Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 704
  • 804
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да ни е на късмет новата темичка!Грабя с пълни шепи розово!
Май тоя месец е греда при нас,не засякох овулация с тестове или е била доста ранна (почнах ги късно).
Случвало ли ви се е на вас?
Попринцип съм с доста редовен цикъл.

# 16
И аз се записвам в темата Heart В четвъртък (11 ден) видяхме на ехограф 20 mm доминантен фоликул, а в петък (12 ден) и позитивен тест за овулация. За пръв път от година насам, усетих доста ясно изразени симптоми на овулация, дано е на късмет People Baby

# 17
Запис и от мен.🌺
По темата за ученето съм винаги За,възрастта няма значение,цял живот се учим и трябва да се учим!Аз в момента също уча педагогика по вечето от колежките ми са 30+,имаме бебенца в курса и борещи се като мен.Слагала съм си инжекции в университета(по-време на стимулациии)така че не е пречка в никакъв случай не се отказвайте🌺

# 18
И аз се записвам. Откакто ви чета, някак чувствам леко успокоение. В сряда ми е ЦС. Вече гледам до не мисля с нагласи, доколкото е възможно.
Поздравления за всички щастливки! 🌷

# 19
Записвам се и аз в новата тема, дано да ни у на късмет! ♡
Ние вчера започнахме със замразяването на материал, защото мъжът ми след 1 месец ще замине. Попитах за нова спермограма (нашата е от май месец миналата година), но казаха, че нямало нужда. Ще направят микробиология и като изследват материала ще ни кажат следващия път как е бил. Ще ходим в четвъртък за втори път. Ще отидем сигулно 3 4 пъти зависи от количеството и качеството, защото нали идеята е да правим 4 инсеминации (дано да са по-малко), докато го няма. Обсъдихме с центъра да пробваме да кандидатстваме и с луф синдром, а даже и да не ни одобрят това не пречело после евентуално да кандидатстваме с неуспешни инсеминации.
Моята урокултура излезе - нямам бактерии, затова взехме микробиология от влагалищния секрет, може би нещо след ЦС съм се скопосала... В понеделник съм пак на преглед и ще видим какво ще има. До тогава ще си слагам Гинексид свещички и Буконокс ще пия, защото все още понякога имам лек сърбеж.

# 20
Записвам се и аз. Благодаря на rave за чудната темичка, много са сладки бебенцата мартенички Heart.

Danita, благодаря и на теб за орисването, много земна история, очевидно, че желанията на много от нас ще станат трудно, но пък твоята история показва, че накрая си заслужава и най-важното е, че с твоя партньор сте успели да минете през всичко заедно и сте станали дори по-сплотени. При нас също донякъде е така, предизвикателствата ни направиха изключително близки и мога само да го уважавам и обичам още повече, че е до мен. Пожелавам ти безоблачно щастие от тук нататък и здрави и прекрасни дечица на термин. Flowers Four Leaf Clover

Аз от своя срана си чакам новия преглед на 10.03 и тогава вече ще разбера какво ще правим оттук нататък. Да ви кажа честно това чакане ме убива повече от чакането за тест, хем знам, че губя време в нищоправене и мечтата ми се отдалечава с времето, хем тъна в неизвестност какво ми предстои. Тук чета, че много момичета имат имунологични изследвания и за тромбофилии, а аз досега нищо такова не съм изследвала, но след неуспеха предполагам ще се наложи. Може ли да споделите колко долу горе като сума излизат тези изследвания?

# 21
  • София
S.G.C., аз пуснах пакет тромбофилии, които ми назначи репрото в Геника мисля, че беше 260лв или 280лв

# 22
Здравейте, момичета! Минавам от тук само да ви дам кураж и да ви припомня, че процесът е линеен, а не е безкрайна спирала Blue Heart Да, факт е, че никога не знаеш кога е краят на процеса, но никога не се въртим в кръг! Поздрави от мен, моята 34-та седмица и шавливото ми бебенце, което вече е над 2 кг.

# 23
  • София
Здравейте, момичета! Минавам от тук само да ви дам кураж и да ви припомня, че процесът е линеен, а не е безкрайна спирала Blue Heart Да, факт е, че никога не знаеш кога е краят на процеса, но никога не се въртим в кръг! Поздрави от мен, моята 34-та седмица и шавливото ми бебенце, което вече е над 2 кг.

Леле не остана Стоунче! Heartpulse, гуш и леко раждане (около термин)!

# 24
Привет, и мойта ЦС е в сряда. Къде ще я правиш? Малко ми е притеснено...

И аз се записвам. Откакто ви чета, някак чувствам леко успокоение. В сряда ми е ЦС. Вече гледам до не мисля с нагласи, доколкото е възможно.
Поздравления за всички щастливки! 🌷

# 25
Запис и от мен. Връщам се да чета назад Simple Smile

# 26
Записвам се и аз. Благодаря на rave за хубавата нова тема, ей такива мартенички да си имаме всички!
Danita, благодарности за орисването и споделената история; нека твоята бременност върви като по вода до термин!
stonefaced, благодарим за навестяването и за хубавите думи! Лека бременност до пухкав финал!

Успех на всички!

# 27
S.G.C, в Геника съм пускала тромбофилия, а имунология (НК клетки, Антифосфолипиден синдром, Тромбоцитно-левкоцитни агрегати) в на Сигридов центъра. В Геника беше над 250 лв, а при Сигридов беше доста солено (400+лв), в последствие видях, че в други лаборатории би излязло доста по-евтино..но съдба Simple Smile

За тромбофилията е важно да се пусне по-разширен пакет, а не само основните 4 фактора, тъй като част от тях работят с натрупване.

Аз за съжаление съм пълен комплект от Тромбофилия, НК клетки и Антифосфолипиден синдром, та въпреки сумата за изследванията, не съжалявам и съветвам всеки да си ги пусне, ако има възможност.

# 28
  • София
за имунология, препоръчвам първо да минете среща с имунолог ( доц Михайлова е доста добра) и да си пуснете изследванията в клиниката по имунология в Александровска ( тук няколко сме пускали там)

# 29
  • София/Севлиево
Рейв ❤️ Както винаги прекрасна тема.
Дани, много хубав разказ.Стана ми интересно каква зодия искахте ,а каква се очертава да са девойките.Щото аз си мечтаех за Скорпион,но трябваше да изтрая до термин и 1-2 дни след това.Ама везничката ми е чудна.Големият ми е рак(като мен,за него бая се постисках ,че от 6.06 ме вкараха в болницата и до 24.06 ме чакаха ,влизайки в 40 г.с.просто ми предизвикаха раждането).
Мацето,Михайлова от Александровска болница ли? Навремето ЛЛ в София ми я бе препоръчала по друг повод,но тъй и не стигнах до среща с нея.

Общи условия

Активация на акаунт