Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 769
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, понеже съм с нередовен Ц тази бледа черта малко ме притеснява. Дали след няколко дена ако, повторя ще се насити?
Имам + тест за ову на 28.02 и 01.03

# 616
Благодаря, значи ще го направя в същата.
Не съм в София, Маци за жалост.

Rosi, положителен е, пусни кръвен Blue Heart

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 08:54 от alethea

# 617
Момичета, понеже съм с нередовен Ц тази бледа черта малко ме притеснява. Дали след няколко дена ако, повторя ще се насити?
Имам + тест за ову на 28.02 и 01.03
може да е бледа, но теста е положителен. Пуснете кръвен.

# 618
Fayona, ами бях на Глюкофаж, но го спрях,защото ми идваше да умра от него и ендокриноложката ми каза да пробвам на режим и движение(вечната мантра хехе). Та се свързах с диетолог, който ми направи режим и го следвам вече 2 месеца и половина. Предполагам,че е от това, защото не правя нищо различно, а пия стандартните добавки - Омега 3, Хром, Миоинозитол. И аз чак сама се изненадах.  Предният ми хома индекс беше 4...

HOPE.LOVE.PATIENCE, жалко, че не ти е понасял, но е страхотно това, че ендокриноложката не е настоявала да се менажира лекарствено. Изненадана съм и аз, че само с режим на хранене и движение си се справила, явно наистина имаш желязна воля! Особено, ако резултатът е само за 2 месеца и половина, тъй като аз си реших, че по подразбиране е 6 месеца между контролите.

На мен за щастие лекарствата ми понасят (аз съм на Метфогамма, та може и за това да е), че не знам иначе с моя ХОМА, който беше 9.3 преди 6 месеца, как ще се справя само с режим. Освен това ангелите са ми доста слаби и залитам по сладко от време на време.

# 619
  • София
Евала наистина че без метформин си успяла!

Fayona, аз от ебаг си поръчвам разни благинки за кризисни моменти, като напишеш в търсачката "кето" и излизат. Много ми помагат при "кризи" особено преди цикъл. Също така, гледам да имам ядки около мен винаги, те ми помагат да запълня корема когато ми се дояде сладко. Другото което гледам да имам е плодове с нисък ГИ, като боровинки, слагам ги в протеиновия пудинг от ванилия на Лидл и става вкусен десерт.

# 620
Ядките и при мен са спасение, ще пробвам и другите ти предложения, Маце, благодаря ти! Hug

# 621
Ами и аз съм изненадана доста. Дори почнах да си мисля да не са ми объркали изследванията с на друга пациентка хаха но пуснах бая неща и не мисля 🤣🤣🤣

# 622
Уау колко двойки чертички ❤️ честито момичета и до финал
Явно този месец е доста плодороден Hug
Аз минавам само да се похваля най най - накрая имам чиста микробиология, че тези инфекции и гъби бяха ме подлудили, но пък днес попаднах на статия че точно инфекциите са една от основна причина за безплодие.  Надявам се момичетата да са ръснали достатъчно прашец за всички, не че не ми харесва темата или нещо друго, но предпочитам да сменяме категорията

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 16:27 от geri93

# 623
  • гр. София
Момичета, тези, които са наясно със щитовидни те хормони, тези как ви се струват
В Понеделник ще ги коментирам с док, а хич не са ми ясни и знам, че това че са в граници не винаги означава че са ок
ПС: Честито на бременелките! Много ви се радвам!

# 624
  • Замък сред облаците
ФТ4 може да е малко по-висок, останалите са съвсем ок. За инсулина не знам, Мацето да каже; Дто е ниско.

# 625
  • гр. София
О, инсулина предния път беше 21, пак е висок, ама ряботя по въпроса 🙂. Мерси АА! А за Това Д вече си мисля за турските инжекции, не се вдига и не се вдига. За 2 години почнах с Вигантол, после капсули, Д+К на Бетър ю.... Макс съм стигала 30

# 626
  • София
Не е оптималният инсулина но щом си го намалила  от 22 си екстра!

# 627
ФТ4 може да е малко по-висок, останалите са съвсем ок. За инсулина не знам, Мацето да каже; Дто е ниско.

Хм, моето Т4 беше 18.5, ТСХ 3.55 и пия по 25 мг л-тироксин от тази седмица. За ТСХ ясно, но някой знае ли по какъв начин ще повлияе лечението върху Т4?

# 628
  • Замък сред облаците
Ще варира около това ниво. Пиейки допълнителен хормон хипофизата няма да подава сигнал за производство към жлезата, тоест няма да подава ТСХ и трябва да го смъкне. Самата доза хормон е ниска и не би трябвало да повлияе на текущото ниво на Т4, ако беше 50 и нагоре тогава щеше да има риск от медикаментозна хиперфункция.

# 629
Този път влизам за да измрънкам. Супер редовен цикъл имам. С малки отклонения най-късно на 28мия ден до обяд вече съм с М. Имаше изключение, само 2-3 пъти подред ми идваше на 26ия ден.
Днес 28ми ден и нищо. Имаме резервация за другия уикенд за СПА и разбира се точно сега е идеалния момент да ми закъснее.
Нямам тест, не съм купувала, но честно казано не разчитам този месец да се е получило нещо. Бяхме супер нередовни, а сега погледнах, че даже не съм си отбелязала и датите, когато сме имали контакт Angry

Общи условия

Активация на акаунт