Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 935
  • 659
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Зимата определено изсушава кожата, особено при престой навън. Затова я хидратирам с подхранващи млека и масла. Предпочитам и приятно ароматизирани такива. Залагам на утвърдени марки.

# 76
С годините кожата ми се промени и от нормална стана сухa. Ползвам много и различни продукти за хидратиране и подхранване.

# 77
Усещам кожата си суха, особено през зимния сезон. Полагам усилия да я хидратирам, ползвам няколко продукта, но ефектът като че ли е краткотраен или до момента не съм попаднала на точния продукт за моята кожа.

# 78
Кожата ми не е достатъчно хидратирана. Използвам натурални масла.

# 79
Кожата ми е суха по принцип, но зимата нещата се влушават драстично.

При вземането на душ винаги ексфолиирам тялото и задължително нанасям лосион по цялото тяло.

# 80
Кожата ми е суха, въпреки постоянните ми опити за хидратация - повече пиене на вода, използване на лосион и масло за тяло.

# 81
  • София
За съжаление кожата ми е доста дехидратирана. Понякога ползвам масла или млека, но за съжаление нямам изграден навик да го правя редовно

# 82
Никога не усещам кожата си достатъчно хидратирана. Все още търся продуктите, които ще я накарат да се чувства добре. Наблягам освен на хидратиращи кремове и лосиони, но и на измивни средства, които не пресушават кожата, като душ кремове с масла и душ олиа.

# 83
Кожата ми е чувствителна и понякога не добре хидратирана (основно през зимните месеци).
За хидратация предпочитам по-бързо попиващи и с лека текстура лосиони, като през зимата понякога допълнително ползвам какаово масло.

# 84
  • София
Кожата ми не е достатъчно хидратирана. Ползвам различни млека и масла, но за жалост има още какво да се желае.

# 85
  • Сф
Имам ужасно суха кожа и е проблем. След къпане дори се изсушава повече и люпи на места . Ползвам от време на време обикновен хидратиращ крем за тяло, но все още не съм открила перфектния продукт. Надявам се да има такъв и бих пробвала крема на Garnier
  По принцип съм доволна от марката. Харесвам я.

# 86
Кожата ми е предимно суха. Старая се да използвам продукти за овлажняване колкото се може по-често, но невинаги има дълготраен ефект.

# 87
Моята кожа също е суха, а и алергична към доста от продуктите, които съм ползвала. Към момента съм открила определени марки сапун и кремове, които ползвам постоянно, но бих опитала и нещо ново.

# 88
  • София
На места определено усещам кожата си дехидратирана. За съжаление нямам някакъв последователен подход в грижата, а всимко е на принципа когато остане време и енергия.

# 89
  • Пловдив
С годините кожата ми става все по-суха. Това усещане се засилва особено зимата. Използвам хидратиращи продукти за тяло след баня.

Общи условия

Активация на акаунт