Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 708
  • 804
  •   1
Отговори
# 765
Бъбъл може да е била късна О.
Пусни си ЧХГ през 48 часа и ще си проличи.Стискам палци всичко да е наред 🤞🍀❤️

# 766
bubble, не мисля че има смисъл от ЧХГ на този етап. Май след един момент почваше да забавя нарастването и вече не се удвоява толкова бързо. Но ако сакчето отговаря на около 5та седмица, а ти трябва да си 5+3, според мен няма място за притеснение. Моите вярно бяха двечки, но едното сакче от началото си беше по-мъничко, сега не мога да изровя точно колко са ги измерили на първия преглед, ама това мъничкото в момента тича около мен.
Стискам палци на следващия преглед на чуете сърчице!

# 767
Бъбъл, колко го измериха? Аз бях на преглед в 5+2, както бях писала (онзиден) - видя се само сакче 9мм. Казаха ми, че на този етап това е. Иначе аз не бих издържала и бих отишла на преглед още следващата седмица. Стискам много палци!

# 768
  • София
3-4 дена разминаване в толкова ранен етап не мисля, че е проблем

# 769
*Bubble*, ако искаш пусни ЧХГ и прогестерон през 2 дена за твое спокойствие.
Пожелавам ти да е била късна овулацията и затова да не ви излизат сметките, а на следващия преглед да чуете и сърчице! Heartbeat

# 770
Бъбълче, имай търпение. За съжаление на този етап още нищо не може да се направи. Само здрави нерви, за да мине времето до следващия преглед.
Ето и малко инфо за мен. Все още нямам хубава черта на тест, да не кажа че все по-бледа става. Не съм си пускала кръвен. Реших, че ще изчакам и ако е писано ще стане. Не искам още от толкова рано да се тревожа.
Утре сутрин пак ще направя един тест и ще видя дали въобще ще се появи чертичка, макар и бледа.

# 771
Бъбъл, и аз вярвам,че може да е по-късна О. Дано всичко е наред!

Аз днес ви се оплаках за закъснението на МЦ след ЦС  и то взе,че току що ми дойде..поне да се успокоя от това и да минава.

# 772
  • София
m-angel, аз на твое място щях да съм пуснала кръвен много отдавна Simple Smile стискам палци за много як резултат при теб.

Бъбълче, сигурна съм, че всичко ще е наред!

# 773
  • София
Бъбъл, колко го измериха? Аз бях на преглед в 5+2, както бях писала (онзиден) - видя се само сакче 9мм. Казаха ми, че на този етап това е. Иначе аз не бих издържала и бих отишла на преглед още следващата седмица. Стискам много палци!
Трябва да видя ,останаха ми в колата документите.

# 774
Здравейте момичета, аз съм с един малко тъп въпрос Grinning
За 28.04 записах час при Станулов, за да си поговорим и да започваме решение на проблема, но последно август пусках пролактин щитовидни и останалите хормони (всичко в норма)Дали да ги повторя сега преди прегледа, или да  изчакам той да назначи и тогава да пускам допълнително? Така като моята с АГ от януари лекувахме гъби и от януари до сега съм пускала само цитонамазка, микробиология и уреа. Искам възможно най - подготвена да съм за прегледа, за да премахнем възможно най-много причини.

# 775
Geri93 Доколкото знам, изследванията се смятат актуални до 6м. назад, при твоите е минало повече време. Според мен пусни за да има повече неща, върху които да коментирате.
За щитовидните може да си вземеш направление от личния, а за половите аз си бях взела ваучер от грабо и ми излязоха сравнително евтино. Дано резултатите ти са добри! 😊

Бъбъл И аз съм на мнение, че си била с късна О, ЧХГ варира в доста големи граници и не знам до колко ще успееш да разбереш нещо с него. Ако можеш да устискаш, направо другата седмица отиди пак на лекар, вече би трябвало да се види нещо по-добре.

# 776
Благодаря Вики Heart ще поразгледам и другата седмица отивам да се боцкам като се надявам пак всичко да е ок. А виросологията има ли смисъл да се пуска пак или само полови и щитовидна да повторя

# 777
Добро утро, да се разпиша и аз, най-накрая дойде М, с 6 дена закъснение. Дали от ЦС, дали от нещо друго не се знае. И започва обратното броене Simple Smile

# 778
Ейнджъл, Бъбълс, стискам палци за успех Flowers Hibiscus

При мен овулацията беше вчера, дори имах и необичайно зацапване, официално влизам в двуседмичния период на "Това симптом на бременност ли е, или се филмирам?" Animal Hear No Evil

# 779
Valerita, със или без симптоми, стискам палци да се похвалиш с положителен тест след 2 седмици Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт