Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 666
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Изгледах епизода с прескоци, просто нямах време, но ще я доизгледам нормално.

Дано прошката на Къвълджъм е игра. А тези Юнал как са подмолни мишки само, Пембето много бързо забрави как викаше на Доа, че дошла в дома им бременна, че и казва, че не можела там да стои без брак. Все повече искам Апо да кривне Smiling Imp

Нурсема, това момиче пак събра червените точки. Онази оправната какво ли не прави за "чуждото" момиче, но когато Доа имаше нужда от нея, тя се кри под гъбата Юнал. Много бързо забрави кой и бършеше сълзите, това е да си небрагодарен. Все още си тая надеждата и тя да кривне, и Умут да се спаси от тази напаст /гъбата Юнал/.

И тези СЦ не се умориха да пишат сцени на Доа в ръце с бебето. Първи сезон мина на корем, този на ръце.

Както разбирате съм насъбрала много.... Че и Омер мога да го посмета, но ще изчакам епизода.

# 616
Аз изобщо не вярвам в искреността на Фатих,видя,че с Доа лесно няма да излезе на глава и смени тактиката.
Колко гадна забележка направи на Умут.
Нито има желание,нито може да се промени.
Мисля,че Кавълджъм също е с големи резерви по отношение на Фатих,просто в момента не и се занимаваше с него.
Апо-дай му да раздава шамари.Само толкова може-да кокори очи и да се пули.Фатих се сби с Ибрахим,Йомер го бутна на строежа и го заплаши.Но пък каква отговорна работа намери на зет си.
Аз друго се чудя-защо никой не повдигна въпроса кой помогна на Фатих в пъклените му планове за очернянето на Доа?И защо този помощник е още на работа?Явно е добър.
Номерата на Пембе вече не минават пред Доа.
Нилай няма ли да ражда вече?Да се роди Апо-джуниър и да си отдъхнем.

# 617
BUSHRA_GI, напълно съм съгласна с тебе за Фатих. Той може повърхностно да промени поведението си, но в душата си не може да се промени. Много ме дразни като направи нещастната физиономия. А всъщност просто иска да стане на неговото.
Хубаво е, че Доа не му се връзва. Даже се учуди на майка си. И аз мисля, че Къвълджим няма така просто да го приеме. ThankYou, не знам дали е игра, но няма да го приеме току-така. Може би реши да изчака и да види какво става всъщност.
Отношението на Фатих към Умут е отвратително. Много мразя хора, които унижават другите. Ей това е Фатих- унижава другите и се държи като английски лорд без да има никакви заслуги нито за богатството, нито за семейния просперитет. Всичко е наследство от баща му, кой знае, може и от дядовци. Много лесно е да се периш като петел когато си стъпил на това, което са постигнали предците ти.
Умут ми харесва, започва да показва характер. Дано продължи така, даже с риск от сътресения с Нурсема.  
Ох, тази Алев- колкото ми е симпатична, толкова ме дразни със захласването си по Апо. Разбирам- любов, ама какво по дяволите му харесва но този дядка?! Започвам да се съмнявам дали ще стане нещо между нея и Рюзгяр- тя още си тлее по Апо.
А на  Пинко наистина искам да и се случи случка, която да и падне като камък на главата.
Болестта на Омер напредва- започва някаква личностна промяна при него. Уф, това ще е особено неприятно- дано по-скоро се разкрият нещата и вълшебните турски лекари го излекуват.

# 618
И вторият фраг излезе-очертава се много динамична серия.
Както и очаквах Нурсема не може да остане равнодушна към Михре-ще спаси момичето.Дано този път Ибо ,а и цялото му подло семейство да си получат наказанието.Струва ми се,че бащата на Михре няма да се церемони изобщо.Възмездие ще има и за дъщеря си,и за Нурсема.
Фатих продължава с отвратителното си поведение към Умут.
Доа като че ли замисля нещо.

# 619
Привет
Като заговори Пембето на Доа за брак с онзи насилник Фатих ми идеше да я хвана за шамията и да я завъртя около мен 3-4 пъти.
Ей тези Унал са непоправими злосторници. Съсипаха Нурсема, отнеха ърмаче на снаха си и нямат никакъв страх от божието наказание Само дрън-дрън Аллах това, Аллах онова.
Сигурна съм, Доа няма да се подведе по лицемерното разкаяние на Фатих.Тя е възпитавана по различен начин.Да, любовта я подведе да му се довери, но вече ги няма розовите очила, прогледна тя.А и вижда как Фатих се държи с Умут, с Мустафа, с Ниляй - той ни на йота не се е променил и няма да се промени.
Дано "изтрезнее" и Алев от увлечението си по Апо. Аз я харесвам много - борец е тя.
За Омер - дано са милостиви СЦ към неговия герой.
Аз слагам знак = между семейство Унал и другите - тези на Ибрахим.

Интересно ми е дали бащата на Ибрахим е събуждал синовете си за сутрешния намаз,.

# 620
Момичета, къде гледате новите серии?

# 621
huliganka , аз гледам с руски субтитри в някой от многото сайтове за сериали.
Основно в тези:
https://turkrutv.com/klyukvennyy-shcherbet-30/
https://turkplay.tv/serial-klyukvennyy-shcherbet-w

В началото на темата мисля че ги има също. Както и сайтове с автоматични български субтитри. Погледни там, има информация, вече не помня какво, но има.

# 622
huliganka , аз гледам с руски субтитри в някой от многото сайтове за сериали.
Основно в тези:
https://turkrutv.com/klyukvennyy-shcherbet-30/
https://turkplay.tv/serial-klyukvennyy-shcherbet-w

В началото на темата мисля че ги има също. Както и сайтове с автоматични български субтитри. Погледни там, има информация, вече не помня какво, но има.
oncee, благодаря ти! Намирам 2-3 сайта с бг субс, но ме изнервя това, че трябва милион пъти да кликнеш, за да тръгне, което е свързано със същия брой изскачащи реклами, което ми е адски досадно и ме отказва .... Rage

# 623
Прекрасна Доа

# 624

Красавица

# 625
Днес успях да гледам последната серия.
Много станаха героите, които ме дразнят. Фатих не мога да го понасям. Толкова е фалшив, а в тази серия се държа отвратително и с Умут. А Умут между впрочем е от малкото, които твърдо ми харесват и има развитие. Отстоява принципите си, държи се адекватно, никому нищо лошо не е сторил, въпреки че получава удари отвсякъде.
Нурсема добре направи като тръгна с него. Но и тя се люшка между семейството си и родителите.
Алев ми е много симпатична, но вече силно ме напряга зомбирането и по Апо. Какво бе, какво по дяволите му харесваш??!! Разбирам поне като човек нещо да струваше- хайде, ще пренебрегнем, че е дърт, плешив и грозен. Чак горкият Рюзгяр започна да се съмнява в очарованието си и да се чуди защо аджеба жените я търсят тази стабилност. Grinning Умен е, включи за увлечението на Алев по Апо.
Мъчно ми е за Омер. Дано са милостиви сценаристите! Или дано той не е погледнал към друг проект, ако е така- ще го уморят.
Семейство Юнал какво развяваха знамената и честваха Републиката. Trollface Те са точно противоположното на това, за което е е борил Ататюрк.
И, момичета, явно съм пропуснала- откъде се появи това мишле, дето реши да си оправя живота като преспи с Мустафа? Ставало ли е въпрос за него или е нова звезда?

# 626
Има.ли някъде 36 епизод с бг субтитри?

# 627

Доа и Фатих

# 628
Привет!

Озета за 38 епизод.

Доа, която се опитва да нарани Фатих първо ще се изправи лице в лице с огромния му гняв, а след това отново ще се окаже в задънена улица, получавайки отговор, който не е очаквала. Фатих не оставя нещата така и предприема действия да разкрие дали е истина казатого от нея.

Новината за раздялата на Йомер и Кавълджъм ще има ефекта на бомба за двете семейства. Никой не разбира какво се случва. Алев няма да бездейства и търсейки логична причина за раздялата притиска Йомер, но не постига никакъв резултат.

Приятелството между Михри и Чимен става все по-силно и това ще сближава Кавълджъм и Ертугюл.

Пембе и Абдулах имат годишнина от сватбата, която никога досега не са празнували, но този път ще бъдат изненадани от празненство, организирано за тях от Нилай, която иска да ядоса Алев.
Нощта, в която Рюзгяр ще поиска ръката на Алев ще бъде предвестник на много по-важни събития.

# 629
Момичета, Омер наистина ли ще го занулят... Направо не мога да повярвам, но му казаха, че е в терминален стадий.  Все се надявах на чудодейната турска медицина. И той измисли най-безумното възможно решение...
Това в момента ми е водещ проблем в сериала. Иначе развитията са интересни. Нурсема наистина се еманципира, при нея с Умут се развиват буреносно, но съдбовно нещата. И Рюзгяр се бори, браво, интересен и пълнокръвен образ е той.
И какво е това в озета, Че Къвълджим щяла да се сближава с Ертугрул, направо съвсем ме ошашавиха тези сценаристи.

Общи условия

Активация на акаунт