Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на малкото Пюърче. Да расте здрава и щастлива!
Големият преди страшно много играеше компютърни игри, от поне година, ако не и повече, играе много рядко. Това не означава, че не си губи времето с електронните джаджи. Просто сега непрекъснато говори или си пише с някого - приятели, гаджето или пък слуша музика, гледа филми.
Наборът все още играе. Хубаво е, че няма много свободно време и няма как да прекалява. Разцъква вечер някоя игра с приятели, после малко шах онлайн, след това 2-3 серии анимета и то станало 22:30. Горе-долу по него време гаси компютъра. Е, после продължава с телефона малко японски в Дуолинго (по всичките му тетрадки има изписани йероглифи), малко глупави Тик-ток клипчета, за които сам на себе си се чуди защо ги гледа. Обаче поне и четири книги прочете през последните 2-3 месеца.

# 196
Да е здрава и щастлива щерката ти,PureLove!🎁
В последно време не играе на комп.игри,виси в Инстаграм и Тубата,гледа мачове,излиза с приятели(двама) и блее пред ТВ.
Днес е тих и е научил по всичко,виновен бил за оценката по БЕЛ,знаел,че ще има тест,но не казал,защото всичко си знае и може:stuck_out_tongue_winking_eye:Даже чете и писа по някакъв проект-разработване на фирма за сирене в град по избор(на всеки се е паднало различно).

# 197
  • София
Пюр, да е жива и здрава дъщеря ти. Да постига с лекота мечтите си и да е доволна от резултата.

# 198
  • Бургас
Мимоза,погледнах нашият учебник на Просвета е.
В уча се дали ги няма качени? Или на издателството? 🤔

# 199
  • София
Честито да малкото Пюрче!

# 200
karzz , ползваме Уча се, но тестове на цял раздел не съм видяла. Иначе има тестове след всеки урок.
Имам съмнения, че госпожата взема тестовете от учебните тетрадки на някое издателство. Тази година синът ми по нищо нямат учебни тетрадки, за добро или зло. Миналата година, като имаха такива, знам че губеше много време да ги попълва. Ама той си е туткав по принцип Simple Smile
Идеята ми беше, ако открием от къде госпожата взема тестовете, да се подготвя предварително като се зададе контролна.

# 201
  • София
Ние те разбрахме защо питаш. Но в горния курс учебните тетрадки са по-скоро изключение. Мини през някоя книжарница за учебници и виж книга на учителя и УТ ако има да разгледаш.

# 202
Ние те разбрахме защо питаш. Но в горния курс учебните тетрадки са по-скоро изключение. Мини през някоя книжарница за учебници и виж книга на учителя и УТ ако има да разгледаш.
Вече проверих в няколко книжарници. Учебните тетрадки били само с предварителна заявка, защото нямало търсене.

# 203
Аз мога да погледна утре в книга на учителя на Просвета. Имам файл свален на работа, но не мисля, че е от там. Иначе и ние нямаме учебни тетрадки - голям кеф. Чиста загуба на време бяха за мен.

# 204
  • София
Наистина са изключение в горен курс. Но аз имам работни листи по литература ако на някой му затрябва нещо. Купих ги за дъщерята да се упражнява за новото училище, сега ги унаследи синът - нито един от двамата не ги е отварял Simple Smile

# 205
  • Бургас
🤔😱Набора с брат си,почистват кочинката си !?
Идея си нямам на какво се дължи!
Слушат някаква музика!? 🤔 Дали е от нея!? 🤔

# 206
Смея се. Вътрешно. После прочетох някои поучителни и с много хумор постове на тийна, като почнах с Мандаринка, та до тук. Гледа ме и накрая ме пита: Направи ли си изводи?
Увисна ми физиономията. Аз дали съм си направила!?!?!?
Пюр, да е жива и здрава дъщеричката! И успешна!

# 207
mimoza@b този тест е правен от учител, не е сниман. Така, че да сяда да учи Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:39 от together1

# 208
Леле, едва ви догоних.😊
Пюр честита рожденничка!
Набора си чисти стаята, но то и няма кой знае какво за чистене . На бюрото само лаптоп,  две легла и малък шкаф + голям гардероб, но там работа няма. 😊 Та една прахосмукачка и леко разтребване и стаята свети. Без измити зъби и гел не излиза. 🤭
Но е доста сериозен и обран а като си спомня аз колко луда бях...ако не му бях майка щях да си мисля,  че не е от мен.  😂
Миналата седмица отидохме двамата на разходка . Той ми кавалерства,  почерпи ме кафе по негово настояване,  разговаряхме...Абеее горда майка бях.😁
Порастнал, разумен пу, пу  чак се учудих колко е различен на вън. В къщи съм обслужващ персонал, и някак денят минава в  учи, обяд, вечеря, но на разходката го видях в друга светлина. Ако имате възможност излизайте с децата. 😊

# 209
  • София
Да не изпусна малката пюрка да й честитя РД, да е здрава и щастлива!
Леле, какъв младеж над мене се описва, чисти, къпе се, кавалерства, еха где ги!?
Щерката днес под напора на мойто дуднене се разчисти по изключение, чисти и на котките понякога - по темата с домашни любимци, тази година не удържахме на напора на отколешно увещаване на децата за домашен любимец, та покрай едното коте взехме и сестричката му - спасени от улицата от едно добро момиче, което им търсеше стопанин във ФБ, да са си другарчета двенки.  
Скрит текст:
Иначе щерката напоследък много ме критикува, че не си говорим за нещо извън моите нареждания и наставления - учи, яж, обличай се, само от това съм се интересувала - да е нахранена, облечена и с шестици, не от духовния й живот. Трябва да поправя грешката си, преди да е пораснала. Така с баткото, покрай мързела му много му се карах, оплаквах се, юрках, той взе че порасна, стана 12 клас, изведнъж узря, превърна се в сериозен и отговорен младеж, ама времето ми като родител на дете изтича и сега си викам, къде са тези години, отлетяха в дуднене .....

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 01:32 от bora

Общи условия

Активация на акаунт