Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 929
  • 659
  •   1
Отговори
# 60
Кожата ми е суха и не добре хидратирана. Особено през зимата. През другите сезони, когато и дрехите върху нас са по- малко използвам различни масла и хидратиращи продукти.

# 61
Не, кожата ми не е хидратирана. Вината за това е изцяло моя, защото въпреки опъването и сърбежа, които чувствам на моменти, нямам навик да се мажа с лосион или олио за тяло.  Определено трябва да си създам рутина.

# 62
 Напоследък усещам, че кожата ми е суха, ползвам крем, но явно не е ефикасен. Моите стъпки за поддържане на кожата са - вечер почистване на лицето с мицеларна вода и нанасяне на хидратиращ крем.

# 63
За да хидратирам кожата, пия вода, използвам доказани марки душ гелове и задължително лосион за тяло след всяка баня

# 64
  • Стара Загора
Не е достатъчно хидратирана, защото съм в търсене на подходящ продукт, за момента неуспешно. Мажа, и мажа, и нищо.

# 65
Хидратацияра е жизненонеобходима за  физиката ни. Пия течности и ежедневно нанасям хидратиращи продукти - сутрин от делям време на лицето, вечер на тялото, ръцете ежечасно.

# 66
Кожата ми зимата е много суха , чак се бели на краката и не е достатъчно хидратирана.

# 67
  • I want it all and I want it now.
Използвам крем за хидратация. Кожата та ми е суха

# 68
В момента съм на терапия която изсушава много кожата и косата. Използвам натурални масла кокосово, какаово арганово.

# 69
Смятам, че кожата ми е достатъчно хидратирана. Грижа се за нея като използвам душ-гел, лосион за тяло или през зимата масло или крем за тяло. Веднъж в седмицата я ексфолирам.

# 70
Кожата ми е много суха , краката и ръцете ми се белят. Постоянно се налага да използвам крем за хидратиране

# 71
Кожата ми определено е към суха. Опитвам се да се грижа с хидратиращи кремове и млека, понякога се получава.

# 72
  • Пловдив
Кожата ми е суха и ежедневно и еженощно Wink полагам грижи, за да я хидратирам и подхранвам.

# 73
Тази зима кожата ми е най- суха откак се помня. На места по краката е като напукана през лятото пръст, а ръцете ми дращят като шкурки. Нищо не помага, освен зехтин в чист вид, като ефекта е кратък... Бих пробвала и това...

# 74
С възрастта кожата ми се променя от нормална и започва да  става суха. Ползвам продукти за дълбоко хидратиране и подхранване.
С удоволствие бих пробвала Garnier!🙌

Общи условия

Активация на акаунт