Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 705
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря ти, 2402, а теб кога те очакваме да се похвалиш, ще пробваш ли пикливи тестчета? Heart

Покрай тестовете, в емоцията си взех от Амазон от дигиталните на Clearblue, ама ме "боли" да ги ползвам, когато не е сигурно Grinning

# 781
Някой препатил или запознат, може ли да ми каже при каква стойност на ЧХГ да чакам менструация.
За мен надежда няма. Благодаря още веднъж за подкрепата, но и това не е бил нашият път.

# 782
  • Замък сред облаците
При прогестерон под 10 чакай М, няма значение ЧХГ

# 783
  • София
чхг-то има отношение за О за цикъл не съм сигурна

# 784
  • София
m-angel съжалявам. Мен при БХ ми дойде след като ЧХГ падна под 5

# 785
m-angel, съжалявам за развоя!

valerita, подмятат ми се два теста вкъщи, но се старая да не мисля за тях. Даже сме се разбрали с мъжа ми ако много почна да се изкушавам да му ги дам, за да ги скрие някъде. Не искам да правя домашни тестове преди датата ми за кръвен в понеделник, че имаме някакви планове за уикенда и не ми се ще да съм сдухана ако видя отрицателен тест.

# 786
  • Замък сред облаците
чхг-то има отношение за О за цикъл не съм сигурна

Мислиш си за ЛХ, ЧХГ има само след имплантация на оплодена Я 😄

# 787
АА, а ЧХГ не подтиска ли синтеза на ЛХ? Т.е. докато има остатъчно ЧХГ няма да започне да нараства ЛХ и съответно няма да настъпи овулация или греша?

# 788
  • Замък сред облаците
Ммм, има си редовно О 10-14 дни дори след късен аборт принципно (тоест ЧХГ над 10 000 към момента на А), но на Ейнджълчето не е такъв случая, та в момента да говорим за О въобще. Нито ЛХ да има отношение към М съответно.

Да се добавя - реално прогестеронът е стопер за О. Падне ли той, рестартира се цикълът (целия, не само МЦ).

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 11:49 от АА

# 789
Момичета, от вчера приемам Дуфастон по схемата. Обаче вече започвам да се чувствам зле, умора, нервност.... Как е правилно да правим опити сега по време на приема с този задържан фоликул.

# 790
  • Замък сред облаците
Никак, от него няма да излезе Я. Чакаш следваща М и тогава опити.

# 791
  • София
m-angel, много съжалявам за развоя. Disappointed

Valerita и аз съм в периода на изкачване, обаче никакъв симптом не мога да усетя, защото съм болна с 38 градуса температура и хрема. Sweat Smile

# 792
Съжалявам m-angel. Дано все пак се развият добре нещата.

Аз се разписвам отново с отрицателен тест, не е нещо неочаквано след като изпуснаха О. Чакам М и ще видим какво ще направим другият месец.

# 793
Valerita и при мен са минали 5-6 дни от овулация и вече започвам много да се разсейвам от постоянното вманиачаване по “симптоми”. Grinning

От вчера имам напрежение ту от ляво, ту от дясно все едно ще ми дойде, но засега е само това. Общо взето всеки месец има по едно-две такива неща и никога не е същото като предишния месец. А случаите, в които е имало бременност при мен, първият ми симптом беше липсата на МЦ, но тогава хич не съм се вглеждала.

# 794
  • София/Севлиево
Ангелче Hug

Общи условия

Активация на акаунт