Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 698
  • 804
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Пълнолуние, Сенкова каза, че ще правят някакво разместване по графиците така, че да гарантират часове за стари пациенти, дано следващият месец ви донесе успех!

# 796
Шанталче, аз съм си при Сенкова. Просто този месец беше на семинар около О и за това бях при Гогова. Проблема е, че О ми е в неделя и не винаги им се ходи. Поне явно на Гогова не. Сенкова ме е преглеждала в неделя. Разбирам ги. Това да нямаш почивен ден е ужасно, но...

# 797
Да се разпиша с М и аз от днес. Нещо имах някакви надежди за този месец, но явно не успявам да си хвана О както трябва, защото (не)очаквах М поне след 2-3 дни. В събота ще ходя да пускам ЛХ и ФСХ, че досега все пропусках третия ден.

Един въпрос момичета, с големи болки ми минават първите 1-2 дни на М и досега винаги съм пиела някакви нспвс, но малко по-назад в темата мернах, че не е ок, та да дадете съвет. Какво е достатъчно силно, че да ми помогне, но не и вредно?

# 798
Да се разпиша с М и аз от днес. Нещо имах някакви надежди за този месец, но явно не успявам да си хвана О както трябва, защото (не)очаквах М поне след 2-3 дни. В събота ще ходя да пускам ЛХ и ФСХ, че досега все пропусках третия ден.

Един въпрос момичета, с големи болки ми минават първите 1-2 дни на М и досега винаги съм пиела някакви нспвс, но малко по-назад в темата мернах, че не е ок, та да дадете съвет. Какво е достатъчно силно, че да ми помогне, но не и вредно?
Аз винаги съм била с болезнен цикъл особено първия ден. Втория ден е ок. Пиех ОКИ, сега нош па три пъти по едно първия ден

# 799
  • Замък сред облаците
Аз винаги съм била с много силни болки, сега след като родих мога да кажа със сигурност че при мен са равни по сила на болките от получаване на разкритие (и заключих че ме боли при МЦ от отварянето на шийката). Пиех 1/2 аулин първия ден и остатъка втория, ако се налагаше или ако не го оставях за следващия месец. Нито нурофен, оки (кетопрофен), ношпа или спазмалгон не ме спасяваха от болките и бях нефункционална без аулин.

# 800
  • София
Понеже не съм фен на лекарствата, бутилка с топла вода ми е действала много добре, когато ми беше болезнен цикъла. Иначе Спаскуприл и неоменор.

# 801
Аз винаги съм била с много силни болки, сега след като родих мога да кажа със сигурност че при мен са равни по сила на болките от получаване на разкритие (и заключих че ме боли при МЦ от отварянето на шийката). Пиех 1/2 аулин първия ден и остатъка втория, ако се налагаше или ако не го оставях за следващия месец. Нито нурофен, оки (кетопрофен), ношпа или спазмалгон не ме спасяваха от болките и бях нефункционална без аулин.
Баба ми също ми е споделяла, че и тя като млада е била така, та затова и раждането на децата не и се е сторило толкова страшно, но след раждането и на второто дете, значително са преминали тези болки.
Кетопрофена при мен върши някаква работа, поне до положение да съм фукционална (с някакви остатъчни болки).

NadezhdaML опитвала съм и с водата, но ефекта при мен не е особено голям, да не кажа никакъв. Sad

# 802
  • София
Когато имам мигренозен пристъп (а това е ужасняшка болка) пия Солпадеин. След 10 минутки съм като нова. Помага и при менструация, зъб, ей такива. Добро е много, но не знам колко е щадящо организма.

# 803
Ейнджъл, много съжалявам!

По въпроса с болките, аз също съм с отвратителни болки по време на МЦ, включително и след като ми свърши. Пиех активно най-силния Нурофен, Кетонал или Аулин, но откакто бебеправим, избягвам да пия Нурофен и Кетонал, защото въздействали на фертилността. За жалост, понякога не издържам и вземам Нурофен (включително и преди 4 дена, заради вторични болки след цикъл, и сега ми е малко тъпо, но нищо не ми помагаше). При мен Нош-па и Спазмалгон нямат ефект.

Нещо полезно, което видях при себе си - продават в Джъмбо едни гумени торбички/мехове, които могат да се напълнят с гореща вода. Лично на мен ми помага топлината от него и до последно опитвам да си помогна с тези гумени , преди да мина към тежката артилерия.
Ето така изглежда:
Скрит текст:

# 804

Общи условия

Активация на акаунт