Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 720
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 975
За кучетата- мен ме дразнят като обиждат животното и насаждат страх в детето .

# 976
Пам все повече ми прилича като поведение на кварталната клюкарка пред входа.
Още от началото ми направи такова впечатление на мен. Дори ми се стори и на много дребнава и сприхава, каквато ще се окаже наистина.

# 977
Жени беше представена като тотал кукуригу във визитките, а сега изглежда най-нормална…

# 978
Ми сори ама когато са всички заедно Пам само седи отстрани и гледа високомерно като сфинкс, а когато е с трите й дружки и на синхроните само говори лошо за всички Sad

# 979
Хора, ще развием и ние психични отклонения покрай това предаване. 😂😂😂😂

# 980
Не разбирам защо спорят сега.

# 981
Виктория ми беше една от любимките, ама май и тя не се оказа много нормална вече.. Крисия ми остава единствената фаворитка май май. Не знам другите как да ги коментирам даже вече. Пам е доста злобничка, съжалявам. Мони ми беше симпатична, но май наистина е доста голям интригант и пали отъня.

# 982
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пам ми е абсолютното разочарование. Става ми все по-противна и не говоря за външния вид. Злобничка, завиждаща, клюкарка и накрая ще излезе и були Flushed.
Стоун фейс ака Мони много си е повярвала, да се чудиш отгоре на кое.

# 983
Една иска да се хареса на всички и сега реве, защото не я харесват всички.
Скука...

# 984
Крисия в ролята на Галена… 🙄
Влязла в някакъв клип.

# 985
  • София
Аз вярно че гледам ту тук, ту в екрана, ама честно казано не разбрах за какво се сдърпаха. Едно прекъсване, после кой се бил правел за пред камерите, пак всички крякат...

# 986
Събраха се няколко жени на едно място,скучаят и взеха да си дирят кусури.

# 987
Не само ти,Запълват време.
Кой изпадна в истерия?

# 988
А на мен Мона все повече ми харесва като поведение. Крисия дудне като Александра.

# 989
  • Пловдив
Защото им е скучно, а както знаем една жена може да вземе искра от въздуха и да запали пожар. Та така, ей ти на скандал.

Общи условия

Активация на акаунт