Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 315
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, малко тъп въпрос..знам,че прогестеронът се пуска на 21-22 ден от цикъла. Но при мен нямаше как да стане на тези дати. Има ли смисъл да пусна на 25-ти ден(тогава ще имам възможност да пусна и други кръвни изследвания) или няма смисъл?  Благодаря! 🌷

# 436
Бъбъл Неочакваната радост е най-сладка!
Честито на всички с двете чертички! Лека бременност и до финал!

Относно пътуванията, миналата година по това време се чудих на една приятелка, която правеше опити от година, как си запази почивка за след 5 месеца с 20 часово пътуване с кола. 
Вчера направих същото нещо, даже за след 6 месеца и напълно разбрах, защо го е направила, че ѝ е било писнало да се съобразява и е искала да се фокусира върху нещо друго.
Доколкото знам в ранна бременност пътуването с кола е по-опасно, със самолет не е препоръчително чак последния триместър.
Живея си живота като по старо му, излизам си, забавлявам се, пътувам, ходя на масажи и спа да разпускам. Като видя двете чертички ще започна с ограниченията 🙂

# 437
Valerita, миналата година имах същия казус, само че тогава тъкмо бях разбрала, че съм бременна (после имах аборт) и запазих самолетни билети за след 5 месеца. Напълно подкрепям момичетата по-горе не може да сложим живота си на пауза, защото ще си съсипем психиката. И сега по-конкретно, когато резервирах билетите, просто си купих по-скъпия им вариант, който позволява опцията безплатно анулиране и връщане на парите. Така хем ще сте с спокойни че в последния момент може да анулирате и да ви върнат средствата, хем по-скъпия билет беше с възможност за по-широки седалки на първи ред, които аз избрах, за да може да не се блъскам в хората, ако съм в 6 месец и да съм близо до тоалетните и изхода.

# 438
Честито на всички с най-прекрасната новина! Пожелавам Ви най-щастливия финал!

# 439
Честито на всички с двете чертички!

# 440
Благодаря на всички Heart В момента наистина се чувствам малко по-спокойна, като споделихте и вашите настройки по темата с пътуванията.
Толкова много се радвам, че ви открих..всяка сутрин влизам с нетърпение да ви прочета. За съжаление не мога да се отпусна много да говоря с приятелки по темата - на всички им се случи буквално от първия път и само ми повтарят "Успокой се, много се напрягаш, ще стане като не го мислиш!". Все едно е лампа и можеш да я включваш или изключваш по всяко време.

# 441
Честито на всички с плюсчета!💜

Имаше постове които гласяха виждате ли две черти, моля запознайте се с правилата на първа страница! 😒

# 442
  • София
Valerita, аз се отпускам и споделям понякога, но почнаха много акъл да ми дават и набързо спрях Grinning Групата ни ми е достатъчна да си споделя мъките Simple Smile
Мен ми е странно днес ми 10ти ден от новият Ц, вече сме в режим на кекс по график, ама сутринта все още имаше леко зацапване по хартията. Досега чак до 10ти ден не ми е зацапвало. Ще споделя с докторката разбира се, ама да си измрънкам. Още нямаме входящ номер, губя надежда, че ще минем на това заседание. Поне другата седмица ще можем да изготвим план за действие със Сенкова. Малко ми е нервно, че пак сменям доктор....

# 443
Този месец нищо не върви по план при мен. Сенкова реши да пробваме с Фемара, от която нямах никакъв резултат. За съжаление се наложи да отсъства и ме прехвърли при Гогова. Тя пък ми изпусна О и този месец няма да правим инсе. Много се ядосвах, въпреки че няма какво да направя... Уж инсето беше за утре, днес отивам за да ме видят и бият овитрела и ме преглежда 3та лекарка, която каза че няма фоликул. Само жълто тяло. Овулацията май е била снощи... Та съвсем изпуснахме, защото и опити не сме имали заради това, че предстои инсе..

# 444
  • София
Пълнолуние< много тъпо така... Ако все пак сте имали някакви контакти преди О пак има шанс.

# 445
Пълнолуние, кофти ама все пак ако днес имате контакт има поне малък шанс. Действайте и изненадайте лекарите още този месец.

# 446
Пълнолуние, съжалявам, че така са те неглижирали лекарите и затова сте изпуснали месеца. Опитвай се да запълниш месеца с неща, които обичаш, та следващия да си заредена с много положителна енергия! Nature Star2

# 447
  • София
Пълнолуние, я давайте днес, може да настигнат плувците яйцето, има шанс все още!

# 448
+1 за днес да пробвате, аре стискам палци от сега.

за справка цитирам Дорса:
Този месец например по време на овулация бях с ужасен цистит 😣 един нещастен опит сме направили и то след предполагаемия ден на овулация, и абсолютно никакво чудо не очаквам.
Дорсо, чакаме ЧХГ от днес Simple Smile

# 449
Относно плануването на почивките, като си в инвитро процедура е малко по-различно… И аз така преди няколко години планувах пътуване с кола 6-7 часа, няколко дни преди това видях чхг 180 и реших, че чудото е станало и просто ще съм по-внимателна на морето. Да но като стигнахме крайната дестинация взе да ми зацапва и док каза да лежа и като се върнем веднага на преглед. В крайна сметка беше спряло да се развива и последваха 2 аборта, първо медикаментозен, но не беше се изчистило всичко и последва кюретаж. После няколко години не видях положителен резултат. Винаги ще се обвинявам, че отидох, въпреки че може изобщо да не е било от пътуването, но страха вече е голям 😞
То това че при мен е станало така, не значи че винаги се случва, просто бъдете внимателни, без вдигане на тежко и тн.. Ако и на почивки не ходим съвсем ще превъртим…

Общи условия

Активация на акаунт