"По-здрави деца" с безплатни образователни материали за всички

• 7 652
  • 236
  •   1
Отговори
# 45
Стремя се да водим здравословен начин на живот, съчетан с разходки навън, каране на колело, игра с топка. Големият ми син тренира таекуондо, аз също съм тренирала няколко вида спорт, личния пример е много важен.

# 46
Старая се всеки ден да комуникирам с детето ми как е минал денят му, опитвам се да осигурявам занимания и разходки навън.

# 47
Спорта е здраве и моите деца го знаят много добре малкият син тренира баскетбол ,а големият рита футбол.

# 48
Моето дете е още малко,но още от сега се стараем да не си противоречим с мъжа ми пред него,да не повишаваме тон,да обясняваме всичко,което правим и защо го правим!

# 49
Личния пример е най- важен. Не мога да изисквам нещо от децата си, докато аз не го правя.

# 50
  • София
Oпитвам се чрез личен пример да са добронамерени и любезни, да поздравяват, да са полезни у дома.

# 51
Навиците на детето се създават от най- ранна детска възраст.
Добрата хигиена, пълноценният сън, балансираната и питателна храна , както и спорта са най- важни за здравето на моето дете.

# 52
  • София
Възпитавам ги показвайки им, кое е правилно и кое не. Старая се да им покажа , че с добро винаги е по-добре. Старая се да ги направя трудолюбиви, добри, хора с ценостна система и висок морал.

# 53
  • София
Личния пример

# 54
Нашите действия са техния пример.

# 55
  • Велико Търново
С много приказки, действия, напътствия и добър пример.

# 56
  • Пловдив
С личен пример и обяснения, а после - напомняния, дотогава, докато станат излишни Blush

# 57
Детето ми спортува активно, говорим много по темата, но най-важен е личния пример.

# 58
Във всяко отношение смятам, че личния пример е най-въздействащ върху децата и се опитваме чрез него да им създадем полезни навици.

# 59
Личният пример и постоянството спомагат в нашето семейство да създадем полезни навици.
Обичаме да пътуваме и да сме заедно на разходка всички

Общи условия

Активация на акаунт