Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • ГО
Това в темата за драйверите е неточно, защото са показани участници в сини и червени куртки, а не в черни.

Какво значение има? Не съм казала, че са последните с черни куртки. 
Казах 4 на 4. (Може и повече да са, ако има някой изгонен в общежитието и не се вижда на клипчето.)
На клиповете се виждат 4 червени и 4 сини, пък колко са реално ще видим началото на април.

# 601
На мнение съм, че тази година има много, много по-добри готвачи от примерно миналогодишния сезон. Само се сетете, че на финал остана Виктория и то срещу лично за мен не най-добрата, но поради липса на друг/а на сравнително добро ниво готвачка - Валентина. И двете ми бяха непоносимо антипатични. Сетете се за Деница, семейството(които може би бяха добри готвачи, но в гадна ситуация, подобно на Асен-мама), Андрея, Николай, един момък с малко олигофренска физиономия - забравих му името...всяка година си вкарват риалити типажите, но тази ми се струва, че точно добрата конкуренция ги кара я да напуснат, я да ги отстронят за "некадърност". Всички са наясно, че Тео, Павлин и всеки друг е по-добър от Цветка и Вероника, но ще си отидат преди тях. Ще търпим слабоумните, щото са двигателя за хейт коментарите и така да се създаде впечатлението, че се дава шанс да се учат и израстват неопитните, но на финал се надявам да останат наистина най-добрите.

# 602
  • София
Аз все още нямам любимец, нито виждам кой би могъл да спечели.Но имам гадното усещане в стомаха ,че Асен и мама ги гласят за победители .

# 603
Не използвам този форум, ама Hell's Kitchen е единственото БГ предаване, което гледам и тук е единственото място, където става някаква дискусия. Изчетох темите откакто е почнал сезона и викам да направя акаунт да оставя и аз коментар.

Като цяло съм съгласен с общата нагласа към сезона досега. Нямам такива познания, какви са били първите сезони като другите хора тука, понеже не съм ги гледал. По случайност почнах миналогодишния и ми хареса състезателния характер и си го изгледах целия. Та, тази година викам да гледам и този.

Това, което бие на очи веднага е изключително слабия каст на жени. Не ми се иска да вярвам, че от целия кастинг е имало само една единствена жена (Виолета) с добри познания за предаването... Най-вероятно това е причината продуцентите да обърнат формата от мъже-жени на млади-стари. Видяло се е, че не могат да съберат боеспособен женски отбор и са решили да го скрият зад млади-стари.

Напълно разбирам мнението на всички, защо Вероника, Клавдия, Цветка са все още в играта, докато хора като Теодор и Павлин си заминаха. И като човек изгледал тонове чужди продукции ще спомена, че никое шоу (телевизия), което не е директна елиминиция между участниците, няма да направи така, че в топ 12 да са 11 мъже и 1 жена. Може в България да не е толкова застъпено, но от ПиАр гледна точка това е бомба.

Аз съм убеден, че на Шеф Ангелов му е писнало от Вероника или Клавдия, ама ги държат, за да има що-годе баланс между половете. Не искам да знам спойлери, но от опит ги виждам нещата как ще се развият.

Приемаме, че топ 8 са черните куртки. Разбивката ще е 6-2 с Виолета и Цветомира. Виолета ще е в топ 4 накрая, едно, защото има умения и две, защото трябва да има жена на финала. А историята на Цветомира е класическа за такъв тип предавания - най-младият участник, без опит, който на пук успява да покаже израстване и да стигне критична точка в шоуто. А в този случай, стигането на черна куртка и телевизионен момент. Вече я подготвят с малки "покажи как се прави това" моменти. Изрисувано 6-8 място. Бих се изненадал сериозно ако я набутат по-нагоре.

При мъжете вече е доста по-непредвидимо. Имаме ясно изградена петица от фаворити - Асен, Иван, Васил, Кристиян и Станислав. Въпросът е кой от тях ще изгърми с шоковия фактор, ала Артур от миналата година. Участник изграждан като претендент за победата, който изненадващо се сгромолясва преди топ 8.

Няма да е Асен според мен. Твърде много време инвестират в него, а и изключвайки другите му проблеми, изглежда наистина има познания в кулинарията. Историята му ще е разделена на "преди и след мама", където вече ще покаже какво може и ще стигне до последните хора.

Другото нещо, което подготвят е дуела Кристиян - Станислав. Ще чакат да стигнат единичните битки, където да ги противопоставят един на друг. И остават Васил и Иван, които обаче най-малко се дънят от всички и не заслужават да отпаднат преди черните куртки.

Усещам как продуцентите ще направят мръсно на Васил и ще го вземат за изкупителна жертва. Човека е видно, че много добре знае да готви, но още от началото са го натиснали да се прави на арогантния тип, който се хвали за по-добър от останалите. Това се вижда от интервютата, в общото готвене не се натяга много, забелязал съм, че обикновено си върши спокойно нещата на станцията. Идеалния образ да отпадне изненадващо, защото е "надменен".

Май прекалих малко с романа. Smile

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 16:13 от AlPacino

# 604
  • Другата България
Напротив.
Много добре казано.
И аз мисля същото.
И мисля, че в дуото Станислав-Кристиан "жертва" ще е втория. А в това Васил-Асен, първия. Но ще се задържат именно заради сеира и надпреварата между тях.
За Цвети същото мисля, да. Ще е с черна куртка.

# 605
Напълно съгласна с AlPachino и Merri_An . И на мен на това ми мирише.😁 Накрая си мисля , че финала ще е между двама мъже един от младите - Аполончо и един от старите - може би Асен. Но пък още не съм изключила Цанко за мен той е скрита лимонка. А знае ли се може и Васил да е. Нещо ми се виждат гъсти с Шефа.😁

# 606
Явно жените явили се на кастинг са били или малко или мега, мега зле,за да изберат тези които гледаме сега.
А и когато новите се състезаваха за влизане,пак имаше само една жена между тях.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 18:24 от djoleva

# 607
  • Буркина Фасо
А и когато новите се със те, даваха за влизане,пак имаше само една жена меж тях.
дай пак Smiley

# 608
Явно жените явили се на кастинг са били или малко или мега, мега зле,за да изберат тези които гледаме сега.
А и когато новите се със те, даваха за влизане,пак имаше само една жена меж тях.

Така е било.
Скрит текст:
Знам със сигурност, че на кастингите са питали участниците дали познават жени-готвачи, които биха се съгласили да участват. Клавдия е там по тази линия.

# 609
Незнам защо толкова много хора се дразнят на Клавдия. Жената е на 63 все пак и щом и не се е записала сама за кастинг. Тя още отначалото искаше да си ходи. Шефа я нави да остане. Тя си каза още и отначалото , че гурме не е нейния тип кухня и сигурно е решила да участва само заради сина си.

# 610
Ако Кристиян и Станислав не са на финал въобще за какво говорим.. И Васил има място там, дразни ме много, но може да готви човекът. Виолета също е достойна за финал. Другите ще бъдат пълнеж.

# 611
  • Пловдив
Не съм съгласна само с това, че ще добутат жена до финал - това не е абсолютно и на 100% сигурно. В първи и в трети сезон видяхме мъжки финали, а жената остана на трето място - Светла в първи сезон и после май беше Галя. Ще видим тази година каква логика ще измислят.

# 612
дай пак Smiley
Изяла съм половината букви. Глад.

# 613
  • Буркина Фасо
Ако Кристиян и Станислав не са на финал въобще за какво говорим.. И Васил има място там, дразни ме много, но може да готви човекът. Виолета също е достойна за финал. Другите ще бъдат пълнеж.
поне една буква да беше написала в този цитат Smiley

# 614
  • Sunshine state
Мен много, ама много ме дразни най-вече мрънкащата Вероника. Като й видя кахърната физиономия и направо ми иде да я замеря аз с някоя чиния.
Наталия не ме дразни чак до такава степен. Много учудващи изблици има на псувни.. Тежка съдба е имала и може би за това съм малко по-снизходителна към нея.

Общи условия

Активация на акаунт