Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 699
  • 804
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ели, да, същата. Мисля че е жена на Кандиларов ако не се лъжа. Аз ходих при нея в МЦ Калчев, много дълга консултация ми направи, много неща назначи които не бях виждала друг имунолог да назначава. Малко е серт, но ми намери един заек тя, който се оправя с ниски дози на преднилозон Ф. в МЦ Калчев е доста солидна сумата за консултация, сигурно в Александровска е доста по-евтино.

# 31
Точно за доц. Михайлова Мацето е много права, чудесен специалист е, много внимава да предпише адекватна терапия спрямо пациента, без странични ефекти. И да, съпруга е на Кандиларов, собственика на лабораториите. Мен не пожали с кортикостероидите, карахме с вливки. Определено изследванията в Александровска са добре като цени, за двамата излезе под 500 лева. Ели, ние с мъж ми сме априлските овни и преди много години си искахме овне. Сега имахме замразени ембриони, можех да стартирам ЗЕТ през юни, но не, да си довърша работата, други мисли, да почина малко от стимулацията и най - вече да се борим отново за овне. Сега по термин са близнаци, реалността вероятно ще е телчета, според мен с нюанси на близнак, но зависи как ще вървят нещата нататък. Здрави, другото както дойде Simple Smile

# 32
Излязоха ми резултатите и съм доволна от кръвната захар, но инсулинът е зле....а пък антитела на щитовидната никога не съм имала, дори структурата на жлезата не показа преди година отклонения....

# 33
  • София
Кактусче снощи какво си яла и до колко часа?

# 34
Кактусче снощи какво си яла и до колко часа?
Повече от 12 часа гладуване. Ранния следобяд ядох последно млечен крем 100гр., една хапка баклава, хот дог в 15ч., надали ще повлияят на инсулина. Като цяло малко ядох през деня и не много здравословно. Не съм вечеряла.

# 35
  • София
Повтори го, но без баклавички и хот дози, съвсем нормални манджи, до 20:00

# 36
За мое щастие, няма нужда да повтарям изследването. Аз не съм яла почти нищо сладко през деня и повече от 12 часа съм гладувала. Честно казано останаха доста изненадани от високия ми инсулин, защото съм доста слабичка. Направо ми назначиха метформин 850мг. два пъти на ден. То и преди ми беше висок, но поне захарта ми е добре вече. 😁  И допълнително ще ми изработят ТSH и Т4 от Лина, което е супер, че няма да давам пак кръв.

# 37
  • София
А ти не приемаше ли до сега метформин? То кг нямат никакво отношение към инсулина, кр.захар е нормално да е ниска при такъв висок инсулин, при натоварване само трикратно се вижда дали и колко скача. Но спри сладкото, яж по редовно, пробвай кето диета и метформина, движение и ще влезнеш в час, но обърни му сериозно внимание, високия инсулин скапва качеството на яйцеклетките, жив пример съм с 5 бременности и една успешна, като преди успешната бях 6 месеца на 1500мг метформин, диета и много движение (ползвах и кростренажор). Първото ми изследване за ИР беше в най-слабия ми период, 52кг някъде, и със супер зле резултати.

# 38
За мое щастие, няма нужда да повтарям изследването. Аз не съм яла почти нищо сладко през деня и повече от 12 часа съм гладувала. Честно казано останаха доста изненадани от високия ми инсулин, защото съм доста слабичка. Направо ми назначиха метформин 850мг. два пъти на ден. То и преди ми беше висок, но поне захарта ми е добре вече. 😁  И допълнително ще ми изработят ТSH и Т4 от Лина, което е супер, че няма да давам пак кръв.

Кактусче,Хома индекса според мен не ти е никак нисък. Колко си по BMI?

# 39
BMI ми е 23 😁 Иначе по принцип спазвам здравословен режим, но вчера цял ден на път и се изложих 😅 До стимулацията ще спазвам по-строг режим. Спрях Глюкофаж преди 4 месеца някъде.

# 40
За ИР си е много и до генетика. През по-голямата част от човешката история това са били най-хубавите гени, като има ядене трупа организма, за да си има като настане глад.
Вече глад не настава обаче в по-голямата част на света.
Няма значение дали човек е пълен, но ако кара дълго време така неминуемо ще напълнее.
Хубавото, Кактус е че нямаш за отслабване и ще стане с лека диета.

Рейв и Дани Sparkling HeartSparkling Heart
Бухам се в розовото Simple Smile

# 41
Monita576 В Медлайн в Пловдив.

# 42
Благодаря ви, момичета ❤️ Явно грипът преди 2 седмици доста ме е скапал. Никога не ми е било толкова високо TSH.

# 43
Запис и от мен и ако е възъможно даа се запиша и аз.На кратко да се представя и да разкажа за нас и нашата борба за бебче.Аз съм Севинч,на галено Севи,на 28г съм,мъжът ми наа 37, оопитвахве се с тестове за овулация вече една година,е не стана.Потърсих мнение от репродуктивен специалист,тъй като сме от Асеновград,най-близкото място беше в Пловдив,клиника Ню лайф  и попаднах на доктор Милен Карагеоргиев. Страхотен млад лекар със чудесно отношение.Направихме миналия месец Януари цветна снимка и разширена спермограма и при двете всичко беше наред и според доктора няма причина да не се случи чудото.  Този месец лекаря мии изписа и пих от 5 до 9 ден 2 по 1 таблетка Кломифен цитрат ,на 12 ден не видяя доминантен фоликул,6 дни по-късно днес на 18 ден,бях отново на фоликулометрия и имаше 2 хубави  фоликула,единия 17 мм и нещо ,другия 18 мм и нещо. Имаше и един трети по-малък ,но него не го измери. Изпрати ме прии сестрите да ми поставят Хориомон . Та сега ни каза от тази вечер да действаме поне до Събота,че овулацията настъпва до 24-48 ч след инжекцията и като минат от Четвъртък 12 дни,да си пусна кръвен на 14.03. Много дълго стана,та това е накратноо за нас,довечера запрятаме ръкави, и се надявам в следващите дни да стане нашето чакано чудо. Благодаря за прочита,и ви желая от сърце успех и само втори чертички да Ви донесе баба Марта! Sparkling Heart

# 44
Привет момичета
Влизам в новата тема,и какво хубаво начало
Взимам си прашец ,розов син все тая
Повдигнахтв ми духа
Аз заради болката в крака и дупето отзад мускул ли е какво е,ме пратоха на скенер или ямр на поясни прешлени
Можело и да е херния,ингвинална ,което значи операция, можело и друго, чета аз из нета за болката и какво може да е и така се сдухвам
Тъкмо си викам вече няма какво да мисля осввн бебеправене и ето пак изкочи някоя болежка
Надявам се само да е нещо дребно и да не изисква някакви сериозни хапчета че пак ще скапя хормони, цикъл и прочие

Общи условия

Активация на акаунт