Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 806
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 210
А някой може ли да ми каже доводите на Валерия за несъбирането на изпражнения на кучетата?
сигурно си мисли, че така тори природата.

# 211
Разгледах инстаграмите на участничките.

Мен вече нищо не ме учудва. Проблема с повечето инстаграм хубавици е, че те не осъзнават колко се обезобразяват с пластични процедури.
Скрит текст:
Имам една теория за ненаситността на подобни дами като тях, имам предвид инстаграм инфлуенсърките и т.н.
Теорията ми за тяхното мислене е, че колкото повече се подлагат на пластични процедури в младежка възраст [говоря конкретно между 18 - 30 годишни жени] толкова повече се обезобразяват, но те самите не осъзнават в алчността си да се правят на " красиви" този неоспорим факт. Има много по-лесни начини човек да запази красотата си и това не включва да се подлага на пластични процедури. Например, ако тия млади дами даряваха кръв в благотворителни кампании щяха да запазят кожата си млада по-дълго и щяха да изглеждат по-добре. Ботокса, филърите и силикона вече не са на мода по широкия свят, защото довеждат до именно повече грозота от колкото до красота.

Така например лифтингите винаги съм смятал за процедури, които са нехуманни. Реално погледнато колкото и да повдигаш вежди, бузи и т.н. единственото което реално погледнато правиш е да приближаваш лицето си като форма към череп а не към лице.

# 212
  • София
Аз харесвах Виктор, някак имаше чар и въздействие. Ако беше друг тип, примерно Тото или Криско, нямаше да си правя и труда да го гледам, но едва ли някой би подбрал такъв баш Ерген Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 15:06 от Не се сърди, човече

# 213
Доводът на Валерия за несъбирането на лайнана мисля, че беше, че са биологичен отпадък, а всички ние мразим кучетата. Нещо такова.

# 214
Добре, ама като/ако стане майка един ден, то и на бебето ще са био отпадък. С тях какво ще прави? 😀

# 215
Мда, тъкмо в такъв хубав биологичен отпадък нагазих сутринта, разхождайки си кучето. И всеки път се чудя дали тези, които не си го събират, никога не са си омазвали някоя от обувките... Щото иначе да беше светнало нещо.

# 216
  • София
И аз съм убедена, че Ергенинът и по-ключовите девойки (сега, изключвам такива като Лили Иванова, която си замина, както и като онези 2 девойки - Рая и Мария - от които абсолютно нищо не сме видели) са проучени в детайли. Няма как продукция, която залага доста пари за реализирането на това шоу да допусне да влизат женени, сериозно обвързани и т.н. Дори според мен са си знаели за професията на Габито, дори е възможно да има такава сюжетна линия (предполагам си, нямам идея дали ще) - пианистът с компаньонката. Няма как да предотвратят участниците да нямат връзки непосредствено преди старта на снимките, но със сигурност могат да обвържат договора финансово така, че ако се появи информация за твоя сериозна връзка, да бъдеш сериозно санкциониран. А и, честно казано, не знам колко ще са тези хора, които ще могат да се преструват месец-два на необвързани, да се мляскат с всяка срещната, а вкъщи да ги чака любовта на живота им.

# 217
Няма как да предотвратят участниците да нямат връзки непосредствено преди старта на снимките, но със сигурност могат да обвържат договора финансово така, че ако се появи информация за твоя сериозна връзка, да бъдеш сериозно санкциониран.
Винаги можеш да твърдиш, че сте били приключили... но, виждаш ли, след шоуто страстите ви са се разгоряли отново. Това с връзките общо-взето е недоказуемо.
А и, честно казано, не знам колко ще са тези хора, които ще могат да се преструват месец-два на необвързани, да се мляскат с всяка срещната, а вкъщи да ги чака любовта на живота им.
В първи сезон може би половината участнички, отстранени на по-ранен етап, после много държаха да се разбере, че те са били обвързани и са си продължили връзките след шоуто. Може да е било нещо като защитна реакция - махнал ме е не защото не съм Василиса Прекрасна, а защото е разбрал, че не си падам по него и няма шанс с мен...

# 218
А някой може ли да ми каже доводите на Валерия за несъбирането на изпражнения на кучетата?
сигурно си мисли, че така тори природата.

Тя, ако беше истинска кучкарка, щеше да знае, че една парвовироза се разпространява именно от изпражнения на кучета, която води до смърт при малките кученца. Много ми падна в очите.

# 219
Като стана дума за защитни реакции, много от жените от стария сезон после в интервюта се опитаха наистина да поправят лошото впечатление, което са оставили. Странно ми е защо Теодора така лениво мина само с Аз съм добър човек и Дядо ми ме одобри. Все пак минали са месеци, имало е време поне десет изречения да сглоби, с които да смекчи общественото мнение. За извинение е ясно, че няма капацитет и не е научена, но можеше да каже нещо от сорта, че е нямала житейски опит, не си е преценила добре ролята в предаването, ще работи над задръжките си - все нещо можеше да се измисли за пред хората.

# 220
Нивото на журналистиката.

# 221
Искам да разбера каква е логиката да не събираш изпражненията на кученцето и много се моля да има такава, а не да е просто поредното доказателство, че Валерия приема каузата си в полза на животните като начин да показва, че е нещо повече от останалите.

# 222
Като стана дума за защитни реакции, много от жените от стария сезон после в интервюта се опитаха наистина да поправят лошото впечатление, което са оставили. Странно ми е защо Теодора така лениво мина само с Аз съм добър човек и Дядо ми ме одобри.
Мисля, че не каза истината за това, което ѝ е казал дядо ѝ, затова го смотолеви така мимоходом.

# 223
Мале , мале какви голи снимки са пуснали на Габи в телеграм , не мога да ги прекача, че ще изям Бан до живот 😀
Габриела си е махнала профила в Инстаграм..
Сменила си е името просто, активен е в момента.
В кой канал в телеграм се обсъжда? Нищо не ми излиза!

# 224
Като стана дума за защитни реакции, много от жените от стария сезон после в интервюта се опитаха наистина да поправят лошото впечатление, което са оставили. Странно ми е защо Теодора така лениво мина само с Аз съм добър човек и Дядо ми ме одобри. Все пак минали са месеци, имало е време поне десет изречения да сглоби, с които да смекчи общественото мнение. За извинение е ясно, че няма капацитет и не е научена, но можеше да каже нещо от сорта, че е нямала житейски опит, не си е преценила добре ролята в предаването, ще работи над задръжките си - все нещо можеше да се измисли за пред хората.
Това би означавало да признае, че агресията и е била грешка. А тя приема, че не е. И каза нещо, което в момента не мога да цитирам, но беше в смисъл – гледайте следващите епизоди, да разберете, че това чудо – Мони – не се издържа и е логично То да предизвика агресия у всеки - дори и у такъв добър човек, каквато съм аз…

Общи условия

Активация на акаунт