Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 937
  • 659
  •   1
Отговори
# 90
Моята кожа е доста суха и използвам всеки ден лосион или крем за тяло.

# 91
Боря се постоянно със сухата кожа на тялото си.

# 92
  • Пловдив
Кожата на ръцете ми се изсушава страшно много, заради некачествените сапуни, които изпозват на работа. Постоянно съм с крем под ръка иначе не се издържа. Работя с документи и в някои дни не мога да отгръщам страниците.

# 93
Със суха кожа съм и ползвам продукти за хидратация.

# 94
Кожата ми е суха по наследство. Когато си млад това е чудесно, но с годините се превръща в недостатък. Използвам каково масло- натурално или козметични продукти на основата му, тъй като това е най-доброто за хора с проблеми на щитовидната жлеза, водещи до суха кожа.

# 95
Кожата на тялото ми е суха, най-вече на краката. За съжаление често пропускам хидратиращоя продукт след  баня и това се отразява.

# 96
Кожата ми е суха,затова използвам хидратиращи продукти ,особено през  зимата.

# 97
 Зимата е по-малко хидратирана, лятото също понякога е суха. Използвам подходящ душ гел, крем за тяло и лосион.

# 98
Кожата ми е много суха, наблягам основно на хидратация. Дневната ми рутинна е сутрин и вечер измиване, нанасяне на подходящ крем, околоочна грижа, веднъж седмично ексфолиране на кожата и два пъти седмично използвам маска-лист.

# 99
  • София
Обичам бързопопиващи лосиони за хидратация на тялото. Ако пропусна, кожата ми лесно се изсушава, особено на ръцете през зимата.

# 100
Кожата ми е суха. Използвам лосиони и масло за тяло

# 101
Достатъчно хидратирана ли е кожата на тялото ви? Споделете ни вашите ежедневни стъпки и правила за гладка и мека кожа.

Определено не, особено на ръцете, често се бели. Опитвам се да нанасям крем веднъж на ден, с малко дете е трудно.

# 102
Кожата ми на моменти е доста суха, ползвам всеки ден хидратираща козметика. Също наблягам на плодове и зеленчуци, за които съм чела че са по-хидратиращи, опитвам се да пия и достатъчно вода.

# 103
  • София
Здравейте!
През студените месеци усещам кожата си особено суха и дехидратирана. След баня и вечер използвам лосион за тяло. С удоволствие ще тествам новият продукт.

# 104
  • Бургас
Обичам всякакви лосиони и масла за тяло, особено ухаещи добре. Кожата ми е нормална, но след душ винаги се мажа с мазило подходящо за моя тип кожа и ефекта е поразителен.

Общи условия

Активация на акаунт