Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 316
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
Честито на всички 👏🍀

# 421
bubble, честито и до финал!

# 422
  • Пловдив
Честито, момичета и до финал! ❤️

# 423
  • София
Благодаря ви момичета!
Скоро и вие с положителни резултати ❤️
Мацето ,абсолютна изненада!
Аз наистина не очаквах ...

# 424
Момичета честито и до финал!
Преди малко направих пиклив тест. Бледа чертичка. Докторката ми каза да направя кървен на 17 ти чак. Дали да не пусна утре кървен, но е много рано все пак... А и не знам какви стойности да очаквам толкова рано. 🙄 Или да изчакам поне до 15ти? Трансфера ми беше на 07.03. на 2 петдневни.

# 425
Ихаа, честито момичета.До финал 🍀
Продължавайте все така 🤗
Аз си надничам от време на време 🫶

# 426
Честито на всички 🌷🌷💐

# 427
И аз да се отчета  и моя цикъл вече свърши и започваме отново опитите , дано този месец да имаме положителен резултат. Гледам да вярвам в чудеса🙂
На останалите момичета, пожелавам лека и безпроблемна бременност!🍀

# 428
Колко много прекрасни новини, лека бременност на щастливките Gift Heart Февруари явно наистина е месеца на любовта!

Аз мога да се похваля, че си поръчах нов термометър за базална т и почвам да си правя графики. Момичета, вие бихте ли планирали почивка/екскурзия, която включва полет (около 2-3 часа) след около 5-6 месеца, с перспективата, че "чудото" може и да се случи..ама може и да не се случи? Хем искам да организирам и пътувам, хем ми се струва да си правя такива далечни планове..малко притеснително и дори леко безотговорно.

# 429
  • София
Бъбъл, това се казва изненада!

Честито момичета, леки  безпоблемни бременности !

# 430
Честито, момичета! Лека бременност и до финал! 💝
Валерита, планирай си спокойно. Аз си пътувах в 7 месец. 20 часа път с автобус. После пак, но на по-близки разстояния. Всичко зависи как ще се чувстваш. И момичетата тук са коментирали щ, че не може да си сложим живота на пауза. Гледай си кефа и това е. В най-лошия случай ще изгорите с едни пари, нооо … да не то пука. Желая ти да се случи Вашето чудя, да имаш лека бременност и да си отидете където сте решили. 😀

# 431
  • София
Валерита естествено че ще си планирам. До тук съм запазила две почивки, една със самолет една с кола, и вече от началото на годината съм минала две командировки със самолет, едната 12 часа в посока. Изобщо бебеправенето не ми пречи на плановете

# 432
Честито на всички с щастливи новини! От сърце ви се радвам!

Аз седя вече 10 дни след лапарото, при което се установи ендометриоза и размишлявам... Трябва да отида началото на април да ми назначат лечението със  3олaдеkc и се чудя дали да се съглася на това лечение или да настоявам директно за ин витро. Вие как бихте процедирали? Имаме и кофти спермограма - 1% морфология и 30млн. общ брой плувци. ММ пие ПРOФEPTИЛ от 2 месеца и следващия месец ще пускаме отново спермограма.

Едит: Ние правим неуспешни опити вече година и 2-3 месеца. Не сме спрели да пътуваме и да планираме почивки, мероприятия, вдигахме и сватба, бяхме на екскурзии в чужбина и т.н. Не съм слагала тигана на огъня, докато рибата още е в морето и я я хванем, я - не. Ако се беше случило така, че бях забременяла - щяхме да импровизираме. При невъзможност да осъществите някое пътуване, поради бременност - винаги можете да продадете билетите, да ги подарите на близки, да канселирате като в повечето случаи част от сумата се връща или в най-лошия случай просто да изгорите с някакви пари в името на това да имате детенце. Simple Smile Така че - живейте си живота и му се радвайте, защото никой няма да ви върне тия месеци или години, през които сте седяли и сте чакали нещо, което никой не ви гарантира, че ще стане! Това е моята философия. ❤

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 00:02 от GabrielaM

# 433
Честито и от мен на всички, видели двете черти! От сърце ви пожелавам леки и успешни бременности и всичко да се случва така, както си го представяте и мечтаете! Two Hearts
По въпроса за пътуванията само ще кажа, че аз отклонявах и отлагах всякакви възможности за пътувания в продължение на три години, през които другото така и не се случи... Ако можех да върна времето назад, сега си мисля, че не бих отлагала пътувания.

# 434
Честито бъбълче, супер
Каква приятна изненада, до финал и всичко да е шест!
Относно планирането, не мисля, че е ок да спирате живота си в името на нещо, а и най хубавото винаги се случва когато най малко го очакваш!
Стискам палци да се множат двете черти тука в групата 🍀

Общи условия

Активация на акаунт