Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 703
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
Fayona, и аз благодаря, че писа, известно време се чудех как се процедира в тази темичка, ама пуст срам да питам все. Тъкмо сега няколко месеца до инвитрото ще го караме на спонтанно забременяване. Kiss

Редактирам се да добавя предложение за заглавие на следващите теми:
Задаващите се горещини обливат ни телата, а теста с две черти пълни ни сърцата.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 14:47 от S.G.C.

# 751
  • София
Fayona благодаря, че писа! И аз се включвам в списъчето и дано ни донесе късмет Hug

# 752
Fayona  И аз благодаря за разяснението! Ще се запиша, но в по-следващата тема вероятно, защото този месец ще го пропуснем.

Да ви попитам, пакет за тромбофилии става ли да се пусне в обикновена лаборатория или пак трябва да е специализирана? Казаха ми, че пълния пакет е 180лв, ако това е някаква насока.

# 753
  • Замък сред облаците
В специализирана естествено, ако искаш анализа да е от генетик.

# 754
И аз мисля, че в специализирана генетична лаборатория е най-добре да се пуснат. Иначе пълният панел в Геника е 900 лв (14 показателя), а основният 240лв (4 показателя). Скоро гледах в Майчин Дом (тъй като там ще пускам скоро кариотип) има някакъв разширен панел за 130лв., но той включва само показателите от основния панел на Геника, та не знам за 180 лв дали ще изследват всички маркери.

# 755
  • Замък сред облаците
В Геника разширен за 320 най-добре.

# 756
АА, благодаря за информацията, даже не знаех, че има такъв, аз си четях само където пиеше вродена тромбофилия и имаше само 2 панела, а ти предполагам говориш за това: Разширен Панел 3 „Кръвосъсирване и плацентарна антикоагулация“.  Просто като го отворя и не ми показва кои маркери са включени.

# 757
  • Замък сред облаците
Edit: Тъп им е новият сайт, ужасно неадекватен…

В брошурата им се води пълен панел, но не е този от 900лв. Ето тук: https://assets.website-files.com/61e042dedb0befc679393260/627025 … 0-%20brochure.png

# 758
  • Пловдив
Момичета, в последните няколко теми ни е самотно на нас с rave в списъчето за скорошно забременяване. Независимо дали сте на процедури, следите О с прегледи, домашно или само с календарче, ще се радваме да се запишете в списъчето, така че да можем дружно да си изпращаме положителна енергия около дните за тест! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles

Записването е лесно - просто пращате съобщение до rave с датите ви на последна менструация, засечена или очаквана овулация и кога трябва да се прави тест.

Нека щъркелчето мине през всяка от вас и сбъдне най-съкровената ви мечта!  Nature Star2 People Baby

Fayona, супер идея за списъчето.

Нас току що ни одобриха от ЦАР и си чакаме заповедта. Плануваме май месец, евентуално, да започнем стимулациите. Така че засега само ви чета и се радвам на всички плюсчета, които се появиха предходните дни.

Замислих се, че досега не съм се представила. 🤔 След няколко месеца ставам на 39. След 2.5 години опити за бебче, прибегнахме до репродуктивен специалист, който ни загуби още година и половина. Оказа се, че мъжът ми е с морфология 1%. Приятелка ни насочи към Селена и д-р Ангел Ставрев. Първи опит, трансфер на 2 3-дневни ембриончета. Чухме 2 пулса, но едното спря развитие. Но по-важното е, че второто се бори до край и сега си имаме момченце на година и 3 седмици. Решихме, че няма закога да чакаме и ще пробваме за второ бебче. Но имам нужда от малко почивка преди да започнем отначало. Затова искрено се надявам да имаме прекрасни ембриончета, които да замразим и есента, живот и здраве, да направим трансфер.
Пожелавам успех на всички и скоро да се "видим" в други теми! 🍀🤞🏻

# 759
  • Замък сред облаците
Момичета, в последните няколко теми ни е самотно на нас с rave в списъчето за скорошно забременяване. Независимо дали сте на процедури, следите О с прегледи, домашно или само с календарче, ще се радваме да се запишете в списъчето, така че да можем дружно да си изпращаме положителна енергия около дните за тест! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles
Скрит текст:
Записването е лесно - просто пращате съобщение до rave с датите ви на последна менструация, засечена или очаквана овулация и кога трябва да се прави тест.

Нека щъркелчето мине през всяка от вас и сбъдне най-съкровената ви мечта!  Nature Star2 People Baby
Скрит текст:
Нямам търпение да се запиша отново, но ще почакам няколко месеца.
Една седмица след СА на кухо яйце съм, АГ ме следи дали се чистя правилно да избегнем кюртаж.
С ММ решихме да отложим към половин година като междувременно минаваме на по-здравословно хранене (много джънк и сладко набивахме последните месеци), почваме спорт, аз имам да оправям ТСХ (февруари беше 5,9 след + тест) и искам да пусна изследване за ИР плюс една колпоскопия да направя. Той ще пусне СГ лятото понеже сега решихме че ще е зле със сигурност, а спорта и хранителните навици ще окажат влияние.
Та си следя темичката и ще пиша като почнем да действаме.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:04 от АА

# 760
АА, за колко време излизат резултатите?
Има малко драма около мен, но ако стигна поне до чуто сърчице, то трябва да пусна и аз този пакет, с оглед историята от миналата година.

# 761
  • Замък сред облаците
10 раб дни най-късно, моите бяха готови за 4.

# 762
mecheto, пожелавам ти да имате достатъчно ембриончета и на есен да видиш положителен тест!

АА, добър план сте си съставили! Дано да не стигаш до кюртаж.

m-angel, много стиснати палци всичко да е наред и да чуете сърчице!

Винаги много съм харесвала вълшебното списъче, но с моята нередовна менструация няма как да се запиша в него.

# 763
m-angel, стискам ти палци да чуете сърчице, че да се поуспокоиш! Heartbeat

АА, съжалявам за СА, пращаме ти много положителна енергия и прегръдки и ще те чакаме след няколко месеца с отворени обятия! Heart

Мечето, честито за одобрението от ЦАР и се радвам, че се представи!
Успех с процедурите и нека скоро направите малкия батко! People Baby

Ние с ММ също сме от по-бавните двойки и скоро ще чукнем 2.5 години опити, а още не сме минали през рупродуктивен. Просто и двамата не сме готови психически още за стъпката стимулации/инвитро и за момента се борим с ИР и се опитваме да се вкараме във форма.

2402, аз също съм с нередовна менструация, но продължавам да се записвам. В зависимост дали говорим за 4-5 дена разлика или 10-20 дена, бих заложила или на най-дългия ти период или на нещо осреднено. Но, разбира се, списъчето не е задължително Simple Smile Идеята е да сме по-съпричастни една с друга, особено когато се уцелим с някоя съфорумка да сме за тест в един и същи ден. People Dancers

# 764
  • София
Момичета,бях на преглед ,но нещата май не са особено позитив.
Сакчето е малко и не си отговаря съвсем  на седмицата,всъщност то ембрион не се видя,а само сакче ,отговаря на 4-5 седмица,а аз трябва да съм 5+3.
 На преглед отново съм на трети април,но се чудя ако проследя едно ЧХГ дали ще добия представа какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт