Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съвети и препоръки, споделени в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани по време на раждането на новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните съвети и препоръки, споделени в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на раждането на новородено бебе?
-
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
-
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на бременност?

Развива се болестта адски бързо.
Лекарите препоръчват 20 минутен запис поне 1 път седмично в последните седмици, тъй като това е индикация дали бебето е добре или има някакво страдание. Повечето неприятни състояния и страдания на плода могат да се хванат доста преди да стане опасно именно с мерене на тоновете. Важно е не моментното показание - тоест не дали пулсът е в границите и т.н. - а цялостното поведение. За това и при ражане тоновете се записват периодично - ако плодът страда и се налага секцио по спешност, това е един от начините нещата да се хванат навреме.
.... но помага, казвам от опит.

. Я ми кажете задължително ли мерят таза?На мен нищо не са ми мерили с никакъв метален уред.Освен това и мен не са ме преглеждали за разкритие, и нищо профилакти4но за гъбите не са ми дали.Май трябва да си питам като ида на 4-ти.Проблема е 4е моята лекарка е в отпуск и там е само акушерката, хи4 не знам какво ще прави тя.
да са им живи и здрави съкровищатата и много да си ги обичкат
Но вчера като ми връчих документи за раждане от ЖК-то ми казаха да не се разделям с тях