Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 042
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Защо да пазарувам от физически магазин, след като има надеждни сайтове с отстъпки!? И го има Милен, и Деси, и всички вас. Simple Smile
Признавам, не обичам ходенето по МОЛ-ове - много хора, много голяма площ и се губя /смешно е, но съм се въртяла в кръг като хамстер във въртележка Satisfied / Финансовата стагнация се отрази и на мен и вече пазарувам по-рядко, като задължително минавам през физическа парфюмерия за тест. Не ми пречат консултантките; не се чувствам гузна, че ме следят с поглед - не ме познават и си пазят стоката, нормално е. Обаче съм перде и при въпрос "С какво мога да съм полезна?", отговарям чистосърдечно: - "Набелязала съм няколко аромата за тест, за да реша дали ще купя, благодаря за вниманието!"  Абсолютно непознат аромат първо подушвам от капачката. Ако ми се стори интересен, взимам си блотерче и пръскам веднъж. Ако ме заинтригува още повече, пръскам на китката. Имам сравнителен успех в тестването - мога да различа до 10 аромата и да пръсна до 4-5 на ръцете си, преди обонянието ми да се бъгне. И си тръгвам парфюмно заситена. Simple Smile
Имам парфюмни желания, разбира се, но ще ги задоволя от онлайн сайтовете на първа страница, както съм правила досега.

# 181
# 182
Добро утро ☀
Споделям поръчка от Нотино с безпл. доставка. Някои от мострите се добавиха след направата на поръчката! Имам всички скандали в 80 мл.,освен този който поставя началото на опитите ми да купувам малки флакони 😁
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/scandal-le-parfum-parfj … na-voda-za-zheni/

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 08:34 от Ellinor*

# 183
# 184
На мен също ми ги добави след поръчка

И още една оферта от Нотино

https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-parfjumna-voda-za-zheni/p-83691/

# 185
# 186
  • софия
Какво ви е мнениета за саита francеs

# 187
  • Стара Загора
Новият парфюм на Живанши , в Прити шоп , на чудесна цена .

# 188
# 189
  • Бургас
Как ви се добавят толкова подаръци? Късмет е даже, че имам една мостра в момента, доста често нищо не ми добавя.

# 190
Точно това сме написали. Подаръците се добавят след поръчката и се виждат в профила! Знаем и че бързо свършват.

# 191
Браво parfimo, едно полезно нещо от няколко години.

Вече показвате коя версия е стара и коя нова. Това е чудесно!

https://www.parfimo.bg/amouage-epic-man-new-eau-de-parfum-za-maje-100-ml/

# 192
  • Стара Загора
Издирвам Mugler Angel Muse refill bottle/ пълнител. За справка - да е по-евтин от предлагания в Нотино. Joy
Преди 1-2 седмици го гледах във flaconi, но вече го няма там.

# 193
По темата - "За" онлайн сайтовете на 100%.

В този ред на мисли, може ли да споделите дали някой е ползвал/дали е ок този сайт - druni.es ? Не го виждам на 1ва страница, а с търсачката не намерих мнения..

# 194
  • София
Дойде Мадмоазелката от Парфюми-шоп - с изрязан баркод и съмнителен етикет залепен отгоре  ….

Общи условия

Активация на акаунт