Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 052
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
Било смеска от двете. 😁

# 241
Изключително добра версия на ексклузивната Делина. Армаф много ги бива да правят копия. Моят беше закупен от parfume-bg.eu Благодаря на Милен, че ме светна, не го бях чувала даже този Армаф.

# 242
  • Бургас
Коя е версията на ексклузивната Делина на Армаф?

# 243
Делина екслузив било De nuit Imperialе, а BR540 другия De nuit untold.
И извън лайт мотива на седмицата. Малко е нагло, но да питам, кодът на Елинор вчера май ми хвана продукт на промоция. Днес обаче при втори опит за следваща поръчка не стана. При вас как е?

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:13 от lurtzchen

# 244
Коя е версията на ексклузивната Делина на Армаф?

Armaf Club de nuit white  Imperiale

# 245
Бърз отзив за Сефора днес. В крайна сметка отидох на място, защото имам и ваучер, който мислех да похарча днес. Ами... дебнах консултант, който буквално трябваше да гоня из магазина, за да ме консултира. Имаше достатъчно персонал, но внимание, никакво. И буквално, предложиха ми 1-2 неща, едното го нямаше в моя цвят (грим) и това беше. Не ми предложиха нищо друго, да съм дойдела друг път... е, честно, ако нямах този ваучер, нямаше да харча пари там.

# 246
Можете ли да ми кажете каква е цената на Chanel Chance eau Tendre EDP в Сефора?
5-6 страници назад се върнете!

# 247
Някой поръчвал ли е скоро от Sephora.de? От 4-5 дни се опитвам да пусна поръчка и не мога. Не поръчвам от там за първи път, но има проблем със системата за плащане. Три карти пробвах, Револют, нищо... Все изписва това, въпреки, че всичко е въведено:
 Bitte wähle eine Zahlungsmethode und fülle alle Pflichtfelder aus.

# 248
  • София
Привет, от мен позитивен отзив за makeup. Този път, малко по-бавно пристигна - мисля около 5-6 дни. Всичко е идеално - търговки продукт 100мл Zarkoperfume The Lawyer.
Скрит текст:

# 249
Голямо разочарование от Елинор. Реших сутринта да си поръчам комплекта на Givenchi. Започна да ми иска регистрация. Като се опитах да си вляза в профила, ми даде грешна парола. Не можах да поръчам без да вляза в профила. Пращаха ми нова парола. Сто пъти ми връщаха офиса на Спиди. Накрая, като успях да им покрия всички изисквания, ми даде изчерпана наличност. Повече от Елинор - само в много краен случай.

Елинор имат изключително удобната опция за Бърза поръчка, попълваш само име, телефон и адрес. Не е нужно да се влиза в акаунта.

# 250
На Венера Козметикс са им се откъснали едни 8% намаление днес, кодът е wday8.

# 251
С най-топли пожелания по случай Деня на жената! Flowers Hibiscus

Без вас, светът нямаше да е толкова цветен и толко прекрасно място за живеене. Flowers Hibiscus

Желая ви здраве, щастие и много успехи във всичко, което правите. Да бъдете обичани, уважавани и винаги да знаете колко сте ценни и важни! Flowers Hibiscus

# 252
Много благодаря за кода за Венера. Напоследък само от тях поръчвам и днес отново им бях клиент.
Честит осми март! 🌺🌺🌺
По темата за запис, предпочитам да поръчвам от български сайтове за да стимулирам икономиката. Мога без проблем да поръчам и от чужбина, но дебна ако мога тук да го направя, дори и ако трябва да почакам. Рядко ми е спешно така че всичко е наред.
За съжаление често няма мостри подарък и отношението към клиента не винаги е на ниво, но пък там където е на ниво е винаги предпочитан сайт и също препоръчван. Знаете като парфюмни ентусиасти често ни питат да препоръчаме легитимен сайт за парфюми и аз лично ще препоръчам такъв с обслужване на ниво, а не точно обратното. Все пак не желая и мен да ме излагат като дам препоръка. Така че да се стягат малко родните търговци. Доброто обслужване не винаги се изразява само в материални неща.
Хубав празник! ❤️

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 08:10 от Lale_Lili

# 253
Честит празник и желая страхотно настроени на всички дами!

# 254
  • Бургас
Честит празник мили дами!
Една розичка на уникална цена https://makeup.bg/product/376100/
Atelier Cologne Rose Anonyme Комплект (edc/100ml + edc/30ml) 134 лв
Поръчах на сляпо, пък каквото-такова.

Общи условия

Активация на акаунт