Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 773
  • 804
  •   1
Отговори
# 600
HOPE.LOVE.PATIENCE, инсулинът ти е страхотен, браво! След 6 месеца и аз ще си стискам палци за такъв. Каквото си правила, за да падне, очевидно работи! На лекарства ли си в момента? Сподели след като се видиш с ендокринолога си дали ти е оставил същите дози или ги намалява, че ми е любопитно каква е процедурата като се влезе в норма веднъж.

# 601
  • София
аз съм бясна.... имам чувството, че като обява, че съм в О и вселената праща всякакви тъпитии, които да ме съботират... пак трябва да разчитам на опити два дена преди положителен тест ....това е последен месец в които следя О, край!

# 602
аз съм бясна.... имам чувството, че като обява, че съм в О и вселената праща всякакви тъпитии, които да ме съботират... пак трябва да разчитам на опити два дена преди положителен тест ....това е последен месец в които следя О, край!
Много познато, затова съм спряла да следя, да правя стимулации, знам, че си с 50% ама винаги има шанс, ако е писано... в този живот всичко е чудо 😉

# 603
Fayona, ами бях на Глюкофаж, но го спрях,защото ми идваше да умра от него и ендокриноложката ми каза да пробвам на режим и движение(вечната мантра хехе). Та се свързах с диетолог, който ми направи режим и го следвам вече 2 месеца и половина. Предполагам,че е от това, защото не правя нищо различно, а пия стандартните добавки - Омега 3, Хром, Миоинозитол. И аз чак сама се изненадах.  Предният ми хома индекс беше 4...

Някой пил ли е Vitafolate? Изписаха ми ги вчера в МЦ д-р Калчев,че били по-добре от неофолик. Ако започна да го пия(фолиевата била метилирана вътре), трябва ли да спра мио-инозитола?

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 05:37 от HOPE.LOVE.PATIENCE

# 604
Пий Витафолат без да спираш мио инозитола 😊 Страхотни резултати, браво! 🍀

# 605
Благодаря,Кактусче 🌷🌷🌷

# 606
Момичета, за да пусна изследвани за витамините колко дни не трябва да ги приемам?

# 607
  • Замък сред облаците
10 за вит Д и 14 за Б групата.

# 608
  • София
10 за вит Д и 14 за Б групата.

на мен докторките ми казват, че за вит. Д и 7 дни са достатъчно

# 609
Благодаря. Искам също да ви питам приемате ли Q10 и ако да по колко? Бих искала да взема след прочитане на част от книгата Всичко започва с яйцето. Там пише по 600 мг стандартен CoQ10. Не ви ли се струва много

# 610
  • София
Жаки, зависи какви добавки приемаш, в тези, които сега приемам има и CoQ10. Макар да са доста скъпи вкрайна сметка точно защото трябва иначе да приемам N на брой добавки реших, че предпочитам да е в комбинирани витамини. С единствената разлика, че ако приемам 2х3 таблетки много ми се спи заради мелатонина, приемам вечер преди лягане 4.

# 611
Жаки, зависи какви добавки приемаш, в тези, които сега приемам има и CoQ10. Макар да са доста скъпи вкрайна сметка точно защото трябва иначе да приемам N на брой добавки реших, че предпочитам да е в комбинирани витамини. С единствената разлика, че ако приемам 2х3 таблетки много ми се спи заради мелатонина, приемам вечер преди лягане 4.

Аз в момента приемам само витамин д, б12 и фолиева. Значи и за мен е по удачен варианта да взема FH PRO щом има в него почти всичко.

# 612
Момичета, задължително ли е да се пусне чхг в същата лаборатория и след 48 ч. Искам за свое успокоение да го напрвя.

Вчера ми казаха, че проба, взета в събота излиза в понеделник.
Днес ще попитам и в една друга лаборатория  но ако резултата излезе в същия, съботен, ден, може ли там да я направя?
Или е по-добре да си изчакам чинно до понеделник?

# 613
  • София
alethea, за да има смисъл от изследването трябва да е в същата лаборатория - често има отклонения и може да си изкараш акъла без да има за какво.

# 614
  • София
Алтеа ако си в София на Щерев лабораторията работи и събота и е на Цибалаб вътре в болницата е, излиза много бързо ЧХГ, на място изследват. Много е удобно с номера се влиза и е спокойно уикенда

Общи условия

Активация на акаунт