa! Да са ви живи и здрави дечицата  bouquet   bouquet   bouquet

Абе, много болни нещо виждам тука. Що така? Пазете се повече и дано бързо да се оправяте.

Аз едва-едва мърдам вече от тежкото шкембе. Неприятно ми е дори да отида от една стая в друга  Confused

аз сега се прибирам от ЖК и записвахме тонове. Доки пак не е доволна, че пулса на бебка е около 130 - каза ми само, че нормата е м/у 120 до 160, и понеже не й харесват, утре пак ще ходя на запис 

Според това, което ти е казала док, тоновете си изглеждат в норма. Какво не и е харесало  newsm78 При мен вчера бяха около 140-150 докато бебето спеше, като се събуди и разшава започнаха да варират между 160 и 175. И ми казаха, че всичко е ОК.

# 69
  • София
titti доктора ти иска да каже че бебето вече е заело поза за излизане и е много малко вероятно да се обърне седалищно. Иначе контракции и аз нямам но пък имам 1,5см разкритие. Теб гледа ли те за разкритие? Питам те защото нали сме с един термин та да сравнявам. Иначе за килограмите го питай сама те понякога забравят, но щом нищо не са ти казали значи всичко е в норма. Моята бебка миналата седмица беше 3200гр.
vessi 78 хубаво е накрая на бременноста тоновете да се слушат всяка седмица по един или два пъти както ти прецени доктора, те подсказват ако има някакви смущения или бебето страда. Дори ако преносиш ще ти ги мерят всеки ден.Кръвното също е много важно да не е много високо.

# 70
Barbi, не ме гледа за разкритие. Теб така профилактично ли те гледа или е нормално вече?

Някоя от другите мами гледат ли за разкритие?
Иначе за килцата вече незнам - последните данни, които помня са от доста отдавна - на 06.дек беше 2170гр, след това на 13 дек(на друг ехограф обаче) беше 2600 +/-300гр.
Аз смятам, че все още нямаме 3кг., ама то не се знае.

Ти къде ще раждаш?В шейново беше май или се лъжа?

# 71
Вие защо не спите бе хора?
Мен нещо сън не ме хваща, защото утре съм на последната консултация преди голямото събитие /02.01/ и ще ми правят изследвания и проба за упойката, много ми е притеснено и неспокойно. Стискайте палци бебо да е пораснал достатъчно за да можем на втори вече да се видим с него newsm32

# 72
Споко, днес в у-щето нямаше шишета  Simple Smile
Темата беше "Кой кой е в род. дом" имаше доста по-малко хора от обикновенно - запразнили са явно  Laughing

# 73
  • Варна
 Благодаря ти Vessi78!!! При мен всички други документи-направление и т.н. са наред. Само здравно- осигурителната книжка е със старата фамилия, но не ми се струва някакъв сериозен проблем!!! Бързо оздравяване ти желая!!!

Нимче, за гърлото може да пробваш мед със сода- не е най- приятно нещо, но няма хапчета и химия, а действа безотказно. Раз бъркваш 2ч.л. мед с 1 ч.л. сода и лапаш  Confused Това 3 пъти на ден. Надявам се да не стигаш до хапчета, но една консултация с док не е излишна.

# 74
и аз искам да спя  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт