Дискова херния - 22

• 83 589
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,  аз да попитам пак ако някой има опит със силни болки след процедури в Павел баня да сподели. Майка ми вече 10 дни след завръщането и е с ужасни болки и слабост в краката. Не знам дали няма значение, че освен дискова херния има и полиневропатия.

# 436
Точно днес ровя форума, тъй като обмислям да ги започна и аз Дискус Композитум, та видях не малко мнения точно за обостряне на болките в началото. Но отминават.
Вие от къде закупихте ампулите?

Благодаря Ви! Ще изчакам значи и се надявам да отминат и при мен.

Живея в малък град и закупих ампулите от местна верига аптеки  (52 лв).

# 437
Елица, екстензии правила ли е?

Имам една кутия Дискус мит калмиа купени директно от Германия, които така и не използвах. Ако някой иска, мога да му ги продам с намаление.

# 438

Имам една кутия Дискус мит калмиа купени директно от Германия, които така и не използвах. Ако някой иска, мога да му ги продам с намаление.
Да, прави ли са и. Беше в клиниката на Гечев.

# 439
Хм... Тези екстензии са нож с две остриета. Дано да отшумят оплакванията...

# 440
Да, прави ли са и. Беше в клиниката на Гечев.
Ами с това трябваше да започнете, най вероятно е от екстензиите.
Може би трябва да се консултирате с лекар.

# 441
Не съм много на ясно, но тези екстензии не се ли правят уж за подобряване? Отидохме с голяма надежда,  а сега сме отчаяни още повече

# 442
Здравейте! Може ли някой да ми обясни какво представляват тези екстензии?

# 443
Ами дали сте една бала пари...търсете ги по телефона да ви дадат съвет какво да правите. Все повече се убеждавам, че Гечеви са мнооого прехвалени. Аз също преди да се оперирам бях при тях и изобщо не съм доволна, получих арогантно отношение от д-р Гечева, екстензии отказах да правя. Както и да е, потърсете ги и евентуално нов ямр, за да се види какво се случва след екстензиите.

# 444
  • На планетата земя
Не съм много на ясно, но тези екстензии не се ли правят уж за подобряване? Отидохме с голяма надежда,  а сега сме отчаяни още повече

Тези екстензии са нож с две остриета, могат и да помогнат, могат и много да навредят. В групата във фейса има хора увредени от екстензии. Макар, че може да е само реакция от водата, на мен ми се е случвало от Павел баня, което все пак е по-безобидния вариант.

# 445

Тези екстензии са нож с две остриета, могат и да помогнат, могат и много да навредят. В групата във фейса има хора увредени от екстензии. Макар, че може да е само реакция от водата, на мен ми се е случвало от Павел баня, което все пак е по-безобидния вариант.
Колко време Ви държа вас реакцията от Павел баня? И въобще ако е реакция за колко време ориентировъчно трябва да отшуми?
Благодаря Ви предварително!

# 446
  • На планетата земя
Доста отдавна беше, около  3-4 месеца. Миналото лято след Марикостиново ме държа една година и вече се сбогувах със санаториумите, не е за мене това.

# 447
Елица, противовъзпалителни и дано се оправи от тях. Локално възпаление е получила сигурно, дано да няма други поражения от екстензиите.

# 448
Благодаря Ви за съветите!
Да попитам ако още известно време не отминат болките дали може да направи пак 2-3 инжекции Дипрофос? Като се има в предвид,  че ги е правила преди около 1 месец и имаше някакво облекчение.

# 449
Този въпрос е за невролог.

Общи условия

Активация на акаунт